Puslespil eller rigtige hus?

Når vi tænker på Japan, tænker vi på fremskridt, teknologi, udvikling og udvikling på alle områder. Derfor, hvis vi tænker på NA-huset på billedet, er vi ikke meget overraskede, da vi forventer fra denne opfindsomme mennesker alle slags innovationer og originale ideer.

Sou Fujimoto Architects, de "ansvarlige" for dette projekt designet et "et hus, som er som et enkelt rum, men hvert værelse er også et lille rum af sig selv" og det kan ses overalt omkring. Hvad for os kan virke ret radikal, for ejerne synes at være helt naturlige, og hvis de føler sig trygge i det, hvorfor skulle vi stille spørgsmålstegn ved deres præferencer? Ligegyldigt det perspektiv, du ser, ser det ud som et enkelt, samlet rum, et puslespil sat sammen og som små individuelle steder.

MoreINSPIRATION
  • New York Contemporary Single Family House
  • Enkeltfamiliehus i Wien af ​​Atelier Heiss
  • Moderne familie Hus i Klokočná, Prag

Bygningen optager ikke en stor overflade, og hvert hjørne er meget velorganiseret og omhyggeligt taget hånd om. Det generelle koncept giver et nyt og interessant perspektiv på at leve og tilpasse sig forskellige situationer, alene eller med medlemmerne af din familie.

Dette rum gør alt interessant, selv de mest almindelige ting, vi gør hjemme, fra at beundre udsigten, se tv, arbejde foran computeren eller bare chatte med venner. Manglen på stole eller for mange møbeldele og brugen af ​​trapper og hvide gardiner til de store glasvinduer om natten afslører en simpel og unik atmosfære, spændende og indbydende på samme tid. {Found on homedsgn}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar