Dyreste Mansion i Manhattan til salg

Manhattan er kendt som et eksklusivt område, en smuk og dyr del af New York, hvor din husleje er himmelhøje, men hvor du har mulighed for at møde berømtheder og være omgivet af stil. Nå, det forklarer prisen på de huse, der sælges der, ligesom dette herregård, der anses for at være den dyreste på Manhattan, og som er til salg for en pris på 90 millioner dollars.

Mansion ligger i 4 East 80th Street, Manhattan, New York og tilhører den franske gotiske stil. Åh ja, og det betragtes som det dyreste palæ i Manhattan hidtil. Det blev bygget i 1916 til datter af en detail tycoon på det tidspunkt. På nogen måde ændrer det ejere flere gange, indtil den blev købt af sen gymnastik Lucille Roberts i 1995, og nu ønsker familien at sælge den til ovennævnte pris.

MoreINSPIRATION
  • Dyreste landsted i Storbritannien nu på salg
  • Opulent land palæ til salg
  • Moderne men dyrt New York loft til salg

Dette palæ er spredt over 18.000 kvadratmeter og har 10 soveværelser, 11,5 badeværelser og 3 køkkener. Det er imponerende fra første øjekast takket være den smukke kalkstenfasade, der afspejler bygningens neo-franske renæssance stil. Indersiden af ​​huset er endnu mere imponerende med den store spisestue til 50 og træpaneler på væggene. På nogen måde er det specielt og unikt og det mest prægtige herregård på Manhattan, i det mindste indtil videre. {Fundet på bhsusa}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar