Moderne blomster i boligindretning

Moderne design handler om skarpe, rene linjer. I lyset af dette kan det virke kontraintuitivt at forsøge at kombinere moderne sensibiliteter med blomsternes naturlige blomstring. Men når de produceres i deres mest basale form ("moderniseret"), kan blomstermønstre have en stor indvirkning på udformningen af ​​et rum. Den smukke ting er, at indarbejdelsen af ​​et moderne blomst ikke er begrænset til moderne rum alene, men snarere er en alsidig og vellykket pasform i hjemmet indretning af enhver art. Overvej disse eksempler:

Moderne blomster på møbler - Det store, overdimensionerede blomstretryk på denne krumme armløse stol er et vigtigt stykke design i dette rum. Den runde blomstform afspejles subtilt i den geometriske udskrivning af tæppet og den mum-inspirerede papirskulptur på skrivebordet. Hvad mere er, fordi rummet generelt trives ved enkelhed som regel, virker det mørke moderne blomsterprint perfekt. Farvepaletten holdes blød og temmelig neutral, med knudepunkt til naturen (sand og hav) i andre elementer, som f.eks. De glasrammede sommerfugle, blomster i en vase og slatted sidebord.

MoreINSPIRATION
  • Sjove blomstertryk til dit hjem: Idéer og inspiration
  • Ikke din bedstemor's blomstersofa
  • Flower Power: Fed, Grafisk Florals i Home Decor

Moderne blomster på gulvbelægning - Selv om jeg føler, at tæppet selv er lidt lille i dette rum forholdsmæssigt, er ideen bag det overdimensionerede moderne blomsterprint fabelagtigt. Store, klumpede blomster spredt tilfældigt på tværs af tæppe giver dristige skød af farve og interesse, samtidig med at man opretholder en moderne skala. Pladsen holder et stramt farveskema, for det meste grus med nogle brune og røde smed ind for varme, og tæppet går sammen med dette og smider i nogle popper af gule for at holde tingene interessant. Jeg elsker den varierede skala af stort trykt tæppe med små og mellemstore udskrifter på puderne.

Moderne blomster på baggrund - Selvom dette print virkelig kunne gå i begge retninger i den traditionelle moderne verden, ser tapetet moderne og elegant ud i dette opdaterede badeværelse. Den moderne følelse er naturligvis hjulpet af moderne berøringer som bordtænke og opdaterede sconces. Jeg er fascineret af, hvordan dette tapet indeholder masser af "hvidt mellemrum" mellem blomster og stilke, hvilket blurer grænsen mellem traditionelle og nutidige. Blomsternes metalliske glans går dog godt med det lyse rum, og på nogen måde ser rummet ud luftigt og lyst og meget smukt.

Moderne blomster på vinduebehandlinger - Sort-hvide blomstergardiner tilføjer drama og højde til dette forholdsvis neutrale rum. Selvom de velredigerede møbler indikerer en nutidens samtid, lægger møblerne sig mod en traditionel stil med kremet træpanel på væggene og plettet polstring på paret af stole. Tilbehør holdes minimal, hvilket gør gardinernes blomstermønster mere tydeligt.

Moderne blomster på tilbehør - Kastepuder er en af ​​de bedste (og nemmeste!) Måder at indarbejde et moderne blomstertryk på i noget rum. De røde og elfenbenblanke blomster af disse hærbrune puder hjælper begge til at bryde op i den rumlige følelse af rummet og også tilsætte lidt farve. Neutral farvepalet rundt omkring, men popper af orange, moderne stykker (f.eks. Gulvlampen og rene sofa linjer), og varierede teksturer af hver komponent holder det langt fra kedeligt.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4 og 5.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar