Luksusblokhus bygget til at ligne et moderne hus

Det er normalt meget nemt at skelne mellem et privat hus eller en bolig fra en boligblok. Men nogle gange er ting ikke så enkle. Tag f.eks. Denne bygning. Det ligner et stort moderne hus, når det faktisk er en boligblok. Det var bevidst designet på denne måde for at skabe en følelse af komfort og for at gøre strukturen skiller sig ud.

Dette var et projekt af David James Architects & Associates, et studie fokuseret på at tilbyde praktiske og tilpassede skræddersyede designs, der er unikke for alle projekter. Hvert projekt er skræddersyet til forholdene på stedet. Den prisbelønnede praktik har erfaring med både traditionelle og moderne stilarter.

I forbindelse med Moondance-projektet blev der valgt en moderne tilgang. Bygningen er beliggende i Dorset, England. Det indeholder kun tre individuelle lejligheder, alle med luksuriøse design. Alle lejlighederne har panoramaudsigt over Poole Harbour og Brownsea Island.

Hver lejlighed var designet til at se og føle sig som et individuelt skræddersyet hus, hovedtanken bag hele projektet er at tilbyde en særskilt boligboendeoplevelse inden for en boligblok, hvilket ikke er meget almindeligt. Desuden blev bygningen som helhed designet til at ligne et moderne palæ.

Alle tre lejligheder tager maksimalt udbytte af alt det tilgængelige naturligt lys. Dette er muligt takket være de store vinduer og glasvægge samt det enkle og åbne layout i hver lejlighed. Omfattende ruder bringer naturen ind og etablerer en stærk dialog mellem de indre boligarealer og udsigten og omgivelserne.

Overdimensionerede glidende glasdøre forbinder de indre rum og udendørs terrasser, udsætter indretningen for omgivelserne og miljøet og skaber et godt flow mellem indvendige og udvendige zoner.

MoreINSPIRATION
  • Moderne lejlighedskonstruktion i London af Chiara Ferrari
  • Imponerende moderne lejlighed i London
  • Luksus lejlighed invitere havet til dets kunst-infunderede værelser

Hver lejlighed har tre soveværelser med dobbeltsenge, hver med eget badeværelse. De tilbyder panoramaudsigt, mens du nyder masser af privatliv. Lange gardiner lukker rummet og blokerer lyset, når det er nødvendigt, samtidig med at de føjer et varmt indtryk til indretningen gennem deres farve og tekstur. Det store soveværelse har også et ekstra skræddersyede omklædningsrum.

Penthouse Lejligheden skiller sig ud og ikke kun på grund af dens størrelse eller layout. Indvendige rum er opdelt af rammeløse glasvægge. Dette er tilfældet med spiseplads, soveværelse og studie. Dette sikrer en problemfri overgang mellem rummene og en samlet luftig og frisk indretning, der gør det muligt for naturligt lys at komme ind i alle rum.

Indretningen er elegant, elegant og moderne. Køkkenet er rummeligt og kan fungere og adskille rum, men kan også ses i forhold til de sociale rum. Farvepaletterne er neutrale og velafbalancerede, herunder nuancer af hvid, beige, grå og blå. Den kromatiske palette blev bevidst holdt enkelt for at få mest muligt ud af synspunkterne og lade dem blive en del af den indvendige indretning.

Alle lejlighederne har smart belysning, termostat og lyd / visuel kontrol. De var designet til moderne levevis og giver deres beboere et praktisk og behageligt opholdsmiljø.

Lejlighedsblokken er også energieffektiv med solcellepaneler, høj termisk ydeevne og meget effektiv isolering hele vejen igennem.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar