Eklektisk M2 Hus i Bergamo

M2 House blev designet af italiensk Studio Associato Bettinelli og ligger i Bergamo, en by i Lombardiet, Italien. Projektet, der blev gennemført i 2008 genforenes en gammel lejlighed og et loft, der skaber et fantastisk og funktionelt rum.

Huset ligner et fantastisk sted, et fristed at trække sig tilbage til. Lejligheden udvider sig lodret og indbygger en loftsrum gennem en massiv trætrappe, der blev centrum for hele bunden. Denne trappe præsenterer sig som en stor, sort struktur, hat kontraster med de hvide vægge giver det et fantastisk udseende og lader møblene gøre alle taler.

MoreINSPIRATION
  • Eklektisk hus til salg i Hobart, Tasmanien
  • Hvordan man opnår en eklektisk stil
  • Tilbage til oprindelsen: Charmerende Country House i Toscana med en eklektisk interiør

Selv om rummet er stort, holdt de det enkle ved at bruge et par stykker møbler, der skaber en eklektisk flair. Som du kan se de moderne, som sofaer og lampe, fuldføre de traditionelle, såsom frysere og den anden sofa. Bag den unikke traditionelle sofa kan du finde en stor sort boks, der faktisk er et opbevaringsrum godt gemt. Badeværelset er også et simpelt værelse med rene linjer og moderne møbler, et sted der næsten føles som et spa, der er beregnet til dyrebare øjeblikke med afslapning.

M2 House er et eklektisk og vidunderligt hjem. Det præsenterer rene linjer og smukke møbler, der sammen gør det til et varmt og indbydende sted at lande. {Found on homedsgn}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar