Afslappende Earth Lodge i Sabi Sabi Game Reserve

Wildlife har altid inspireret vores liv og tilbød os så mange eksempler på kampen for at overleve, tilpasning til nye klimaer eller andre miljømæssige ændringer, ideer til, hvordan vi skal leve vores liv eller bevise, hvad vi bør sætte pris på mere af vores verden. Naturen med alle dens komponenter, vegetation, dyr, naturlige fænomener og så videre repræsenterer et rum, vi tilhører, og den måde, vi tager hånd om det, vil repræsentere den måde, vi bryr os om vores eget liv.

Hvis du er på udkig efter et sted, hvor du kan beundre skønheden i det fantastiske vildt, er Sydafrikas Kruger National Park en fantastisk beliggenhed. Her kan du finde en afslappende Earth Lodge, der er en del af Sabi Sabi Private Game Reserve og kan tilbyde dig en spektakulær udsigt over dyrelivet og repræsenterer det perfekte retreat sted hvor du kan opdage dig selv og drage fordel af al den komfort i dette bemærkelsesværdige sted.

MoreINSPIRATION
  • Den eventyrlystne Ulusaba Private Game Reserve
  • Den Luksus Sydafrikanske Thanda Private Game Reserve
  • Den luksuriøse Singita Boulders Lodge

Der er 13 suiter, der kan tilbyde dig privat svømmebassin, en-suite glasfladskærms-badeværelse og butlerservice også.Amani Spa er et sted hvor du nemt kan glemme alt om dine bekymringer, og hvert interiør på dette sted vil imponere dig med de vilde detaljer der blev brugt og den fredelige atmosfære, der er skabt her.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar