Imponerende Melfi hovedkvarter ved Medir Architetti

Denne imponerende struktur ligger i Pettoranello di Molise, Italien. Det var et projekt udviklet af Medir Architetti i samarbejde med Roberto Ianigro, Valentina Ricciuti, Roberto Ianigro, Valentina Ricciuti og Leo D'Antona. Holdet blev bedt om at designe et hovedkvarter for Melfi Srl. Projektet var ikke let, men i 2006 blev det gjort og klar til at blive brugt.

Placeringen skabte nogle problemer, og for at gøre den nye struktur naturligt integreret i landskabet besluttede holdet at skabe et mere åbent design. Strukturen består af et firkantet skur og kontorbygningen. Klienten havde nogle specifikke anmodninger om kontorbygningen. E ønskede, at den skulle være designet med en central dobbelt højde tomrum med ovenlys fra hvor distribution gallerier spredes i forskellige retninger, giver adgang til de andre værelser.

MoreINSPIRATION
  • Imponerende ungarske autoklubs hovedkvarter
  • OMAs nye børsbygning, et imponerende projekt i Kina
  • Central Pasila Tower Area af Cino Zuchi Architetti

Området er omgivet af bjerge, så udsigten og meget smuk og behøver ikke yderligere introduktion. Desuden gør kontorbygningens åbne struktur overgangen mellem indre og ydre rum glat og mindre slående. Bygningen er et iøjnefaldende udseende i området, hvor de fleste af de omkringliggende strukturer har et mere stille og traditionelt design. Ikke desto mindre forsøgte teamet af arkitekter, der arbejder på projektet, at integrere den nye struktur så naturligt som muligt og ikke for at gøre det skarpt ud for meget, så det ville ikke skabe en stor kontrast. {Found on archdaily}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar