Moderne stole og bænke godt til enhver boligindretning

At prøve en ny stil i indretningen kan være svært for nogle mennesker, især når det betyder at begå et helt rum for forandring. Moderne stole er en nem måde at prøve en ny stil på i din bolig. De lader dig udtrykke din personlige stil uden at skubbe dit værelse over toppen. Fra grundlæggende former polstret i usædvanlige stoffer til vilde og vidunderlige kunststykker, kan du finde en moderne stol, der virker for dig.

Taburetter er en anden mulighed for at prøve noget moderne. De er mindre stykker, som du kan prøve i mange værelser i dit hjem. Disse kunne også gøre dobbeltarbejde som sideborde.

Moderne sofaer er en anden måde at opdatere din indretning på og gøre en erklæring. De er mere af en forpligtelse end bare en stol, men kan meldes ind i næsten enhver stil i hjemmet. Dette er et godt eksempel på et neutralt farvet møbel, der er meget usædvanligt takket være dens form. Det er helt sikkert et kunststykke!

Tilføjelse af en moderne lounge er en anden måde at prøve en ny stil på. Dette er et vintageværk af den franske industridesigner Olivier Morgue, som er bedst kendt for at designe de futuristiske Djinn-stole, der blev brugt i filmen 2001: A Space Odyssey. Materialerne er standard - ametal ramme og læder polstring - men det er en fremragende del af moderne siddepladser og er så let at blande med andre møbler.

MoreINSPIRATION
  • Moderne stole altid fantastisk at have rundt
  • Kombiner Adirondack stole med moderne elementer til et smukt design
  • Moderne læder sofabord med glas top og træben

Denne gruppering har stole af Pierre Paulin, en af ​​de vigtigste designere fra det 20. århundrede. Han er måske bedst kendt for de innovative designs, han skabte i 1960'erne for Artifact. Disse moderne stole er et perfekt eksempel på, hvor godt design står tidstesten. Mens de nærmer sig det 50-årige mærke, er disse stole alsidige og friske i dagens indretning.

Moderne stole behøver ikke at være uden detaljer eller tradition. Denne bænk, af Campana Brothers, melds ikonisk brasiliansk læder med traditionelle designs og komplekse mønstre. Kendt som gudfædre i moderne brasiliansk design, er denne bænk et meget fancy, men moderne stykke.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar