25 Moderne Nursery Ideer til at skabe en stilfuld retræte

Der er ikke noget sjovere end at skabe det perfekte børnehave for at tjene som et paradis for dit nye lille bundt af glæde - og for dig. Det er en spændende tid, men det kan være overvældende; hvor begynder du

Vi er her for at hjælpe. Sidste sommer tilbød vi nogle børnehave ideer til at komme i gang; her er nogle yderligere moderne børnehave ideer. Inspireret af rene linjer og afslappet stil er det moderne børnehave varmt, indbydende og behageligt for både voksne og babyer.

Her er nogle moderne planteskole ideer.

Hold det neutralt

Ønsker du at styre af bleke pinks og blues? Prøv dæmpede neutrale paletter; Brug nuancer af grå, elfenben eller taupe til dit moderne børnehave. Neutrale giver dig mulighed for at lagre ved hjælp af andre farvekombinationer. Parrede pasteller eller lyse farveprøver arbejder godt mod en neutral baggrund.

Bleke monokrome paletter skaber også et roligt og fredfyldt miljø - perfekt til baby såvel som trætte forældre. Neutrale farver er også kønsneutrale og giver dig fleksibilitet i design, når din familie vokser.

Når du bruger en tonet eller monokromatisk palette, skal du tilføje lag med tekstur gennem rummet. Tilbehør som f.eks. Et tyndt strik kast eller fåreskind tæppe arbejde med farverne og også tilføje dimension. Skinnende genstande eller klogt tændt væg indretning (tænk mini marquee initialer) tilføje interesse og gøre din børnehave stilfuldt sjovt.

Streamline for Space

At vælge strømlinede møbler og placere det i rummet for optimal plads er afgørende i ethvert moderne børnehave. Møbler med lav profil (det vil sige ikke for højt), der er multifunktionelle, vil spare plads og gøre rummet større.

Dagens krybber har enkle, rene linjer og opbevaringsplads, og nogle er dimensionerede til selv det mindste rum. Overvejer et skiftbord? Brug toppen af ​​et lille kommode eller kommode. For bogreoler, gå til en smal kant eller noget i klart akryl, der forsvinder ind i rummet.

Når du placerer møbler, skal du have så meget plads som muligt i midten af ​​rummet. Dette giver dig plads til en legemåtte til din baby og til at rocke din lille til at sove.

Brug design-inspireret dekor

Lad os være ærlige: Design-inspireret indretning fortolkes let til indretning, som en voksen ville elske. Virkeligheden er, at nyfødte og selv unge småbørn ikke er ligeglad med, om du har striber eller buer på væggen.

Da forældrene tilbringer de mest vågen timer i børnehaven, bør vi føle sig godt tilpas og tilfredse - og elsker hvordan rummet ser ud. Så benyt lejligheden til at dekorere dit planteskole for at skabe et paradis for dig selv.

Hvis du altid har ønsket navy vægge, bland det med hvide møbler og accessorize med træ teksturer. Chevron mønstre er alsidige og passende til både voksne og babyer. Til væggen er indrammede familiebilleder og et spejl det perfekte tilbehør.

Når du opretter din designordning, er dit mål at få balance mellem babyens essentials (krybbe, skiftbord) med dejlige stykker til forældre (rocker, daybed). Et barnedæppe er et must-have, men det er også et kaste for mor og far. En trådløs bærbar højttaler eller smartphone dock er fantastisk til lullabies og afslappende musik til hele familien.

Fokus på belysning

Et standout loftbelysningsarmatur er en simpel og strålende måde at modernisere og stil enhver børnehave på. Når du vælger en armatur, skal du kigge efter noget, der er slående og gør en erklæring, men flyder med resten af ​​indretningen.

Hvis du har et moderne møbel i midten af ​​århundredet på værelset, suppler det med en smuk messing eller træarmatur. Hvis dit værelse er hvidt eller neutralt, prøv noget skinnende eller det har en farvefarve. Store, runde snefnug-lignende armaturer er også en god mulighed for en nutidig udsagn.

Uanset hvilken belysning du vælger, skal du installere en lysdæmper i rummet. Du finder denne super-hjælpsomme, fra midt-af-natten-feedings til lullaby tid.

Curate for at reducere rod

Dette gælder for mange ting i livet, og især for dit nye børnehave. Et pared-down børnepasning er afslappende og indbydende. Du og din baby behøver ikke de 25 begavede dyr, du lige har modtaget, og du behøver helt sikkert ikke at sætte dem alle på en hylde. Vær selektiv ved at vise nogle få ting, der er meningsfulde.

Tag det ekstra skridt til at kurere dine legetøj, bøger og andre ting. For eksempel træ trælegetøj på en hylde tage et interessant vintage look. Gruppering af varer med ensfarvede farver eller kolde farvekombinationer er en anden måde at sortere, mens du skaber stilappel.

Hold dine møbler til de væsentlige stykker og gør det dobbelt som opbevaring. Koordinerede terninger eller kurve, der skjuler diverse såsom baby tæpper og bibs, vil nemt rumme rummet som baby vokser.

Enkel, pareret stil giver dig også mulighed for at have en ting i rummet. Det kan være et unikt malet mønster på væggen eller et køligt lysarmatur.

Uanset hvilke designvalg du omslutter, skal du sørge for, at dit børnehave er et behageligt sted, ro og skønhed samt et værelse, du nyder at være i. Din baby vil også sætte pris på det - og vi håber at give dig mange fredelige nætter.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar