6 fantastiske DIY kranser med usædvanlige designs

Kranser er sjove og ret nemme at lave, og du kan tilpasse dem på mange interessante måder. For eksempel kan du vælge at bruge usædvanlige materialer, for at give din krans en underlig form eller til at dekorere den med alle mulige tema ornamenter. Tjek de følgende ideer til en vis inspiration, og husk altid at sætte dit eget spin på projektet.

Ideen om at genoprette ting og bruge dem på nye og usædvanlige måder er en bedste mulighed, hvis du vil have din krans til at skille sig ud og et perfekt forslag findes på Abeautifulmess. Kransen her er dekoreret med en flok vintagebånd. Du kan gøre noget lignende ved at blande gamle bånd med forskellige farver og mønstre på dem.

En sjov idé er at have en krans for hver sæson. En forårskrans kan for eksempel være dekoreret med smukke friske blomster, som du regelmæssigt kan erstatte, eller som kan være falsk, hvis du foretrækker en forenklet version. Tjek foråret krans design featured på Artscrackers for lidt inspiration. Alt du behøver for dette projekt er en kvistkrans, nogle stofblomster, en varm limpistol og nogle accentstykker som sommerfugle eller perler.

Et smukt design til en farverig sommer krans findes på Kleinworthco. Selv om designet er simpelt, er kransen iøjnefaldende. Hvad der er specielt ved dette projekt er, at der ikke er nogen limpistol påkrævet for det. Alt du behøver er noget creme stof (burlap fungerer fint), nogle blomster, der også kan være lavet af stof, bånd og masser af garn.

MoreINSPIRATION
  • Top 15 DIY Fall kranser til at prøve dette år
  • 9 Thanksgiving kranser, der sætter dit hjem over toppen
  • 5 DIY Front-Door Wreaths

Til en efterårs- og vinterkrans er designidéerne meget ens. Hovedidéen er at give det et hyggeligt udseende, og det kan gøres ved at bruge bestemte typer stof. Se for eksempel på, hvordan du kan omarbejde et vævet tæppe for at lave en unik krans. Projektets beskrivelse findes på Persialou. Det er virkelig enkelt, og du kan genbruge kransen år efter år.

Nogle kranse har alsidige designs, der ikke er knyttet til nogen sæson, tema eller begivenhed. En pom-pom krans kan passe til denne beskrivelse. Du kan håndtere en ved hjælp af et par enkle forsyninger. Det vigtigste er en simpel vinrankekran. Du kan lave farverige pom-poms ud af garn i forskellige farver. En sjov idé er at sprøjte malingen kransen, før du tilføjer dekorationerne. {fundet på sisterssuitcaseblog}.

Enkle kranse dekoreret med blomster ser som regel smukke ud hele tiden og kan bruges som dekorationer hele året rundt. Tjek dette designjournal for en stor inspiration om hvordan sådan en krans kan se ud. Dette design er meget enkelt, og det bør ikke tage nogen mere end et par minutter at sætte alt sammen.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar