Stilfuld og kunstnerisk lejlighed med en eklektisk indretning

Nøglen til en vellykket og smuk indretning er ikke bare at kende og mestre indretningsteknikker indenfor design, men også have en følelse af stil. Du skal skabe noget med personlighed, med karakter. Selvom du vælger at skabe et minimalistisk eller simpelt indretning, skal du bruge din fantasi og kreativitet.

Ejerne af denne lejlighed ønskede at skabe en enkel og afslappet indretning uden at investere for meget. Det var jo ikke noget formål at ombygge en lejlighed, hvis det bare var en leje. Lad os nu se nærmere på dette sted. Det virker som et meget behageligt hjem. Det har en simpel indretning og masser af alsidige møbler. Tanken var, at hvis møblerne er alsidige, kan den tilpasses til at brænde anderledes indretning og mulige fremtidige boliger, som ejerne måtte have.

MoreINSPIRATION
  • Stilfuld hjørne lejlighed med en lys interiør indretning
  • Lille lejlighed med et luftigt og stilfuldt interiør
  • Kunstnerisk indretningslejlighed i Madrid

For at gøre det var nøglen at starte med en neutral farvebase. Stuen var problematisk på grund af sin lille størrelse. Det havde brug for en luftig og komfortabel indretning med et moderne udseende. Da spisestuen var et tilstødende rum, har to områder lignende decorer, så kontinuitet ville være muligt. Stuen er også forbundet til en terrasse. Du tror måske, at terrassen ville være en stor kilde til naturligt lys, men faktum er, at det er bare det modsatte. For at skabe en luftig stemning har stuen få møbler og en hvid baggrund. På denne måde er indretningen lys, lys og tilbehør og dekorationer skiller sig ud. {Fundet på micasarevista}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar