Dekorerer en blå og hvid jul: Idéer og inspiration

Der er mange andre måder at dekorere til ferien end med de stereotype grønne og hvide farveordninger. I stedet kan du bruge forskellige kombinationer og forskellige stilarter. Og bare fordi det er anderledes end det, vi sædvanligvis forbinder med kristustiden, betyder det ikke, at det ikke kan være så festligt! Faktisk kan det endda være mere stilfuldt. For eksempel, ved at bruge en blå og hvid ordning med subtile håndtryk af mousserende sølvsmedere, hylder vintersæsonen, mens huset holder chic og romantisk. Så hvorfor ikke skifte tingene lidt i år? Se alle disse ideer og inspirationer til at dekorere en blå og hvid jul!

Lad os først begynde med træet. Der er så mange muligheder derude, når det kommer til træer, som du stort set kan inkorporere enhver stil du gerne vil have. Du kan endda finde et hvidt, sølv eller blåt træ, hvis du ønsker det. Eller har et smukt, nyt juletræ og pryder det med den rigtige kombination af farvede ornamenter.

Hvis du starter med en fin, ren og neutral palette, så er en blå og hvid farveskema et så godt valg. Du har et godt fundament allerede på plads for at bringe dig ud af pulverformet blues, skarpe hvide og glitrende metallisk. Lav eller find indretning, der passer godt sammen med dine hjem neutrale farver, men det fremkalder stadig en følelse af ferien. Smukke, glitrende miniature juletræer på kappen, lyseblå stearinlys, hvide santa statuer .... der er så mange forskellige måder at sprede sig omkring den festlige indretning.

MoreINSPIRATION
  • 6 måder at dekorere med mini juletræer
  • 8 Smukke juletræsindretningsideer
  • Udsmykning til jul: stil-tema ideer

Så er der spisebordet. Det er den perfekte måde at indarbejde dit tema til dette års juleindretning. Et mousserende, smukt blå og hvidt midterstykke med plader og servietter til at matche. Du kan endda være heldig nok til at finde en duge, der har en blå og hvid juledag. Tilføj nogle sølv bord konfetti og du har en smuk, lunefuld bord scape, der passer til din overordnede julesyn.

Og du kan helt sikkert ikke glemme at oprette en julkrans til hoveddøren eller flere andre steder i huset! Dette er en anden god måde at indarbejde din jule tema på! Du kan endda tilføje ekstra nuancer af blåt til kransen også! Snefnug, blå julestjerner, et strejf af grønt eller smukke hvide ornamenter ... det er alle perfekte tilføjelser til en feriekrans.

Glem ikke, at du også kan understrege dette farveskema på nogle intetanende måder. Hvis du er en familie, der holder gaver under træet i hele december, så prøv at bruge indpakningspapir, der følger med temaet. Tro det eller ej, dit indpakningspapir, når så meget af det ses, er en fantastisk måde at tilføje ekstra pizazz til juleindretningen på.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar