Quirky og sjovt møbler ideer til små teenagere

Børn vokser op så hurtigt ... en dag er de småbørn og de næste er de teenagere. Der er den periode i mellem, når de hverken er den ene eller den anden. De er små teenagere, og de gør tingene mere og mere vanskelige om dagen. Det er også når de begynder at udvikle deres egen stil, og når de vil have deres rum til at have personlighed og karakter. Så hvordan dekorerer du en lille teenagers værelse? Det skal være unikt og specielt, så måske kan disse ideer hjælpe.

Der er et ton teen room ideer vehiculated overalt, og de fokuserer normalt på måder at tilføje drama og unikke til indretningen. Det kan gøres på en række måder. For eksempel kan en interessant seng være svaret.

Det giver mening at fokusere på sengen, da det normalt er det største møbel på værelset. Dette har et teltinspireret design med det formål at tilbyde mere privatliv og at se rigtig hyggeligt og sjovt ud. Det er den slags seng de fleste børn ville elske at have i deres værelser.

For de små kan du vælge noget mere kompakt, ligner denne trailer-lignende seng. Det tager ikke meget plads, og det ser cool og interessant ud. Det giver børnene mere privatliv, samtidig med at de vedtager et sjovt tema, der også kan bruges til resten af ​​værelsetets indretning.

Køjesenge er det ideelle valg, når du har to eller flere børn, der deler det samme rum. Det er forståeligt at ønske at spare plads, men det betyder ikke, at du bør gå på kompromis med stil.

Faktisk er loft senge lige så praktiske, hvis du vil få mest ud af et lille rum eller forlade mere plads til leg. Denne enhed har en seng øverst og et skrivebord med masser af opbevaring i bunden. Det er en flot combo og designet er stilfuldt og moderne.

Vi er aldrig for gamle til at nyde en træhuslignende seng, så du kan være sikker på, selv din lille teenager vil elske det. Det er en interessant tage på den sædvanlige køjeseng, men med en sød og sjov vridning. Tilføj nogle dekorationer til et mere personlig udseende.

Seng og skrivebord combo er klog og plads-effektiv. De to funktioner kan kombineres på mange interessante måder. Dette er et af de enkleste design. Det har lille plads og designet er alsidigt og børnevenligt.

MoreINSPIRATION
  • 16 Topdekorationer til børn og teenagere
  • Eye-Catching Wall Deco Idéer til Teen Boy soveværelser
  • IKEA 2010 Kids Room Design Ideer

Hvis noget smukt og fancy er den stil, du leder efter, skal du overveje en bøhmisk bedramme med delikate kurver og intrikate detaljer, en tuftet ryglæn og udskårne mønstre på rammen. Det kan matches med lignende møbler eller genstande fra samme samling.

Dette er også en noget flot værelse indretning. Møblerne indeholder de folder og kurver, der føjer en feminin touch til deres designs. Det lader til, at sengen også har en udtagsbakke, der er en rigtig flot og nyttig funktion.

Hvad med noget magisk som et husformet sengestel? Det kan se legende ud, samtidig med at den tilbyder den nødvendige funktionalitet. Det optager imidlertid en smule plads uden at tilbyde indbyggede lagringsmuligheder.

I en teen boys soveværelse ville du forvente at se ting som en bilformet seng eller andre temaelementer. Denne togformede sengestel er ret tæt på den idé. Det er dog lidt barnligt, så ældre børn kan finde det fjollet.

Lokomotivet er en del af en større kollektion, der også omfatter tilhørende hylder og andre moduler. De repræsenterer temaet rigtig godt, med små detaljer, der på en eller anden måde sætter alt sammen.

Dette skab er en af ​​vores favoritter. Det er det perfekte komplementære stykke til sengen, vi lige har vist dig. Det kan også se godt ud i en række andre tema decorer, og du kan matche det til forskellige tilbehør og accent stykker.

Men nogle gange tema designs kan være lidt for meget. Hvis du vil have noget mindre fokuseret på en enkelt ide, men stadig med masser af personlighed, skal du kigge efter samlinger som denne, som omfatter enkle designs med prægtige detaljer og friske farver.

Disse foldede papstole / sideborde indfører en helt ny ide. Valg af materialer gør dem unikke og designet er enkelt og stilfuldt nok til at se godt ud i børnenes værelse, men også i stuen eller i soveværelset.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar