Ikke din bedstemor's blomstersofa

Vi har alle været der, har vi ikke? På vores bedstemors hus ser vi sort-hvide film på hendes blomsterbænk? Jeg har ... undtagen hun kaldte det en "davenport", som jeg aldrig vidste hvad det ord faktisk betød indtil jeg var i min 20'erne og besluttede at se det op, en gang for alle. For så meget som jeg elskede at besøge min bedstemor og hendes hjem, følte jeg mig aldrig, at jeg var helt klar til at gøre springet til blomstervisekabine. Figured det var mange årtier væk.

Men det behøver ikke at være! Efter nærmere inspektion af mange blomstrende sofa-touting rum er jeg kommet til at indse, at blomster i en rigtig indstilling giver den perfekte virkning. Overvej følgende:

Denne ekstra store blomsterprint er luftig, sofistikeret og rolig. De dæmpede farver føjer til og er i sammenhæng med resten af ​​det neutrale rum, med en pop rød. Dette er helt sikkert et moderne blomsterkloster; forestil dig forskellen i rummets "travle-ness", som et lille, stramt blomstertryk ville gøre.

MoreINSPIRATION
  • Moderne blomster i boligindretning
  • Dekorative blomsterstoler fra blomsterkunst
  • Planlægning af et værelse omkring en ikke-neutral sofa

Denne plads adheres strengt til sin trefarvede palet (hvis elfenben tæller som en "farve", det er!). Således giver den tofarvede blomst et stort knæk for dets dekorative bukke, idet de opbruger faststoffer i resten af ​​dette rum. Med chokoladefarvede blomster på en creme baggrund er denne sofa elegant og interessant i et ellers meget tæt farveskema. Plus, hvordan kunne du gå galt med de smukke ben og hjul?

I dette charmerende, eklektiske rum er en blomsterskrivebord næsten det sidste man ville forvente at se ... hvilket efter min mening er, hvorfor det virker så godt her. Blomstertøjet indebærer lignende toner, der næsten læser som en neutral, på trods af at blomsterne er mellemstore. De hvælvede lofter arbejder specielt godt her, hvilket giver floralerne (og alt andet i dette dejlige rum) noget åndedræt.

Rig, varm (tør jeg sige tunge?) Farver i solide blokke definerer dette rum, hvorfor blomstersofaen er et geni valg, der hjælper med at bryde op i rummet uden at forringe farvepalet. Den blomstrede print fungerer godt med den skørtede osmanniske for at tilføje femininitet til det ellers meget maskuline rum.

I dette enkelt indrettede værelse giver et minimalistisk blomstretryk farveskift, der accentueres af stoffets hvide baggrund. Parret med et moderne århundredes sofabord og få andre undervurderede møbler, er denne blomstersofa den oplagte og forsætlige stjerne i rummet.

I klassisk rød-hvid, blødgør en overdimensioneret blomstretryk let og med sofistikation de skarpe vinkler i resten af ​​rummet. Det grafiske print indeholder masser af hvidt rum - et moderne touch, der passer perfekt ind i resten af ​​det moderne rum.

Fotokilder: 1, 2, 3, 4, 5 og 6.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar