Skandinavisk stil indrettet lejlighed

Denne 70 kvadratmeter lejlighed er indrettet med smag. Udsigt i gråtoner på en hvid baggrund. Grå og hvide tapeter med forskellige mønstre findes som en stor dekorativ funktion på nogle vægge. Jeg kan godt lide den dandalionformede lampe, der hænges over den store hvidt spisebord med skiftende sort og hvid matchende stole.

Køkkenet følger også hjemmets rene enkle linjer. Med alle apparaterne er der pænt indlejret i møblerne. Smarte hvide skabe med lige grå håndtag matcher det grå køkkenbord. En stor dør og høje vinduer lader luften og lys ind og blomster på vinduet Sill giver stedet en frisk note. I andre rum er den grå føler interrupeted af et par varme farvede elementer.

MoreINSPIRATION
  • Slående skandinavisk lejlighed - Warm Whites & Simple Style
  • Moderne rustikke lejlighed i Polen: Inspirerende skandinavisk stil
  • Lille sort / hvid lejlighed dekoreret med metrofliser

Gyngestolen er også et dekorativt og funktionelt element i design. Det har blandt dem et rundt bord og en sofa, begge hvide. Det eneste skænk af farve ind i rummet er givet af røde og orange puder, der sidder på sofaen og også på en sort lænestol.

I andre dele af huset, som soveværelset, lyser en lyserød stænk af farve fra sengetøj og courter smukt med hvide slette vægge og grønne planter og skaber en legende tone i miljøet. Det er et risikabelt job at dekorere stedet i dette collor palete og ikke bliver trivielt, men det gøres omhyggeligt og efterlader den generelle fornemmelse af rent og frisk. {fundet på selskabet}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar