Rattan Møbler og tilbehør afslører deres afslappede og alsidige ature

Vi er alle bekendt med rattan, selv om vi nogle gange tror, ​​at det er en og det samme som vidje. Men det materiale, vi nu forbinder med hyggelige møbler, er faktisk fuld af overraskelser. Begrebet rotting definerer for eksempel mere end 600 arter af klatringspalmer, og mange af dem er faktisk mere lianas end i virkeligt træ. Rattan har slanke stilke og vokser ikke som et træ, men mere som en vinstok, der også ligner bambus fra visse synspunkter.

Udtrykket har udviklet sig til at definere noget, der er lavet specielt fra rattan planten. Materialet foretrækkes af kurvfabrikanterne på grund af dets forøgede styrke og holdbarhed i forhold til siv og andre fibre. Wicker, på den anden side, er produktet, der er resultatet af vævning af rattan, sukkerrør, pil, raffia og andre naturlige materialer. Disse er først skåret i strimler, tørret og ofte gennemblødt i vand for at blive mere fleksible, hvorefter de er vævet ind i vidje.

Moderne kurv blev oprindeligt udviklet som kurvvævningsteknik. Med tiden udviklede den sig til møbler. Ved det 17. århundrede, i Nordeuropa, så wicker meget ligesom det gør i dag. Trenden spredte sig snart over hele verden og blev så populær og så almindelig som den er i dag. Så i midten af ​​det 19. århundrede nåede den til USA, hvor den hurtigt blev industrialiseret og masseproduceret.

Syntetiske kurve blev derefter opfundet, også i USA. Dette gjorde det muligt at blive mere holdbart og modstandsdygtigt mod vejr og skadedyr. Moderne vidje er normalt lavet af rattan og det er meget alsidigt. Faktisk kan rattan møbler passe ind i næsten ethvert interiør, og det er også meget populært udendørs. Det er værdsat for dets afslappede og luftige udseende, som normalt er forbundet med manuel arbejdskraft og unikke håndlavede design.

MoreINSPIRATION
  • 15 Rattan Tilbehør - Rig I Naturlig Charm Og Altid Alsidig
  • Hvad er forskellen mellem kurve og rattan møbler?
  • Luksus udendørs møbler fra Roberti Rattan

Rattan og kurvemøbler kan også være ret raffineret. Der er masser af ikoniske designs, der inspirerede verden. Du kan altid overveje denne mulighed, når det kommer til at indrette et udendørs rum som f.eks. Et dæk, en terrasse eller en have eller baggård. Selvfølgelig kan du også bringe rottemøbler indendørs, hvor det ville have en afslappet karakter. Det ville være en mulighed for dig at tænke uden for boksen og for at opnå en hyggelig og indbydende stemning på en usædvanlig og spændende måde.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar