10 hacker til din køkken ø

I de fleste køkkener tjener øerne et af to formål. En, de giver ekstra tæller plads i et lille køkken. To, de fylder plads i et stort køkken. Mens vi laver andet møbel i vores hjem multifunktionelle, synes det at være kedeligt at omgå køkkenøen og forlade det lige som det er. Der er flere gode ideer, hvordan du kan gøre din ø hardere for dit køkken. Og multifunktionsmøbler er altid en gevinst i min bog. Tjek disse 10 hacks til din køkkenø og afgøre, hvilke der vil hjælpe mest i dit køkken.

Mange køkkener har slet ikke meget plads, hvilket er grunden til, at ideen om en indbygget køkkenø er så strålende. Du kan få det ud, mens du laver middag, og når du er færdig, rul den i at gemme sig under bordet eller i spisekammeret. Brug af IKEAs Kallax hylder er specielt godt, fordi du også får hylderne til ekstra lagerplads. (via IKEA Hackers)

Taburetter kan være store ting, der bare ikke er nok plads til. Så overvej et sæde, der glider væk under din køkkenø. Du har stadig et sted for de små at sidde, så du kan overvåge lektier, mens du laver aftensmad, men de er mere permanente. (via huset smukt)

Jeg misundner det køkken, der har denne strålende idé. Hvis din køkkenø har skuffer, lav et udtræksskærebræt! Du kan enten tilføje en skuffe til din papirkurv nedenunder, eller du kan trække den nedenunder, mens du hugger væk. Uanset hvad, det vil helt sikkert hjælpe med at holde kartoffelskræl fra gulvet.

Mens dette indbygget krydderi skab er pænt, kan du skabe den samme effekt ved at vedhæfte billedskiver eller krydderhyller til den side af øen, du allerede har. Denne ide er sandsynligvis bedst for dig enkeltpersoner eller mindrefamiliepar, fordi ellers spørger du om et rod. (via Durasupreme Cabinetry)

MoreINSPIRATION
  • Sådan sparer du plads med en køkkenø
  • Top 10 Favorit Ikea Køkken Hacks
  • 10 Ikea Kitchen Island Ideer

Skær ikke så meget på ideen om at skære huller i din øtoplade. Du kan vedhæfte kurve nedenunder for at gøre hemmeligt lagerplads til brød og løg og andre ikke-kølevarer. Det er som at have et hemmeligt spisekammer.

Har du nogensinde tænkt på at bruge pladsen på din køkkenø for at gemme dine skraldespand? Et system som dette vil holde dem ude af syne, men meget tilgængelige for kokken i huset. Plus, der er plads til to til alle, du genbruger buffs. (via Sawdust2stitches)

Ingen værtinde siger nej til ekstra stikkontakter. Dette kan være et projekt for fyrene, men når det kommer til juletid og du har et dusin crock potter for at holde mad, vil du være glad for at du installerede disse.

Giv dit kæledyr et dedikeret sted for deres skåle og behandle fornødenheder ved at lægge en hylde i slutningen af ​​din køkkenø. Dette vil give dig en undskyldning for at købe de smukke kæledyrskåle, du har været eying. (via veranda)

Muligvis den mest enkle og alligevel den bedste køkkenø hack endnu. I stedet for at drage dine parabolhåndklæder over dit ovnhåndtag eller på læbenes læbe, skal du give dem en bar lige til dem på din køkkenø. (via Oliver og Rust)

Så måske læser du dette og fortvivler over det faktum, at du ikke har en køkkenø. Denne er til dig. En weekend og en tur til IKEA kan give dig denne smukke køkkenø lavet af et par bogreoler og en top. Endnu en grund til at elske den svenske butik. (via Golden Boys and Me)

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar