Passive House Retreat forbruge 86% mindre energi end et lignende hjem

Denne feriebolig beliggende i et smukt hav samfund på New England kysten har høj ydeevne og kreativ brug af plads i en lille pakke. ZeroEnergy Design skabte den enkle, gable-roofed struktur og foreslået passivhus standard. Det resulterende hjem bruger kun 14% af energien i forhold til et lignende nyt hjem bygget kun for at kode krav. Klienten søgte et moderne to-soveværelse, to-baders private retræte, der var lige stor for deres familie - intet mere, intet mindre - og et mål om at minimere energiforbruget. Webstedet tilbydes fremragende sydlig eksponering, men parret det med udfordringen med en dejlig nordvendt agrarisk udsigt.

ZED planlagde hjemmets gavlform som en afgørende æstetisk funktion. Dens ikoniske form gentages både ind og ud. Enkle finish, lyse farver, minimal trim og betonggulve giver et rent og frisk udseende til interiøret. Layouten er omhyggeligt tilpasset familiens planlagte brug. Soveværelser er placeret i hver ende af hjemmet. Et centralt rum med katedrallignende lofter omfatter levende og madlavningsområder med nordlige udsigter og rigeligt sydligt dagslys. En spisekrog på sydsiden af ​​rummet rummer et stort bord til både familie og venner uden indgreb på det åbne rum. Et loft med udsigt over boligareal giver mulighed for ekstra sovepladser og et dedikeret legeplads til børn. Familien udtrykte også deres kærlighed til badning, som blev behandlet ved at inkludere et dedikeret solfyldt badekarrum i det sydøstlige hjørne af hjemmet.

YDEEVNEHøje R-værdier i hjemmet, herunder R-44 vægge, R-50 slab foundation, R-60 tag og omhyggelig lufttætning resulterer i en kraftig reduktion i krav til rumbehandling. En enkelt luftkilde varmepumpe giver opvarmning og køling fordelt via eksponeret kanalarbejde. Efter at have samlet et år med målte data, er resultatet et elektrisk hus, der forbruger 86% mindre energi sammenlignet med det samme hus bygget kun for at kode krav. Installation af et solcelleanlæg på kun 4,1 kW vil kompensere for det samlede årlige energiforbrug, hvilket gør hjemmenetværket nul energi. [Billeder og oplysninger leveret via e-mail af Adam Prince of ZeroEnergy Design]

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar