Beboelsesprojekt i Paris Introduktion af særskilte zink "bokse" som levende rum

Pietri Architectes delte billeder og oplysninger om et dristigt boligprojekt i den blandede udviklingszone (ZAC), der strækker sig fra Seines bredder i Issy-les-Moulineaux til Jacques Henri Lartigue-sporvognstationen i Paris. Operationen er en del af Val de Seine-masterplanen, der sigter mod at genvinde ødemark i dette tidligere industriområde for at harmonisk forbinde det med byens centrum. Små i størrelse ligger disse hjems særpræg i deres høje miljøkvalitet og den innovative anvendelse af udendørs rum, der er adskilt fra facaden til at danne zink-bokse orienteret mod synspunkterne. Udover den komfort, der ydes af disse loggier -akustiske puffer og windbreak-disse ekstra rum er forskudt efter deres orientering for bedre at fange lys og sol.

Denne bybygning består af tre bygninger, der består af mange forskellige arkitektoniske elementer. Omgiver en fælles gårdhave, giver bygningerne bløde historier og udsigt over Seinen. Tætheden styres af åndedrætsrum, som består af den anlagte have (650m²) i hjertet af udviklingen og det store område, der adskiller hotelboligen fra boligen, forbundet på Seine side via metalgangstier. Betongen i den nordlige facade af turistboligen med udsigt over Quai de la Bataille de Stalingrad har modtaget en specifik støbebehandling ("bambus" -model) for at signalere indgangen til det nye distrikt, et vigtigt og definerende element både i løbet af dagen og nat på bredden af ​​Seinen.

Udviklingen på dette område af anlagte, fodgænger- og cykelområder, der løber vinkelret på Seinen, sigter mod at åbne denne del af byen, hvor ikke-motoriseret transport vil være et troværdigt alternativ til bilrejser, herunder for lokale rejser. Vi ved ikke om jer, men vi kan godt lide hvor dette er på vej og ser frem til at se, hvordan projektet vil udvikle sig! [Billeder og oplysninger leveret via e-mail af Pietri Architectes]

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar