31 Cool Pumpkin Carving Ideer Du bør prøve dette efterår

Græsensæson er her endnu en gang, og det betyder, at det er tid til at begynde at have det sjovt. Carving pumpkins er en aktivitet, som alle kan nyde, uanset deres alder. Børn og voksne kan bruge deres kreativitet og komme med græskar udskæringsdesign, der vil bringe jubel og lykke til dit liv og dine elskendes. Disse dejlige projekter vil også gøre vidunderlige gaver.

Du kan lære at skære et græskar gradvist. Start med noget simpelt som denne græskar isspand. Projektet går som dette: Først finder du et smukt græskar stort nok til at rumme en flaske vin eller champagne. Så får du en kniv og udskærer en del på den ene side. Skru ind indenfor og sæt is i. {Fundet på hverdagslige}.

Når du er sikker nok med dine græskarudskæringsevner, kan du prøve noget lidt mere komplekst, såsom de søde og farverige græskar på Cfabbridesign. For at gøre dem har du brug for hvide mini græskar, madfarver, skåle og en kniv.

Vågn op om morgenen med et smil på dit ansigt. Et græskar vækkeur ville helt sikkert gøre tingene sjovere og behagelige. Projektet er ret nemt. Du skal bare bruge de rigtige græskaredskabsværktøjer, og du kan finde hele listen samt instruktioner på Bygget af børn blog.

Til dekorative projekter er der masser af cool og interessante ideer, du kan bruge. For eksempel på Womansday kan du finde et ret dejligt græskar, der ligner en mumie. Det er helt sikkert en skræmmende side også, men den mest interessante del er det faktum, at græskar blev skåret og det gav det sit underskrift udseende.

Brug af de rigtige græskar udskæringsværktøjer er absolut vigtigt, hvis du vil have designet rigtigt. På Remodelanolacasa kan du finde ud af, hvordan du kan bruge Sonicrafter F30 til at udskære et fjermønster på dit græskar. Jeg må sige, at designet er ret abstrakt, men linjerne er virkelig rene og smukke.

Stencils kan ofte gøre mange ting meget lettere. Dette kan f.eks. Også anvendes ved udskæring af græskar. Du kan finde alle mulige trykbare stenciler, som du kan bruge på denne måde. Et godt eksempel tilbydes på Everydaydishes.

Jack-o-lanterner Don skal ikke være skræmmende, hvis du ikke vil have dem til at være. Du kan udskære nogle glade ansigter og gøre dem alle søde og dejlige. Usikker på, hvordan det ville vise sig? Kig på de munter design, der findes på BHG.

Leder du efter let græskar udskæring ideer, der ikke kræver meget dygtighed eller en masse tid? Et interessant forslag, vi fandt på Everydaydishes, var at bruge en boremaskine. På den måde kan du skabe mange flotte design, og processen er nemmere end rent faktisk at udskære græskar.

De af jer, der ønsker at tilføje en skræmmende berøring til de udskårne græskar i år, bør se på projektet på Freutcake. Vampyrpumpekarlene er søde og skræmmende på samme tid, og denne kontrast passer dem rigtig godt.

Et design, der giver dig mulighed for at tilføje en smule gnist og stil til et græskar indebærer at bruge en gravyrskærer, slibesten og en flok glitter. Idéen blev præsenteret på HåndlavetInternet og kan tilpasses på mange forskellige og interessante måder.

Nogle projekter er virkelig nemme, mens andre kræver lidt mere dygtighed og kreativitet. Et eksempel på et projekt, du kan lave med dine børn, findes f.eks. På Craftinomicon. Mini jack-o-lanternerne er nemme at lave, og du kan lade børnene trække øjnene, næse og andre detaljer.

Ved at skære ulige formede slidser i overfladen af ​​et græskar kan du få det til at ligne en mumie. Vi fandt denne ide på BHG, og vi finder det meget interessant og absolut værd at prøve. Hvis græskar også har en grønlig grå farve, vil det se endnu bedre ud.

Der er en masse sjov græskarindretning, du kan prøve. For eksempel, giv dine gæster en sjov besked. Projektet er ret simpelt. Den vanskelige del er at gøre nedskæringerne rigtigt. Også at finde den rigtige besked at vise kan vise sig at være udfordrende.

Inspirationen til et sådant projekt kan komme fra mange steder. Hvis du vil gøre noget sjovt for børnene, så tag et kig på idéen, der blev foreslået på Makezine. Disse Ernie og Bert græskar vil helt sikkert blive mindeværdige for alle, der ser dem.

Giv dit græskar et sjovt ansigt med ting, du allerede har, som et gammelt par briller og en gulerod. Guleroden kan være næse og brillerne vil give det mere karakter. Du kan også eksperimentere alle slags andre ting og ser ud.

MoreINSPIRATION
  • 10 Creative Pumpkin Carving Ideas
  • Sjov og stilfuld græskar dekorere ideer til efterår
  • De mest fantastiske 31 No-Carve Pumpkin Ideas

På den anden side, hvis du foretrækker noget lidt mere elegant, glem alt om de sjove ansigter og funky stencils og lav dit eget unikke mønster og design. Tjek usynlig for lidt inspiration.

Af alle de måder, hvorpå du kan personliggøre et græskar, er designerne på Ladyfaceblog blandt de sødeste. De passer rigtig godt til græskar, og de giver et nyt perspektiv på hele græskarudskæringsprocessen.

Selvom græskar featured på Marthasteward skal se ud som monstre, de er virkelig søde og dejlige. De googly øjne en rigtig flot og interessant touch. Dette projekt viser, at noget kan se sødt ud, hvis du prøver hårdt nok.

Symbolisme er vigtig, især på ferier som Halloween. Og da græskar er et must-have i den periode, er det altid godt at være forberedt.Tjek Brit for et par udsmykkede og skræmmende ideer om, hvordan man kan dekorere græskar i år med et anatomi-inspireret tema.

De visuelle effekter, der skabes af de udskårne designs på græskar, når du laver en jack-o-lanterne, er den vigtigste detaljer, og det design, vi fandt på Instructables, kan virkelig lægges til grund.

På samme måde viser Thegardenglove dig, hvordan du kan bruge en øvelse til at skabe abstrakte mønstre på et græskar og hvordan man kan kombinere flere af dem for en stor visuel effekt. Du kan bruge denne ide til dit have eller indgangsområde.

Et græskar med en sød tand kan muligvis se skræmmende eller uhyggelig. Tag denne beskrivelse litterær og tjek Craftymoods for vejledning om, hvordan du indarbejder lækre marshmallows i dit projekt.

Du kan skabe interessante scener ved hjælp af to eller flere græskar. De kan interagere på alle mulige sjove, søde, romantiske eller funky måder, som de to på Womansday. Brug disse designs som inspiration eller kom med din egen unikke ide.

For at få en græskar til at se mindeværdige, skal du gøre det skiller sig ud. For eksempel, giv det en funky haircut eller bracers på tænderne. Behance viser dig, hvordan et sådant design ville se ud. Det har helt sikkert en sjov side.

Idealhomegarden foreslår at bruge tøris til at gøre dit skræmmende udskårne græskar se nogensinde skræmmende ud. Ideen er helt fantastisk. Brug det som udgangspunkt for projekter, der gør din gård skiller sig ud i denne Halloween.

Hvis du har problemer med at finde det rigtige værktøj til græskarudskæring, tilbyder Howaboutorange en masse forslag til dette koncept. Det udskæringssæt, der beskrives her, indeholder værktøjer, der giver dig mulighed for at skabe stort set enhver form for design, du ønsker.

Monogrammed græskar er enkle nok til at være meget alsidige, men også quirky nok til at skille sig ud i mange forskellige indstillinger. De er også en dejlig måde at personliggøre dit hjem, have og værftet på uden at gå ud af din måde at være unik.

Pumpekurv kan blive en hobby, hvis du er meget lidenskabelig om det. Men for det har du brug for de rigtige værktøjer. Tjek Thebluebrick for et par forslag, der kan give dit græskar et elegant og charmerende udseende. Du finder også tips om, hvordan du perfekterer din udskæringsteknik.

En interessant ide tyder på at bruge en varm kniv til at skære et græskar. Resultatet bliver et design, der har rene linjer, og som ikke kræver meget tid eller kræfter. Brug denne teknik til at skabe enhver form for design eller mønster, du vil have. {Fundet på inmyownstyle}.

Du behøver ikke at skære græskar hele vejen igennem. Det er nok til at udsætte lidt af sin kødfulde overflade og skabe et mønster. Så, når du sætter lyset i og tænder det, ser det rigtig godt ud. Eksperimenter med forskellige ideer og vær kreativ. {fundet på hvidandwhistle}

Vidste du, at du kan bruge cookie cutters til at lave et en-of-a-kind udskårne græskar? Vi fandt om dette på modernparentsmessykids. Ideen er interessant, fordi det efterlader masser af plads til kreativitet. Du kan også lade børnene hjælpe med dette også.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar