Lav en skærmhylde ud af en gammel vinkasse

Genbrug af gamle genstande har længe været kendt som en måde at hjælpe miljøet på. Men det kan også hjælpe dig med at skabe ægte unikke, smukke og endda funktionelle stykker til dit hjem. Denne hylde er lavet af en gammel trævinkasse. I stedet for bare at genbruge den som en lagerenhed, kan du vise en virkelig interessant del på en helt ny måde. Her er hvordan du laver din egen.

DIY Vin Box Display Hylde forsyninger.

  • trævinkasse
  • malerens tape
  • sandpapir (valgfrit)
  • maling
  • pensel
  • lille krog

Trin 1: Forbered boksen.

For at starte dette projekt, skal du være sikker på, at kassen er helt rengjort og prepped. Din gennemsnitlige vinkasse bør ikke være meget, Ændret. Så det skal have et naturligt træ på indersiden, allerede præget til maling. Men hvis indersiden af ​​din vinkasse er glat, skal du bruge noget sandpapir på bagsiden. Tør derefter indvendigt ud for at sikre, at der ikke er snavs eller støv.

Trin 2: Cover med tape

MoreINSPIRATION
  • DIY træ skærm hylde stilet til højsæsonen
  • DIY Paint Dipped Vinflaske Vaser
  • Glasdisplayhylde

Derefter skal du forberede dig til at male indersiden af ​​kassen. Tilføj nogle malere, tape rundt om siderne og toppen og bunden af ​​kassen, så du kan male bagdelen af ​​hver sektion en lysere farve for at få det til at skille sig ud.

Trin 3: Mal tilbage overfladen.

Vælg en farve, der supplerer din boligindretning eller de varer, du vil gemme i boksen. Påfør derefter malingen bag på toppen og bunden af ​​kassen. Påfør flere frakker, indtil du når den ønskede farve. Lad derefter malingen tørre helt, inden du fjerner båndet.

Trin 4: Tilføj en krog.

Den egentlige vinkasse selv skal indeholde en lille hylde mod toppen allerede. Men låget af kassen skal være helt åben. Det er ikke helt dybt nok til at tilføje en fuld hylde, der kunne holde noget stort, men det er den perfekte størrelse til at hænge nogle smykker eller lignende genstande. Så simpelthen skrue en lille krog mod toppen af ​​låget eller tilføj en 3M krog som den afbildede.

Trin 5: Vis dine varer.

Nu skal din hylde være temmelig samlet. Tilføj nogle af dine yndlingsartikler og læg din bokshylde i et fremtrædende område for at vise frem til din skabelse og dekorationerne indeni.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar