Hot Air Balloon - inspirerede dekorationer, der tager dig til Cloud Nine

Nogensinde været i en varmluftballon? Hvilken vidunderlig følelse er det! Varmluftsballoner er et symbol på frihed, og de gnister også vores fantasi og kreativitet. Dette er en rigtig cool inspirationskilde i forbindelse med interiørdesign. Varmluftsballon dekorationer og decors kan tage mange former, der alle drejer rundt om det samme symbol.

Inspirerende børnehave design.

En flok varmluftsballondekaler på børnevægge ville se rigtig sød ud, og hvem ved, måske vil de endda hjælpe dit barn med at være mere kreative og fantasifulde. Som barn ville jeg se på et billede og komme op med alle slags sammenhænge og historier. {Found on howjoyful}.

Du kan tilpasse dekalernes design, farver og stil til den overordnede indretning på værelset. Bare se, hvad en perfekt match denne dejlige ballon er for indretningen generelt. {Fundet på beverleywolter}.

Et tema parti kan have alle slags dekorationer inspireret af disse balloner. Prøv at bruge de samme farver hele vejen igennem og tilpas dem til lejligheden. Pasteller ville være rart for en baby shower. {Fundet på webstedet}.

For at gøre en varmluftsballon mobil selv kan du bruge farvet karton og nogle velstand. Brug 7 ark til hver ballon og sy fra bunden til toppen ned midt. Derefter formes dem for at få ballonen og lave en lille kasse og hænge den med lim og tråd. {Fundet på iammommahearmeroar}.

Jeg tror, ​​du kunne gøre disse søde små luftballoner selv, hvis du brugte strandbolde, en lille kasse og noget plastnet. Du kan også have små legetøj placeret indeni.

Vi kigger normalt op, hvis vi vil se en luftballon, men det betyder ikke, at du kan bryde reglerne, når du udsmykker. Hvad med et sødt tæppe til børnehaven med dette design?

Varmluftsballon centerpieces og fest dekorationer.

Hvis du vil, kan du også bruge regelmæssige balloner. Fyld dem med helium og brug dem til at lave temaer til arrangementer som f.eks. Bryllup, fest osv.

Det er et andet lunefuldt centerpiece design. Ballonen er fyldt med smukke friske blomster. {Fundet på greenweddingshoes}.

Disse luftballon dekorationer er en rigtig kreativ ide til et udendørs bryllup, og farverne vælges perfekt til at skabe en boheme og legesyg atmosfære.

MoreINSPIRATION
  • Den kreative ballonlampe af Estiluz
  • Smarte og uventede måder at bruge balloner til en fest på
  • Oprettelse af et Housewarming Party med DIY Decorations

Og hvis du planlægger at bruge varmluftsballoner som bordmidstykker, hvorfor ikke også bordnumre i deres design?

Lav ballonerne selv ved hjælp af store hoppekugler. Du kan finde i alle mulige farver og kombinationer af farver, og hvis du ikke er tilfreds med designet, kan du altid male dem selv. {Fundet på ruffledblog}.

Lav luftballoner ud af papirlanterne. De kan have forskellige farver og mønstre, ligesom de rigtige ting. Du kan bruge dem som dekorationer til en udendørs fest. {Fundet på craftaholicsanonymous}.

Du kan også tilpasse den samme ide til et indendørs parti. Disse balloner tjener som dekorationer til baby shower. {Found on prudentbaby}.

Himlen er grænsen for luftballoner, men du bør holde dig tættere på jorden, hvis du vil have dine gæster til at se dem. {Found on loveandlavender}.

En flok mindre balloner sat sammen gør en stor ballon, ikke? Ikke præcis, men selv så kan du improvisere lidt lige nok til at sende den besked, du ønsker.

Lav dessertbordet i fokus med en overdimensioneret ballon udformet til en kurv. Du kan fylde kurven med godbidder, blomster og alt andet du vil have.

Fringe lanterner gør fremragende varmluftsballoner. Løsn kurvene ved hjælp af fisketråd og fastgør derefter ballonerne til loftet. De vil se rigtig flot og sjovt, og de er ikke gode til fester alene, men også som dekorationer generelt. {Fundet på webstedet}.

Andre kølige ideer.

I humør for nogle strengekunst? Hvad med dette projekt? Det er en luftballon, selvfølgelig, og du kan bruge en flok forskellige farver, en for hver del af ballonen. Tilgængelig på Etsy.

Hvor sødt er dette projekt? Du kan lave 3D-knappen kunst og vise den i en vintage skygge boks. Det er noget du kan sætte på en væg i dit soveværelse, i børnehaveværelset og stort set andre steder.

Fastgør din hyggelige seng til en stor luftballon eller i det mindste skabe dette indtryk. Du kan køre væk om natten og drømme om alle de store eventyr, du kan nyde.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar