7 Have ideer at få dig klar til foråret

Er det bare os eller er foråret i luften? Det bliver lidt varmere, og den fornyede følelse vi får som vinterløfter starter. Vi får inspiration til at rydde op, opdatere og blive organiseret. Selvfølgelig er der masser af forårsrengøring, der skal gøres indeni. (Se vores indlægSådan spare tid foråret Rengøring dit hjem for mere der.) Men udendørs har også en god sprucing.

Der er intet mere drømmende om foråret end at forestille sig at sidde ude på terrassen med venner. Her er 7 måder at få dine udendørs boligarealer indkaldt ind for at byde på den retfærdigste sæson (og alle de lange dage af sommeren også!).

Billede: Houzz

1. Tag oversigt over dine havemøbler.

Før du rammer butikken eller endda inspirationskortene, skal du se på hvad du allerede har. Hvad skal reparation og hvad skal udskiftes? Forsinket salg kan være en god tid til at foretage køb. (Priserne er højere, når det er smukt udenfor.) Da udendørs boligareal er en udvidelse af dit hjem, når solen er ude, skal du vælge stykker, der fortsætter strømmen af ​​din designstil indeni.

Billede: Flasek

2. Plant dine stauder.

Du kan slippe af med tidlige ukrudt, når jorden er optøet, men du vil gerne tjekke Plant Hardiness USDA Zone Map for at finde ud af dit værkets underklima, handle for stauder og plante i overensstemmelse hermed. Selvom mange forhold kan påvirke en plante overlevelse, er dette den nemmeste måde at sikre, at dine planter gør det igennem sæsonen.

Når du ved, hvilken zone du er i, anbefaler vi at designe din have med vibe (mere tropisk? Engelsk have? Rustikke vildblomster?) Og din farvepalet (hvad er det ideelle kulisse til årets udendørsaktiviteter?). Tilføj i et par planter, der tiltrækker bier - det kan virke skræmmende, men disse naturlige pollinatorer vil sikre, at dine blomster blomstrer.

Har du ikke en kæmpe gård eller en stor have? Byg encontainer haven. Det vil give dig det samme hit af naturen, som vi alle ønsker efter en lang vinter på en mindre gårdhave, balkon eller veranda.

Billede: Deborah Silver

3. Bygg en brandkasse.

Oprettelse af en personlig brandkasse til din baggård ved hjælp af billige materialer er overraskende let, og en brandkasse er perfekt til underholdende sent på natten på terrassen, når temperaturen falder. Det giver også gården et øjeblikkeligt kontaktpunkt og et sted at samle rundt.

Et trædæksel kan gøre ildgrubet til et sofabord til drikkevarer og hors d'oeuvres, indtil solen går ned og derefter kan fjernes, når det er tid til s'mores. Vi elsker stykker, der kan gøre dobbeltarbejde, og det faktum at dette kan laves selv om en weekend gør det til en no-brainer!

Billede: Shoreline Awnings

4. Opret mere skygge.

Vi ved, at tegningen til at være udenfor i de varmere måneder er naturligvis solskinnet, men solskins eksponering er ikke stor. Vi kan godt lide ideen om at skabe en dimensionel solplan og skygge i vores udendørs boligarealer.

Må ikke være begrænset til en simpel patio paraply. Der er så mange mere stilfulde skygge muligheder: købe (eller bygge) en pergola til et mødet eller spiseplads, hæve et solsegl til et mere moderne udseende eller hænge en stor paraply fra dit træs baldakin.

Billede: Havehandsken

5. Lad der være lys.

Selvom en state-of-the-art lysplan kan være dyr og skal installeres af fagfolk, er der mange ting, du kan gøre for at skabe atmosfære med belysning på den billige - nogle gange ved hjælp af varer, du allerede har i dit hjem.

Indpakning af træer med snorlys skaber en fortryllet skovvirkning. Fyldning af en hængende lanterne eller fuglekage med en hel streng lys tilføjer en koncentreret udbrud af rustik lysstyrke.

Sol-drevne eller LED-lamper på stakes kan belyse en gangbro og afgrænse kanten af ​​en gårdhave, og lignende stilarter har justerbare spotlights til at skinne op på dit hjem, hegn eller løv.

Billede: Nuevo Estilo

6. Hang udendørs gardiner.

Opret følelsen af ​​et andet rum ved blot at tilføje gardiner til helt eller delvis at omslutte ethvert udendørs rum og få det til at føles mere intimt. Fastgør kroge til undersiden af ​​en markise, pergola eller våbenhus og hæng en gardinstang mellem dem.

Udendørs stof vil have mere holdbarhed, men hvis du kan være flittig nok til at tage den ned mellem brug, kan et flydende gennemsigtigt stof skabe en smuk, æterisk effekt.

Billede: Alison Douglas

7. Opret nogle zen.

Tilføj en vandfunktion og vindklynger til beroligende lyde og skabe privatliv fra naboer ved strategisk plantning af træer eller hængende kurve. Tilføj en have skulptur og plantebuske for at tiltrække sommerfugle og kolibrier.

Naturen har været bevist igen og igen for at få genoprettende virkninger på sind og krop, så med det solrige vejr på den måde, hvorfor ikke skabe et rum i din have, hvor du kan slappe af, lave lidt yoga, læse og generelt bare "Unplug" i et stykke tid.

Det sidste trin er selvfølgelig at lade din telefon være inde og nyde frugten af ​​dit arbejde.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar