Futuristiske Transparente Møbler af Poltrona Frau

Fremtiden betyder evolution, forandring og nyt perspektiv. En futuristisk genstand vil altid overraske dig med noget nyt, der vil ændre dit perspektiv på at se ting. Det kan medbringe et nyt ekstravagant billede, et innovativt materiale eller en ny teknik.

De fleste af disse futuristiske genstande har normalt et billede, der ligner et rumskib eller noget, der er relateret til det ydre rum. Deres design er normalt dynamisk, og de materialer, der anvendes til deres produktion, har tendens til at være mousserende, gennemsigtige og tættere på en sølvfarve. For eksempel er mange af dem lavet af sten, glas, stål eller plast.

MoreINSPIRATION
  • Futuristiske Minimalistiske Møbler fra Boxetti
  • Futuristisk Stue Interiør Design Koncept af Karim Rashid
  • Gennemsigtig Lucite Møbler Og Indretningsdesign Elementer For En Problemfri Touch Of Modern

Poltrona Frau deltog i en udstilling, hvor de udsatte sofaer og lænestole med et futuristisk design. Disse produkter var forsynet med cover, lavet af gennemsigtige PVC materialer og fyldstoffer. Deres gennemsigtighed og sølvfarve giver dig mulighed for at forestille dig indretningen af ​​de fantastiske rumskibe, der vises i SF-film og deres besætning, der har sølvkostumer eller astronauterne, der rejser ud af rummet, og hvis ekspeditioner gør os tættere på det ukendte rum.

Disse møbler er perfekte til futuristiske interiørdesign, og deres gennemsigtige design gør dem attraktive til dem, der er nysgerrige og fascineret af den indre struktur af disse stykker.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar