Strikkede møbler dækker - skøre men sjovt

Blandt vanvittige, men sjove ideer, der kunne bidrage til at gøre et hjem unikt, dette skulle være en af ​​mine favoritter. Det er så sjovt, at det er svært at indse ingen andre om det før. Eller måske gjorde nogen, men ønskede ikke at dele. Anyway, ideen om at skabe trøjer til møblerne for mig er meget tiltalende, og jeg finder det meget interessant og sjovt. Men det er ikke den slags ting, som alle er enige om. Alligevel er det deres problem.

Lad os nu tage et skab på disse funky stykker. De er strikkede møbelbetræk. Når du tænker på det, virker det for svært at oprette et sådant projekt og afslutte det. Det ville tage dig meget tid at lave alle deksler til møblerne, for ikke at nævne, at de skulle laves med præcise foranstaltninger for at passe møblerne. Også nogle af dem skulle være i stykker og derefter samlet. Det lyder som en masse arbejde, men det lyder stadig som sjovt, når du keder dig og ikke har noget bedre at gøre.

MoreINSPIRATION
  • Vandtæt udendørs møbelbetræk
  • Smukke dynebetræk til en varm vinter
  • 10 stoleomslag, der kan transformere din spisestue

Jeg kan godt lide det færdige udseende. Møblerne virker så hyggelige. Det er en meget personlig måde at dekorere dine møbler på. Det er noget, som alle vil straks mærke til, når de kommer til at besøge dig, og det vil nok blive et yndlingsfag under samtaler. Så jeg skulle være til fordel for sådanne dekorationer, selvom jeg indrømmer, at der er brug for en masse arbejde, og de vil nok blive beskadiget i tide. {Fundet på homebunch}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar