Stilfulde mallorcanske tilbagetog med en smuk baggård

Ferierejser eller ferieboliger behøver ikke at være overdrevent imponerende med deres indvendige indretning. De skal først og fremmest være afslappet og indbydende. Dette Mallorca hus er et godt eksempel på det. Huset er omgivet af en dejlig have med frugttræer og det har et smukt interiør, der er planlagt til både afslapning og underholdning. Huset har tykke stenvægge, der giver det et imponerende udseende. Imidlertid er indretningen lys og meget venlig.

Selvom det er enkelt, er der nogle elementer, der gør dette hjem skiller sig ud. Med hensyn til indretning skal de mest interessante elementer være belysningsarmaturerne fra spisestuen. De skaber en dramatisk indretning og giver dette område en meget stærk personlighed. Samlet set har huset parketgulve, der føjer varme til atmosfæren. Interiøret er moderne og meget smukt. Farvepaletten er forskelligartet men meget behageligt og dekorationerne er smagfuldt og smukt.

MoreINSPIRATION
  • Smuk indisk retræte af Mancini Enterprise
  • Eklektisk tilbagetog i Sverige
  • Charmerende tilbagetog i Catalonien, et sted med en rig historie og masser af karakter

Forbindelsen mellem indvendig og udvendig er meget stærk, selvom de er meget forskellige områder. Ejendommen har en dejlig udendørs spiseplads med bænke og borde. Haven er en af ​​de største attraktioner. Ejendommen har også en pool med opvarmet vand. Dækket er en dejlig tilføjelse. Oprindeligt havde huset nogle fugtproblemer i stueetagen, men de blev løst ved hjælp af en ekstra isolering, gulvvarme og en renovering, der åbnede rummene. Nu er dette et meget behageligt tilbagetog for familie og venner. {Found on nuevoestilo}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar