Kreativt penthouse loft ved Jorge Varela

Denne stilfulde og moderne penthouse lejlighed plejede at være en gammel loftsrum. Takket være fantasien fra designet Jorge Varela fik loftet et smukt gennemsigtigt gulv og blev omdannet til et dejligt hjem. Loftet indeholder et stort åbent rum, en lys indretning og en smuk terrasse.

Stue, spisestue og køkken er alle forbundet. Dette er dybest set et stort åbent rum og værelserne er ikke adskilt af vægge. På denne måde er visuel kommunikation altid mulig. Dette område indeholder også en lille studie. Værelserne er forenet af de materialer og farver, der anvendes overalt. Det har massivt egetræsgulv med en mørk farvet finish og hvide vægge i hele lejligheden.

MoreINSPIRATION
  • Smuk Penthouse Lejlighed i Göteborg, Sverige
  • Loftlejlighed med tagterrasse
  • Lys åben stue er en Barcelona loft lejlighed

Ejeren af ​​denne lejlighed kunne ikke rigtig godt lide den måde, dette sted plejede at se sammen med designer Jorge Varela, han kom op med en ny plan, et nyt rum, der var mere velegnet til hans livsstil. Klienten havde to hovedanmodninger. Han ønskede, at alle unødvendige vægge skulle fjernes, og han ville også finde en måde at gøre denne lejlighed lettere og lysere. Designeren formåede at opnå det ved at udnytte de store vinduer. Og ved at bruge lyse farver og materialer. I løbet af processen blev loftet også omdannet til et åbent rum, der nu omfatter opholdsstue, spisestue, køkken og kontorlokale med adgang til terrassen. {Fundet på micasarevista}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar