De bedste hjemmeautomatiseringssystemer til at købe nu

Indholdsfortegnelse:

De bedste hjemmeautomatiseringssystemer til at købe nu
De bedste hjemmeautomatiseringssystemer til at købe nu
Anonim

Vi håber du kan lide de produkter, vi anbefaler. Bare så du er klar over, Freshome kan indsamle en del af salget fra linkene på denne side.

Hjemautomatisering forventes at være en industri på 21,6 mia. Dollars inden for de næste fem år. Billedkilde: HB Dallas
Hjemautomatisering forventes at være en industri på 21,6 mia. Dollars inden for de næste fem år. Billedkilde: HB Dallas

Hjemmeautomatisering er et stadigt voksende marked, der vokser spændende. Lad os se det - folk kan lide deres teknologi, og de kan lide at føle sig i kontrol. Sæt disse to sammen, og det er ikke underligt. Hjem automation forventes at være en global industri på 21,6 mia. Dollars i 2020, ifølge Transparency Market Research.

Når en industri vokser med en sådan hastighed, er det en udfordring for den gennemsnitlige forbruger at følge med med nye udviklinger og sortere gennem de voksende tilbud på produkter. Her hos Freshome tilbragte vi timer på at forsøge at forenkle dette for dig ved at kigge efter smarte hjemmeinterfaces, som er nemme at bruge og installere, og systemer, der dækker omfanget af mulighederne til hjemmeautomatisering.

Ny teknologi er god, men vi ønskede at sikre, at det faktisk var gavnligt og merværdi til dit hjem. Vi har også tilføjet et par ting, der er simpelthen kølige, samt nogle generelle tips til mange af vores kategorier, der vil være gavnlige uanset hvilket brand du vælger.

Før vores søgning talte vi med hjemmeautomatikekspert Travis Leo, CEO / grundlægger af Residential Systems. Her er hvad han sagde om at vælge et system:

"Teknologien går hurtigere, end de fleste af os kan følge med. Det ser ud til, at jeg en dag var glad for at have en Timex, og så pludselig havde jeg en Apple iWatch, der giver mig adgang til verden. Når det kommer til at vælge hjemmeautomatisering, ser jeg tre vigtige trin:

" Forskning. Mange er uvidende om, at der ikke er nogen adgangsbarriere på dette arbejdsområde - nogen kan vågne op en morgen og beslutte at blive en hjemmevirksomhedskonsulent. "Det er vigtigt at gøre din forskning for at bestemme, hvem du vil arbejde med. Ideelt set vil dette være en person, der har gjort et påviseligt engagement på markedet, og som har et dokumenteret track record af succesfulde installationer.

" Demonstration. Før du selv går i stykker, foreslår vi, at du kommer ind for en demo for at forstå omfanget og rigdommen til hjemmeautomatisering for at træffe uddannede beslutninger og begynde at udvikle et budget.

" Kompetent integrator. Arbejde med en meget videnskabelig integrator er afgørende for at definere omfanget og få nøjagtige skøn over din plan. "

At vælge de bedste produkter til denne artikel var svært at sige mildt; markedet er oversvømmet med smart hjemme teknologi. Vi waded gennem de mange valg og kom op med seks primære kategorier og identificerede det bedste produkt i hver kategori.

Her er de bedste Home Automation Systems:

  • Bedste Keyless Entry / Smart Lock: Schlage Connect
  • Bedste DIY Home Security System: iSmart Alarm
  • Bedste Home Climate Control: Nest Learning Thermostat (3. generation)
  • Bedste automatiserede vindueskarme: Lutron Sivoia QS Wireless
  • Bedste Smart Home-Theatre System: Bose SoundTouch 520
  • Bedste helhjemsystem: Control4

Fordi at vælge de bedste produkter var så svært, vil du opdage, at nogle af kategorierne har tætte løbere op. Der var tidspunkter, hvor nogle produkter var så tætte, at vi valgte den "bedste" baseret udelukkende på det lavere prispunkt.

Samlet set var vores mål at gøre du lidt smartere når det kommer til at vælge smarte hjemmeautomatiseringsprodukter. Vi forsøgte at vælge produkter, der er nemme at installere; der har et solidt brand omdømme (ikke bare noget varmt ud af hylden); og til forskellige prispunkter. Uden yderligere ado, her er vores resultater.

Vi var imponerede over den generelle feedback på Schlage Connect. Billedkilde: Amazon
Vi var imponerede over den generelle feedback på Schlage Connect. Billedkilde: Amazon

Bedste Keyless Entry / Smart Lock: Schlage Connect

Klik her for at købe på amazon.com

Oversigt

Schlage er kendt for sine kvalitetsprodukter i hjemmet sikkerhed / dørlås industrien, og at ry rykker over fra traditionelle låse til smarte låse. Vi har valgt Schlage Connect ($ 187 - $ 300) som det bedste tilbud til nøglefri adgang / smarte låse.

Ifølge selskabet har Connect en Grade 1-sikkerhedsvurdering (højest på markedet), har en motoriseret deadbolt, har kapacitet til 30 separate brugerkoder og kan låses, låses op og overvåges hvor som helst "når parret med en tredjedel party home automation eller alarm system. "Det er Z-Wave-aktiveret og tilbyder tre muligheder for advarsler: aktivitet, manipulation eller tvungen adgang. (Z-Wave er en trådløs kommunikationsspecifikation designet til at tillade enheder i hjemmet at kommunikere med hinanden med henblik på hjemmeautomatisering.)

Der er et par ting at være opmærksom på med denne lås. Det lavere prispunkt ovenfor er for en smart deadbolt; du kan også have brug for en håndhåndtag eller dørknap, så - alt efter hvad du allerede har på plads eller den kombinationsboks du køber - det kan medføre nogle ekstra omkostninger. Hvis den dør, du planlægger at bruge denne lås med, er mere end 1,75 tommer tyk, skal du også købe et tykt dørpakke.

Connect har en udendørs temperatur rating på -31 grader til 151 grader Fahrenheit - forhold ud over disse områder kan resultere i brugen problemer, men det er en udendørs lås og bygget til vejrforhold inden for de angivne intervaller.

Schlage Connect Anmeldelser

Produktwebsteder tilbyder masser af nyttige oplysninger, men hvad skal de faktiske brugere sige om Schlage Connect? Vi sigtet gennem hundredvis af anmeldelser og blev med rette indtryk af den samlede feedback på Connect; 79 procent af korrekturlæserne gav det 4 eller 5 stjerner (ud af 5).

Forbrugerne var imponerede over enhedens udseende og solid konstruktion; de sagde det var godt designet, og de elskede trykknappen låsning funktionen. Langt de fleste ejere rapporterede, at det var nemt at installere og programmere, og det tager normalt mindre end en time at køre.

Det syntes at hvis der var problemer med installationen, havde det mere at gøre med den eksisterende dørramme. Flere personer foreslog at tjekke YouTube for installationsvideoer, hvis du havde brug for hjælp ud over manualen, men de fleste individer fandt manualen til at være alt, hvad de krævede.

Programmering af enheden var en positiv oplevelse og en nem opgave for de fleste boligejere også. Z-Wave-forbindelsen giver mange muligheder for brugervenlighed, og anmeldelserne havde en løbende liste over de nav, som Connect fungerer godt med, herunder Smart Things, Wink, Vera og ADT-sikkerhedssystemerne. Det er ikke en altomfattende liste, så kontroller kompatibiliteten af dit hub og Connect før du køber.

Hvis du har problemer med tilslutning i dit hjem med andre Z-Wave-enheder, kan du parre det i nærheden af dit hub og derefter installere det på døren. Alarmvolumenet blev sammenlignet med en røgdetektoralarm, og folk værdsatte de meddelelser, de modtog på deres smartphones eller andre enheder.

Der er et par spørgsmål at være opmærksom på. Da det drejer sig om en motoriseret dødbolt, vil det gøre lidt støj. En anmelder lignede det til en 1 sekunders Dustbuster, mens andre var lidt mindre kreative og sagde, at det var højere end de havde forventet.

Dette er en smart enhed, men det kræver en forbindelse til et tredjeparts hub eller et sikkerhedssystem for at aktivere al dens funktionalitet. Der er rapporteret om nogle få problemer, som kan være mest påvirket af din specifikke placering, herunder tastaturnumrene er vanskelige at se i direkte sollys og nogle tilbagemeldinger, at enhedens batterier ser ud til at dræne hurtigere i koldere vejr. Hvis du løber ind i problemer, anbefaler vi at du kontakter Schlage, da anmeldelserne af virksomhedens kundeservice var fremragende.

Et andet spørgsmål værd at nævne var det potentielle problem af systemet, der fortæller dig, at døren er låst (deadbolt forlænget), selv når den ikke er lukket. Systemet kan være korrekt, at deadbolt forlænges, men hvis der ikke er nogen kontakt med strejkepladen, er din dør faktisk ikke låst. Schlage vil forhåbentlig udvikle en løsning for dette kendte problem.

Schlage Connect kan prale med en belyst, fingeraftryksresistent berøringsskærm for at beskytte mod fnug og slid. Ingen kommenterede, at der var nogen problemer med Connect-modstandsniveauet, men som et generelt råd anbefaler vi, at du opretter adgangskoder med et stort antal tal.

Uanset hvilket mærke smart lås du går med, bruger de samme fire til seks numre for hver kode, vil gætte en kode relativt hurtigt arbejde for en person med dårlige hensigter. Spredning af tallene ud blandt brugerne vil holde slidmønstre, hvis din lås begynder at vise tegn på slid.

Der er ny teknologi, der giver mulighed for at åbne dine døre ved hjælp af talekommando. Schlage har udviklet Sense, som giver mulighed for at bruge din iPhone, iPad eller iPod Touch til at arbejde sammen med Apple HomeKit teknologi for at oprette brugerkoder eller endda kryptere din stemme for at låse din dør op. Teknologien har en udgivelsesdato den 1. november 2015.

Vi følger vores hjemmevirksomhedsspecialist Travis Leo, der holder sig væk fra stemmegenkendelse i hans firma, fordi teknologien "ikke har nået sit højdepunkt i brugervenlighed." Men det er helt sikkert sejt og at holde øje med da problemerne bliver udarbejdet.

Reviewers kommenterede den nemme opsætning og iSmart Alarms pålidelighed. Billedkilde: Amazon
Reviewers kommenterede den nemme opsætning og iSmart Alarms pålidelighed. Billedkilde: Amazon

Bedste DIY Home Security System: iSmart Alarm

Klik her for at købe på amazon.com

Oversigt

Ligesom navnet hedder iSmartAlarm os om Apples iPod med sit blanke hvide, strømlinede udseende. Den terningformede hub minder om en vintage iPod højttaler dock. I det væsentlige vil designet blandes godt i et teknologisk savnet hjem.

Til en test af DIY sikkerhedssystemer købte vi et ottedelt iSmart Alarm sæt til $ 189; det fulgte med en alarm hub, to vindues sensorer, to dør sensorer, en bevægelsesføler og to nøglering fjernbetjeninger. Premium-pakken ($ 295) tilføjer et sikkerhedskamera. Et HD-kamera med lyd- og bevægelsesdetektering og optagefunktion er også tilgængelig for $ 150.

Vores opsætning var sømløs på trods af en fejl, der krævede os at fjerne batterierne og genindsætte dem, så appen kunne genkende alle komponenterne. Efter at systemet var i gang, var der mange ting, vi kunne lide om det: Vi kunne styre alt via appen eller nøglering, indstillingerne kunne tilpasses, og appen følger alle arrangementer.

Vi bemærkede et mindre negativt, da vi ikke kunne tilpasse, hvad der sker efter alarmen blev udløst. Meddelelser via tekst, email og telefon (der er ingen måde at vælge en foretrukken metode) var lidt overkill men ikke et stort problem. Et større problem var, at der ikke er batteribackup - hvis strømmen går ud, så gør det også din sikkerhed.

iSmart Alarm Anmeldelser

Andre ejere af iSmart Alarm havde tilsvarende positive ting at sige; 66 procent af anmeldelserne på Amazon gav 4 eller 5 stjerner til pakken (og dens supplerende komponenter, da der ikke er nogen måde for korrekturlæsere at differentiere).Som med vores erfaring kommenterede folk på nem installation og systemets pålidelighed.

Glødende kommentarer inkluderet "værd at hver øre", "overrasket Apple har ikke købt det endnu!" Og "elsker dette system." Anmeldelserne af det ekstra kamera var også positive. Manglen på månedlige gebyrer og evnen til at tilføje til systemet blev betragtet som meget positive.

De få negative kommentarer ekkoede hvad vi havde bemærket om manglen på batteri backup i tilfælde af strøm tab. Hvis den frakobles eller taber strøm, vil den stoppe med at arbejde og kan ikke genstartes eller skifte til en alternativ strømkilde. Købere har bemærket, at fjernbetjeningsknapperne kan blive ramt for let, hvilket skaber nogle uplanlagte handlinger fra systemet. En bruger rapporterede også, at hans kæledyr slukket alarmen, selv om de vejede under de anbefalede 30 pund.

Størstedelen af klager kogt ned til forvirring og frustration fra ikke fuldt ud at forstå systemets evner og hvordan komponenterne fungerer sammen. Der var nogle nyttige forslag fra tech-minded brugere. Recensorer, der rapporterede forsinkelser i meddelelser, kan have mere af et problem med Wi-Fi end med alarmsystemet. Det blev anbefalet, at forbrugerne køber direkte fra ismartalarm.com for at få den nyeste version af produktet.

Hjemmesiden er også fuld af brugerfora for tips om hvordan man bruger systemet, herunder udvikling af "opskrifter" på IFTTT (Hvis dette så, en web-baseret controller til smart teknologi). ISmart Alarm-webstedet indeholder også et forum for "ønskeliste" -elementer, og selskabet hævder at udvikle en hjælpelarm for at beskytte mod strømforbrugsproblemet.

Den nyeste generation af Nest Learning-termostaten følger i sine forgængers store fodspor. Billedkilde: Amazon
Den nyeste generation af Nest Learning-termostaten følger i sine forgængers store fodspor. Billedkilde: Amazon

Bedste Home Climate Control: Nest Learning Thermostat (3. generation)

Klik her for at købe på amazon.com

Oversigt

Nest Learning Thermostat har ført markedet for klimakontrol siden 2011, og den nyeste generation af dets læringstermostat følger i sine forgængers store fodspor. Ifølge selskabet har den stilfulde tredje generationens Nest ($ 249) en større skarpere skærm; Farsight teknologi, der tændes for at vise den indstillede temperatur eller tid fra en afstand og ovnehoveder op for at advare dig, når der er potentielle problemer med din ovn. Og det er kun nogle af de nyeste udviklinger.

Ligesom forrige nest afhænger denne termostat af, at du arbejder med den i en uge, mens den "lærer" dine rutiner, så den kan programmere sig selv og forudse dine behov. Hjemmesiden guider potentielle kunder gennem en lidt detaljeret analyse af ledningerne i dit hjem for at se om de er kompatible med Nest-teknologi. Det er et nyttigt skridt at tage forud for at begå en Nest til dit hjem. En C-wire fra din ovn vil gøre installationen meget hurtigere, men det er ikke nødvendigt.

Hvis du oplever problemer, bemærkede anmeldere, at kundesupport fra Nest er fremragende; en kunde rapporterede endda, at når et kredsløb blæste under installationen, betalte firmaet for en tekniker at komme ud og forbinde hendes enhed.

Nest Learning Thermostat Anmeldelser

Reviewers af 3G Nest synes at bestå i stort set af dem, der opgraderer fra et tidligere Nest, selv om nye brugere var repræsenteret i mindre kraft. De var imponerede over forbedringerne på skærmen og nød Farsight-funktionen - ikke mere dansende foran deres tidligere Nest for at få det til at vågne op.

Den tredje generation integrerer fejlfrit med andre Nest-produkter. Reviewers værdsatte de nye sikkerhedsfunktioner som ovnen Heads Up og evnen til at indstille Safety Temps for at beskytte mod ekstreme højder og lows (tænk overophedning eller nedlukning). Systemet arbejder med IFTTT, et stort plus for brugere, der ønsker at udvide deres kontrol.

Der er noget unikt om de mere negative kommentarer på Amazon: Nest reagerer på dem. Næsten hver kritisk kommentar havde et svar fra virksomheden, hvilket ofte tilskynder brugeren til at kontakte Nest når som helst for at få hjælp. Disse svar indeholdt, hvorfor Nest viser den indstillede temperatur så fremtrædende i stedet for den faktiske stuetemperatur (en fælles klage).

Reviewers viste en vis utilfredshed over den temperaturdrift, som Nest giver mulighed for under brug, selvom firmaet siger, at det er at forhindre slitage på VVS-enheden. En anden gentaget klage var, at denne relativt dyre enhed ikke kommer med gips ankre til installation, og brugerne måtte gå ud og købe dem, før de kunne få deres Nest op og køre. Selv om det er en gener, ser det ud som et forholdsvis lille problem.

Honeywell Wi-Fi Smart Termostat har fået en nik som runner-up i denne kategori. Billedkilde: Amazon
Honeywell Wi-Fi Smart Termostat har fået en nik som runner-up i denne kategori. Billedkilde: Amazon

Runner Up: Honeywell Wi-Fi Smart Termostat

Klik her for at købe på amazon.com

Selvom Nest havde stærke positive anmeldelser, følte vi, at Honeywell Wi-Fi Smart Termostat fik en nik som runner-up i denne kategori. Det er en lejlighedskøb på omkring $ 175, der tilbyder Wi-Fi energiprogrammering til dem, der ikke ønsker at bruge så meget til fordelene ved denne teknologi.

Ligesom Nest er Honeywell-systemet det nemmeste at installere, hvis du har en C-kabel, ifølge ejerne. Det er nemt at programmere, har brugerdefinerede farveskærmvalg (det kan matche dine vægge), svarer til fugtighedsniveauer og viser endog vejrudsigten for dit område. Det har muligheder svarende til en standard termostat og så meget mere, med skærme og kontroller "for alt", som en ejer sætte det.

Enheden kan også køres af app eller automationsnav. Det fungerer med fire timepunkter i hver dag: vågne, forlade, vende tilbage og sove.En anmelder sagde, at Honeywell er en bedre pasform til det virkelige liv end at lære termostater.

Honeywell havde sine kritikere, der advarede imod sin spinkede plastikplade og monteringsfaner, der ikke er 100 procent sikre. Som med alle smarte termostater er der også en tilladt temperaturgennemgang med Wi-Fi Smart-termostaten.

Kundeservice viste sig at være frustrerende for et ret antal brugere, men et lige antal angav, hvor hjælpsom og lydhør det var for dem. En anden mindre note med Honeywell: Touchscreen kræver lidt mere pres, end vi alle er vant til med vores smartphones og tabletter.

Lutron har bragt prispunktet ned for automatiserede vindueskærme. Billedkilde: Lyd og billede
Lutron har bragt prispunktet ned for automatiserede vindueskærme. Billedkilde: Lyd og billede

Bedste automatiserede vindueskarme: Lutron Sivoia QS Wireless

Klik her for information om hvor du kan købe

Oversigt

Indrøm det: Tanken om at kontrollere dine vinduesbehandlinger via fjernbetjening eller app er cool. Det er også lidt over toppen for de fleste af os på grund af den betydelige prislapp for motoriserede nuancer og installation (23 vinduer kan køre omkring $ 10.000).

Lutron, en respekteret leder inden for motoriseret vinduesbehandlingsindustrien, har bragt prisprisen ned i de mere gennemsnitlige forbrugers hænder (selvom det stadig er betydeligt dyrere end ikke-motoriserede vinduesbehandlinger). Dens Sivoia QS Wireless-teknologi starter ved $ 299 pr. Vindue.

Sivoia Wireless-systemet har mange forskellige tilbud, så afhængigt af materialet, stilen og de valgfrie funktioner, du vælger, vil nogle behandlinger holde dig til det højere prispunkt. Men der er nye muligheder for dem, der ønsker at spare energi og reducere blænding ved at kontrollere solens indvirkning på deres hjem. (Cool har flere betydninger, når det kommer til motoriserede persienner.)

Honeycomb nuancer tilbydes af Lutron på denne lavere pris tag stadig se imponerende; de er langt ud over de midlertidige, der holdes fast med tape. De cirka 100 valg i stof skal dække selv den mest unikke indretningsordning. Størrelser vil rumme vinduer op til 84 x 84 tommer.

Lutron Sivoia Anmeldelser

Mens vi ikke kunne finde mange anmeldelser, var en person, der professionelt har installeret alle typer Lutron vinduesbehandlinger, imponeret over den hurtige installation (ca. 10 minutter) og sagde, at det ikke var vanskeligere end en regelmæssig blindplacering.

Denne budgetvenlige version fra Lutron har batterikraft med patenteret Triathlon-energiteknologi, der skal løbe i cirka tre år, før det skal ændres.

Selvom der er faktorer, der holder prispunktet lavere, er wow-faktoren stadig der. Du får fjernbetjening over dine vinduesbehandlinger, herunder evnen til at bruge et tastatur, en fjernbetjening eller en app. Du kan programmere persiennerne til at reagere på dine aktiviteter, såsom at se film eller gå i seng. Der er endda en mulighed for at køre dine vinduesbehandlinger i harmoni med den stadigt skiftende solopgang og solnedgang.

Lutron tilbyder flere muligheder for dem, der ønsker at dykke ind i automatisering af deres vinduesbehandlinger og villige til at betale prisen. Hvis du bare ønsker at få dine fødder våde, og endelig beskæftige sig med de uopnåelige foyer vinduer, tilbyder Sivoia honningkage nuancer et glimrende udgangspunkt.

Bose er kendt for højkvalitets lyd, og SoundTouch 520 hjemmebiograf systemet leverer. Billedkilde: Amazon
Bose er kendt for højkvalitets lyd, og SoundTouch 520 hjemmebiograf systemet leverer. Billedkilde: Amazon

Bedste Smart Home-Theatre System: Bose SoundTouch 520

Klik her for at købe på amazon.com

Oversigt

Selv om flere og flere virksomheder forsøger at gøre krav på et stykke audioindustri, har Bose et solidt ry som førende inden for lydinnovation og kvalitet. Med produkter som SoundTouch 520 ($ 1.500), er det ikke svært at se, hvorfor vi valgte en Bose-model som vores bedste smarte hjemmebiograf system. Den omfatter fem kablede højttalere (ja, kablet), en trådløs adapter, trådløst Acoustimass (bas) -modul, kontrolkonsol, fjernbetjening og ADAPTiQ-headset til optimal højttalerplacering og kalibrering.

Bose SoundTouch 520 Anmeldelser

Dette er en ny udgivelse, så flertallet af anmeldelserne var gratis produkt, der blev sendt ud til testning. Vi samlede også nogle professionelle anmeldelser. Den eneste ting, man kan forvente af Bose, er lyd af høj kvalitet, og dette system leverer. Mange mennesker anser Bose for branchens benchmark i lydkvalitet, og der var bestemt anmeldelser, der gentog det.

Brugervejledningen og hurtigstartvejledningen til systemet lavet til en nem og effektiv montering, og kontrolappen blev velovervejet. Brugere nød dialogen boost, at Bose skal modvirke tale bliver druknet af baggrundsmusik i film eller shows. SoundTouch 520 er Bluetooth-kompatibel, par med flere forskellige enheder og lader dig bruge dit Wi-Fi-netværk til at streame online musik tjenester som Pandora og Spotify.

Ikke engang Bose kan komme fri kritikfri, så der er nogle ting at være opmærksom på, før du køber dette system. Først og fremmest må du ikke vildlede af alle de "trådløse" referencer. Ja, det kan streame musik trådløst, og nogle af dets komponenter er trådløse, men de højttalere, du vil placere omkring dit opholdsrum, er ledningsnet, hvilket kan medføre placeringsudfordringer.

Højttalerstativer og monteringshardware er ikke en del af pakken. Hvis du har en meget stor plads, har du muligvis ikke nok højttalertråd til at installere SoundTouch 520. Også denne enhed leveres med kun ét HDMI-kabel, så du skal få mere, hvis du har flere komponenter.

Reviewers udtrykte en utilfredshed over manglen på tilpasning og forudindstillede muligheder for et sådant dyrt system.SoundTouch 520 er overraskende efterladt bag de fleste andre systemer (selv bilradio), med kun seks forudindstillinger tilgængelige og ingen AM / FM-modtager inkluderet. Brugergrænsefladen er en lille LCD-skærm på konsollen, uden mulighed for visning på skærmen.

Selv med de kritiske kommentarer bærer Bose-kvaliteten og ydeevnen en stor vægt med forbrugere og korrekturlæsere, der fører en kunde til at forkynde det "det bedste hjemmebiograf, jeg nogensinde har ejet."

Sonos 5.1 Home Theater System tilbyder utrolig let ekspansion. Billedkilde: Amazon
Sonos 5.1 Home Theater System tilbyder utrolig let ekspansion. Billedkilde: Amazon

Runner Up: Sonos 5.1 Home Theater System

Klik her for at købe på amazon.com

Sonos 5.1 Home Theater System ($ 1.796) er vores runner op af en række grunde. Systemet indeholder en 9-talers PLAYBAR soundbar, en SUB til bas og et par PLAY: 1 baghøjttalere til surround sound. Du skal forbinde PLAYBAR til din netværksrouter eller købe en Sonos BRIDGE, så systemet kan oprette sit eget netværk. SUB og højttalere er virkelig trådløse, men skal stadig tilsluttes for strøm. Systemet kan styres via fjernbetjening eller apps til rådighed for iOS eller Android.

Det høje prispunkt og nogle kundeklager vedrørende evnen til at opnå ægte 5.1 lydkvalitet har placeret dette i løbskategorien, men der er en funktion, som vi virkelig følte berettiget sin plads på denne hjemmeautomatiseringsrevurdering: Sonos har skabt et system det giver en utrolig let udvidelse.

Tilføj ethvert Sonos trådløse højttalere, tryk på en knap, og den højttaler er en del af dit system, din kommando via appen. Udvidelse af din lyd ind i køkkenet? Ikke et problem. Vil du lade børnene se en film i stuen, mens du lytter til melodier ovenpå? Helt muligt. Selvom dette system er dyrt, tæller det ikke ud.

Hvis du ønsker at automatisere hele dit hjem, skal du overveje Control4, som overskrider vores liste. Billedkilde: Quebec Acoustic
Hvis du ønsker at automatisere hele dit hjem, skal du overveje Control4, som overskrider vores liste. Billedkilde: Quebec Acoustic

Bedste helhjemsystem: Control4

Klik her for information om hvor du kan købe

Oversigt

Nu hvor du ved hvad nogle af de bedste hjemmeautomatiske produkter og muligheder er, tænker du måske, "Men jeg vil gøre alt!" Hvis du søger at automatisere hele dit hjem eller starte med en mindre stykke, men planlægger at udvide over tid, overveje en hel hjemmeautomatiseringsleverandør - specifikt Control4, som tops vores liste.

Mens andre genstande kan skæres sammen og installeres selv, vil et samlet hjemmeautomatiseringsprogram typisk kræve en professionel installations- og dyb lomme. Control4 tilbyder en bred vifte af tjenester, der begynder på $ 1000 for en grundlæggende opsætning og flytter ind i $ 10.000 plus for et helt hjem.

Control4 kan automatisere og forene mere end 7.000 forbrugerelektronikprodukter, der arbejder med elementer, som du allerede ejer. Dens system omfatter energiledelse, belysning, termostater, vinduesbeklædning, miljøsensorer, dørlås, garagedøre, sikkerhedskameraer, indgangssensorer og hjemmebiografer. Control4 Mobile App og 4Sight med Anywhere Access giver dig fuldstændig kontrol over dit automatiserede hjem fra overalt i verden.

Control4 Anmeldelser

Der er en smule fleksibilitet for både trådløse og kablede systemer, der giver muligheder for boligejere, der aldrig planlægger at sælge såvel som lejere, der planlægger deres næste træk. Control4 opererer på en lang række platforme og operativsystemer (iOS, Android, Apple OS X og Windows Vista, 7 og 8.1), men da det kun sælges via autoriserede forhandlere, var der færre upartiske online anmeldelser.

Nogle anmeldelser nævnte nogle ulemper ved installationen af dette system, herunder at finde god kundesupport (afhængigt af din forhandler) og behovet for at have en professionel indarbejde nye køb i dit hjem automatisering. I det væsentlige, hvis du har en stor forhandler i dit område, der er velinformeret med systemet, så har du held og lykke. Andre feedback fremhævede systemets fleksibilitet, når det gælder udstyrsvalg og brugervenlighed.

Savant er et Apple-baseret hjemmeautomatiseringssystem. Billede Kilde: Electronic House
Savant er et Apple-baseret hjemmeautomatiseringssystem. Billede Kilde: Electronic House
HomeSeer lader dig være ansvarlig for din hjemmeautomatisering. Billede Kilde: Electronic House
HomeSeer lader dig være ansvarlig for din hjemmeautomatisering. Billede Kilde: Electronic House

Løbere op: Savant og HomeSeer

Klik her for information om hvor du kan købe Savant

Klik her for info om hvor du kan købe HomeSeer

To andre værd at nævne er tilgængelige i forskellige ender af spektret. For dem, der bor og trækker vejret af deres iPhones og Mac'er, tilbyder Savant et Apple-baseret hjemmeautomatiseringssystem, der kræver professionel installation og en betydelig omkostning. Startprisen på $ 10.000 - $ 15.000 inkluderer ikke sikkerhed (det er en ekstra udgift), men hvis det er inden for dit budget og du vil styre din verden via din Apple-enhed, kan det være systemet for dig. Savant-systemet vil være tilgængeligt i december 2015.

På den anden side er HomeSeer et andet alsidigt system, som giver dig mulighed for at være ansvarlig for din egen hjemmeautomatisering, hvis du er en teknologisk indstillet selvstændig person, der ønsker at regere i dit budget. Det spiller godt med IFTTT og hævder at styre dine personlige data mere stringent end andre smarte hubs. HomeSeer controllers starter med kun $ 200.

Et "forsvindende" forfængelighed tv-spejl lader dig se nyhederne, mens du er klar til arbejde eller seng. Billedkilde: Seura
Et "forsvindende" forfængelighed tv-spejl lader dig se nyhederne, mens du er klar til arbejde eller seng. Billedkilde: Seura

Hjemmeautomatiseringsindustrien er enorm og udvider hver dag. Nogle produkter, såsom smarte termostater, sparer penge og energi; nogle, som automatiske dørlåse med optagefunktioner, giver ro i sindet; og nogle, såsom smarte hjemmebiografer, giver en mere fornøjelig oplevelse for hjemunderholdning.

Vi rørte ikke engang de utallige "smarte" produkter, der bare er sjove; touch-screen shower kontroller, tv indlejret i spejle og madrasser, der analyserer din søvn er blot nogle få eksempler. Fremtiden er her. Bevæbnet med denne liste, er du klar til at gribe den. Hvilke produkter vil du højest rangere på din hjemmeautomatiserings ønskeliste?

Populært emne.