Hvordan Hotel Design gør os vil aldrig forlade

Hvad handler det om luksushoteldesign, der har os til at ønske, at vi kunne ændre vores adresse til deres? Billedkilde: Niccolini

Home Sweet Hotel. Vi kan sige, at vi aldrig har set det i kitschy cross stitch på ethvert af de luksuriøse hoteller i verden, men det kan være hvad du tænker, da din checkout dato kommer tættere på. Så glem destinationen, eventyrene, køkkenet - hvad handler det om luksushoteldesign, der har os, der ønsker at vi kan ændre vores adresse til deres?

Vi taler ikke om din standard, finder dem på hvert interstate off-ramp kæde hotel (selvom de har deres fordele). Der er noget om et overdådigt hotel, der ligger ud over det ekstraordinære, hvilket gør os til at vende vores hårdt tjente dollars og overveje, hvordan vi forlænger vores ophold.

Hvad handler det om hoteldesign, der har mange af os så fortryllede?

Der er noget om et overdådigt hotel, der ligger ud over det ekstraordinære, hvilket gør os til at vende vores hårdt tjente dollars og overveje, hvordan vi forlænger vores ophold. Billedkilde: Premium Europe

Lav en stor indgang

Luksus hoteller bruger design til at fortrylle dig, der starter det øjeblik du kommer på deres ejendom. Intet er tilfældigt i deres rum, undtagen måske en træt rejsende eller to!

Grand indgange er en enestående funktion på tværs af posh hotel mærker og steder. Fra grundskibet på en spredt ejendom til ensartet af dørpersonen uden for de mest urbane boliger, er dit hotel indstillet scenen for dit ophold, før du endda overskrider tærsklen.

Én gang indenfor fordyber luksushotelmet dig i storhed, der får dig til at føle dig både velkommen og beroliget - at sende beskeden om, at du ikke kunne bruge dine rejse-dollars på et bedre sted. Friske blomsterarrangementer fylder luften med deres tunge duft, rige overflader af sten og træ giver varme og luksus, og skinnende metalarmaturer lyser dig ind i den uberørte lobby. Alle disse funktioner siger velkommen hjem!

Lobbyen er dit ankomst- og afrejsested for dit ophold, og udformningen af ​​rummet er omhyggeligt udformet til at byde dig velkommen til dit nye midlertidige hjem - og inspirere dig til at komme tilbage.

Luksus hoteller bruger design til at fortrylle dig, der starter det øjeblik du kommer på deres ejendom. Billedkilde: Hansons

Hoteller Tilføj Posh til vores livsstil

Du har tjekket ind og nu gør din vej til dit værelse, hvor en overdådig seng venter på at omslutte dig i salig hvile. Selv om du måske har den bedste af suiter i et luksushotel, er det det fortryllende sted at hvile dit hoved, der er mest centralt for dit ophold.

Ved andre logi er en seng bare en seng, men i et luksushotel er det virkelig et sted for drømme! High-end hoteller udnytter designteams til at samle en seng, der er værd for sine kunder. Layering er nøglen, hvor hvert stykke er af yderste kvalitet og æstetisk tiltalende.

Madrasser og madrass toppers laver grundlaget for din fredelige hvile med højt trådantal ark og perfekt isolerende dyner eller dyner tilsat. Men hvad ville en behagelig hotel seng være uden puder, der inviterer dig til at snuggle i og slappe af? Firm eller blød, nede eller alternativ, opskalere hoteller tilbyder et bredt udvalg af puder til at sove og tilføje dekorative puder for at øge sengens visuelle appel.

Med en afslappet morgenkåbe og tøfler, der allerede venter på dig og en chokolade på puden, er du klar til at lade dagens begivenheder falde væk, mens du glider af i en luksuriøs søvn.

Selv om du måske har den bedste af suiter i et luksushotel, er det det fortryllende sted at hvile dit hoved, der er mest centralt for dit ophold. Billedkilde: Daily Mail

Hoteller forynge vores sjæle

Tid til at opdatere efter en lang dag med at være turist eller sidde gennem et andet møde. Hotel design har du dækket. I et eksklusivt hotel går dit badeværelse langt ud over at være et badeværelse. Det er dit eget private spa og ingen detaljer er overset.

Du kan blive hilst velkommen til et fredfyldt område for at finde massage spray eller et vandfald bruser. Bruserummet i et luksuriøst hotelbad er mere end rigeligt, så du kan fordybe dig i det afslappende vand i stedet for at forstyrre dig selv for at forblive i den svage vandstrøm.

Den erfarne luksus rejsende ved at forvente dobbelt dræn på badeværelset sammen med overdimensionerede badekar og håndklæder, der ligner mere som skyer af bomuld. Selv de toiletartikler, der er forsynet med, styrker hotellets glamourøse image med top-hylde ingredienser og håndværker dufte.

Og lad os ikke glemme de ekstra spa-faciliteter til rådighed for gæsterne. Hvert stort hotel har en massør og ekspert hudlæge på hånden og klar.

I et eksklusivt hotel går dit badeværelse langt ud over at være et badeværelse. Det er dit eget private spa og ingen detaljer er overset. Billedkilde: Føl paradiset

Hoteller gør livet nemt

Rejser er stressende, men de bedste hoteller føjer både et menneskeligt og teknologisk touch for at gøre din tid mere fornøjelig. Personalisering er et varemærke tilhørende high-end hoteller, og opmærksomheden på detaljer gør dig til at føle sig værdsat. Ved de, hvilken visning du foretrækker? Hvordan tager du din kaffe om morgenen? Og hvis der er et problem, håndteres det hurtigt, uanset timen.

Men hvordan er hotellets design gør det nemt for dig at blive - og ikke så let for dig at forlade? Det er jo det 21. århundrede, og teknologien har en stærk indflydelse på, hvordan hoteller rummer den moderne rejsende.

Dit luksuriøse værelse giver dig mulighed for at forblive så tilsluttet som du vil, og tilbyder betydelige arbejdsområder og bekvemme afsætningsmuligheder til opladning af dine enheder, hvis du skal fortsætte med at arbejde.Men hvis du er klar til at frakoble, giver high-end hoteller dig en fjernbetjening til at gøre netop det. Den automatiseringsteknologi, som mange af os stadig drømmer om for vores hjem (en fjernbetjening til kontrol af belysning, underholdning, temperatur og sikkerhed) allerede er på plads i nogle luksushoteller, endda giver dig mulighed for at udstille et digitalt "Ikke forstyrr" tegn mens blødning i karret.

Luksushoteller er udstyret med værelser med iPads, så gæsterne kan kommunikere med hotellets personale, lave aftensmuligheder og forenkle check-out processen. Og for dem af os inspireret til aldrig at forlade-vi kan altid bestille vores næste ophold!

Et luksuriøst værelse giver dig mulighed for at forblive så tilsluttet som du ønsker, og tilbyder store arbejdsområder og bekvemme afsætningsmuligheder til opladning af dine enheder, hvis du skal fortsætte med at arbejde. Billede Kilde: Meddelelse Bemærk

Hoteller er vores hjem væk fra hjemmet, når vi går ud for at udforske verden. For de hoteller, der er højest rangerede på deres område, går opholdet ud over et sikkert sted for at lægge dit hoved og bliver en overbærende oplevelse for sanserne og sjælen. Omhyggeligt design påvirker hele dit ophold og opfordrer dig til at sikre, at dit sidste kig på grand lobbyen på vej ud er først, indtil du kan komme tilbage igen, jo hurtigere jo bedre.

Hvad var den hoteloplevelse, der gjorde, at du aldrig ville forlade?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar