DIY Industrielle Badeværelsesbelysning

Belysning er en ofte overset, men vigtig komponent i et hjem stil. Mulighederne for belysning design er stort set ubegrænsede, nøglen er at finde hvad der taler til dig + forbedrer dit rum + forbliver inden for budgettet alle på samme tid. Denne vejledning giver en trinvis vejledning om at skabe din egen brugerdefinerede armatur (denne er rettet mod badeværelsebelysning) med en industriel stemning. Du kan forøge eller forkorte størrelsen, ændre antallet af pærer og tilpasse lyset på flere andre måder for at passe til dit rum og din stil, men slutresultatet vil være en fantastisk industriel belysningsarmatur, som du helt sikkert vil elske for i fremtiden.

Bemærk: Denne vejledning leveres af en erfarne DIYer, IKKE en professionel elektriker. Den er udelukkende beregnet til demonstrationsformål; søg professionel rådgivning med spørgsmål eller bekymringer du har. Vi er ikke ansvarlige for eventuelle problemer som følge af at følge denne vejledning. Også denne tutorial viser hvordan man opbygger en tre-pære industriel lysarmatur med grundlæggende værktøjer (fx ingen router). Juster forsyninger og materialer efter behov for flere eller færre løg.

DIY niveau: Mellemliggende

Nødvendige materialer:

 • 1 × 6 fyrplade skæres til din ønskede længde (eksempel viser 30 "for en tre-pære fixture)
 • 3/8 "poppelbrædder (omtrentlig længde nødvendig = to gange højden på din armatur + to gange længden)
 • Tre (3) 1/2 "galvaniserede gulvflanger i sort
 • Tre (3) 1/2 "x 4" galvaniserede brystvorter i sort
 • Tre (3) 1/2 "x 3/4" galvaniserede reducerende albuer i sort (den ene ende er 1/2 "og den anden er 3/4")
 • Tre (3) udendørs / vejrfaste stik i sort
 • 10 'hver sort og hvid 14 # ledning (ikke vist)
 • Fire (4) 5/16 "x4" hex lag skruer (enhver farve; vil blive sprayet malet)
 • Tolv (12) 1/2 "fladt hoved træskruer (enhver farve, vil blive sprayet)
 • Tre (3) Edison-stil pærer (ikke vist)
 • Rustoleum Hammered Gray spray maling
 • Træ plet (eksempelvis bruger Minwax Dark Walnut træ plet)
 • Træ lim + klemmer

Trin 1: Fastgør poppelbrædder til bagsiden af ​​fyrplanken. Du vil have dine poppelbrædder, så de passer perfekt sammen med kanterne på din skåret 1 × 6 fyrplade. Begynd ved at måle og skære de to sidestykker (som løber lodret), så måle og skære øverste og nederste længder for at passe ind i dem.

Tør dem i form på bagsiden af ​​din fyrplade, fastspændt på plads for at sikre justering. Juster længder efter behov for en perfekt pasform.

Spred en mellemmængde af trælim til poppelbrædderne, og sæt den limede side fast på bagsiden af ​​din 1 × 6 fyrplade.

Klemme på plads Gentag for alle fire poppelbrædder.

Tør eventuelt overskydende lim ud, som klemmer ud.

Lad trælim tørre helt.

Trin 2: Maleskruer. Skru alle flade skruer og fire hex skruer på bare små veje ind i et stykke skrot.

Spray maling toppen af ​​disse skruer med din Rustoleum Hammered Gray spray maling. Denne farve passer temmelig tæt på de galvaniserede komponenter i din belysningsarmatur. Lad spraymaling tørre grundigt.

Trin 3: Fastgør stikkene og ledninger. Læg stykkerne i den rækkefølge, de bliver samlet til hver pære, men saml dem ikke endnu.

De udendørs / vejrfaste stikkontakter passer ikke ind i 3/4 "siden af ​​de galvaniserede albuer; Faktisk kunne jeg ikke finde noget stykke, hvor de passer til dette lysprojekt. Efter at klemme stykkerne sammen så godt som muligt kan du bruge en lille smule superlim til at fastgøre stykkerne.

Klem fatningerne og albuerne sammen, indtil limen tørrer grundigt; vi ventede 24 timer.

På dette tidspunkt kan du have flere komponenter i din belysningsarmatur tørring - træ lim på din 1 × 6 fyrplade, spraymaling på dine skruer og superlim på dine fatninger / albuer.

Trin 4: Stain 1 × 6 fyrplade. Når trælimmen er tørret helt, skal du tilføje træplet til forsiden og siderne af din fyrplade, herunder siderne af dine poppelstykker.

Pensel træfarvning på med en ren børste, tør ud overskydende efter et minut eller to. Gentag, indtil du opnår niveauet af farvet mørke, du er efter. Lad pletten tørre helt.

Trin 5: Bor huller til lys. Mål det lodrette center på dit bord og husk dette nummer. Fordi denne 1 × 6 bord er 30 "lang og havde brug for tre lyspærer, måler jeg 7" fra hver side og derefter 8 "ind fra disse mærker. (Så fra venstre mod højre var mine målinger: 7 - 8 - 8 - 7, med hver dash repræsenterer et markeret hul.)

Ved at bruge den lodrette center måling og side til side målinger, jeg markerede så borede disse tre huller. Jeg brugte en 3/8 "borekrone og lavede hvert hul lidt bredere end det med henblik på ca. 1/2" i hulstørrelse.

MoreINSPIRATION
 • DIY Ceiling Light Fixture Made With Branched Out Socket Splitters
 • 10 DIY Pendant Light Designs til at prøve denne weekend
 • Nail The Look - 10 hjemmelavede lysarmaturer

Med hullerne boret i dit bord og dine stikkontakter fastgjort til de galvaniserede albuer, er du klar til at starte ledningen af ​​din industrielle lysarmatur.

Trin 6: Fastgør flanger til fyrbord. Centrér hullerne på dine flanger over de borede huller i din fyrplade.

Når flangerne er perfekt centreret, fastgør dem til brættet med dine sprøjtmalede 1/2 "fladhovedskruer.

Viola.

Trin 7: Træk stikkene. Du vil have et parallelt kredsløb, så hvis de ene lys går ud, vil de andre blive tændt. Dette betyder simpelthen, at hver stikkontakt ledninger vil blive forbundet til nabo sokkel ledninger, således at de alle er forbundet til den vigtigste elektriske kilde (vægledninger). (Bemærk: Den elektriske kilde i mit badeværelse er centreret på højre side, så vi koblede vores armatur i overensstemmelse hermed. Sørg for, at du ved, hvor din elektriske kilde er, og planlæg derefter i overensstemmelse med din lednings positionering.)

Socketkablerne vil være for korte til at rejse helt igennem de 4 "galvaniserede brystvorter, så du vil gerne tilslutte ekstra sort / hvid ledninger via trådmøtrikker. Disse ekstra ledninger skal være lange nok til at fastgøre til stikket, løbe gennem 4-tippen og nå det tilstødende stikkontakt. Tip: Sæt stikket på stikkene, så trådmøtrikkerne ikke rammes på samme punkt i 4-tippen.

Tape trådmøtrikkerne, ræk dem ud og træk dem forsigtigt igennem 4 "brystvorten.

Træk ledningerne gennem flangen og boret hul i fyrretræet, og skru derefter forsigtigt fatningen og nippelen på flangen.

Gentag ledningsskridt på nabobøsningen. Du skal have de to stikkontakter sorte og hvide ledninger langt nok til at mødes med hinanden. Du tilføjer i et tredje sæt sorte og hvide ledninger for at forbinde med den næste (eller i dette tilfælde sidste) stik.

Fastgør de tre hvide ledninger (hvide ledninger fra stik nr. 1 og nr. 2 og en tredje ledning, der vil forbinde med stik nr. 3) og de tre sorte ledninger (samme stikforbindelse) med trådmøtrikker.

Tilføj eltape rundt om trådmøtrikkerne. Du har endnu et stik til at gå.

Stikkontakt nr. 3 på samme måde som du har stikkontakter nr. 1 og nr. 2, med staggerede stikkontakter. Fastgør den tredje galvaniserede brystvort til flangen, når ledninger tråder gennem hullet i fyrretræet.

Ved hjælp af en trådmøtrik skal du sætte den sorte stikketråd ud af forbindelsen mellem stikkontakter nr. 1 og nr. 2 til den sorte ledning fra stikkontakt nr. 3, og tilsæt derefter en yderligere sort tråd ind i blandingen. Denne tredje sorte tråd bliver det, der forbinder den sorte vægledning i din lysarmaturkasse. Gør det samme med dine hvide ledninger. Når alt er sagt og gjort, skal du have de frie ender på kun en sort og en hvid tråd; alle andre trådender bør forbindes med tapede wire møtrikker.

Trin 8: Fastgør og hæng dit lysarmatur. Først, Sluk den elektriske bryder. Find derefter tappene på din væg, og marker disse positioner på din armatur. Prædrill din fyrplade til dine hex skruer, idet du er yderst forsigtig med ikke at bore gennem trådene på bagsiden. Træk din lysarmatur fast, fastgør den hvide ledning af din armatur til den hvide ledning i din elektriske kilde og gør det samme med de sorte til sorte ledninger. Når du er koblet op, skal du sætte det industrielle lysarmatur på plads med dine hex skruer. Kontroller for at sikre niveau.

Trin 9: Skru på Edison-pærerne. Når din armatur er tilsluttet og sikkert fastgjort til væggen, skal du skrue dine pærer i stikkene. (Anbefal Edison-stil pærer, især LED'er, til energibesparelse og varm belysning.)

Mit badeværelse havde kun to brugbare pinde, meget tæt på midten af ​​lysarmaturet. Heldigvis var de for det meste centreret, selv om jeg ville have foretrukket dem længere hen imod endene af lysarmaturen selv.

Flip breaker igen, og prøv din nye industrielle lysarmatur. Er det ikke fantastisk ?!

Tillykke! Du har netop afsluttet din industrielle lysarmatur, og dit badeværelse er godt på vej til at blive det stilfulde rum, du forestiller dig. Vi håber, at denne vejledning er nyttig i din DIY rejse til et industrielt badeværelse badeværelse armatur.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar