Saml rundt - Sådan arbejder du med runde bord

Rundborde opmuntrer samtale og holder indretningen intim og indbydende. De er også meget alsidige. Lav et rundt bord midtpunktet i spisestuen eller brug det i køkkenet til at skabe en hyggelig morgenmadskrog. Du kan endda få et rundt sidebord i stuen eller soveværelset. Mulighederne er mange, og det er også de måder, hvorpå du kan dekorere rundt om bordet.

Et rundt bord kan være stort uden at se det. For eksempel har dette spisebord 10 stoler spredt omkring det, men det ser ikke så stort ud. Den smukke ting ved dette design er, at bordet og stolene deler en forbindelse med hensyn til design, farve og stil.

Et mindre rundbord kan være et smukt tilbehør til et hjemmebibliotek eller kontor. Det fremmer en følelse af intimitet og komfort, der passer godt til dette rum rigtig godt. Det traditionelle design, i dette tilfælde gør det muligt for indretningen at se ædru ud uden at være kold og skræmmende.

MoreINSPIRATION
  • Udvideligt rundt spisebord med stole
  • 13 grunde til, at sorte spiseborde arbejder i enhver indretning
  • Inspirerende Decors That Frame Round Pedestal Dining Tables

Du kan forbedre skønheden i et rundt bord gennem andre elementer, der efterligner sin form. For eksempel skal du bruge et rundt område tæppe under bordet for at afgrænse zonen. En rund lysekrone, der hænger over bordet, vil også forbedre udseendet.

Udover områdets tæppe og lysekrone eller vedhængslys kan rummets vægge også lukke ind. Selvom de ikke er lige runde, vil effekten stadig blive bemærket.

Et lille rundt bord kan passe til et soveværelse. Det kan være en del af et hyggeligt læses hjørne, eller det kan erstatte et skrivebord. I børnenes værelse ville det også være nyttigt, når de spiller eller når de tegner, laver lektier eller kunst og kunsthåndværk.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar