Rektangulær boks optimeret til moderne livsstil: SL Hus i Tel Aviv, Israel

SL House er en moderne-minimalistisk forstad residens bygget på en grund på 475 kvadratmeter i Tel Aviv, Israel. Dens form ligner en rektangulær boks, gennemsigtig på for- og bagsiden og uigennemsigtig på siderne. Grå gips blev valgt til udvendig finish, subtilt kontrasterende overfladen af ​​swimmingpoolen det naboer, samt den levende grønne baggård. Det kreative team på Domb Architects delte huset i to funktionelle områder, adskilt af et stort hulrum.

Det første niveau af boligen rummer de sociale områder: en generøs størrelse stue med masser af plads til at have gæster over og et spisebord til seks. Bred glasdøre tillader naturligt lys indeni sammen med den friske haveatmosfære. Soveværelserne er placeret på andet niveau. Der er også en kælder, der giver plads til forskellige spil og et fitnesscenter.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar