102 Easy Thanksgiving Crafts - Vis din taknemmelighed i stil

Vi ved, at Thanksgiving blev en nationalferie tilbage i 1863, da den blev proklameret som sådan af Abraham Lincoln under den amerikanske borgerkrig. På det tidspunkt blev det besluttet, at den sidste torsdag i november ville blive kendt som Thanksgiving Day. Den første Thanksgiving blev dog fejret af pilgrimerne lige efter deres første høst i New World tilbage i 1621. Vi er kommet langt siden da, og nu er ferien mest symbolsk, med stor fokus på Thanksgiving bordet indretning.

Thanksgiving tablescapes.

Du har mange muligheder når du dekorerer Thanksgiving-bordet. Din bedste indsats er at finde inspiration i naturen. Thanksgivingens historie fortæller os, at dette faktisk er den mest nøjagtige løsning. Så gå ud og find dig selv nogle søde små pinecones, et par dejlige blade og små grene. Du kan finde et par ideer om, hvordan du bruger dem på Yummymummykitchen.

De små ting betyder mest, når du dekorerer til en særlig begivenhed eller ferie. Til Thanksgiving er en sød idé, vi fandt på Mintedstrawberrytoo, at skære blade ud af farvet papir. Du kan så skrive navnene på gæsterne på dem og bruge dem som stedskort.

Taler du om papir, ville det ikke være meget praktisk at sætte nogle på bordet i stedet for at bruge en duge, der skal rengøres og pleje? Denne ide kom faktisk til os via Findinghomefarms. Dette indlæg tilbød faktisk også et par andre interessante tips. For eksempel viser brugen af ​​rosmarinplanter i Mason krukker som udsmykninger til Thanksgiving bordet at være en ret cool idé.

En idé foreslået på Oncewed er at bringe noget grønt ind i huset. Kig efter årstidens planter og træer, der kan tilbyde dig dette. Lav en grøn krans og vis den på bordet som en slags centerpiece, der løber langs længden og interagerer med lysestagerne og andre ting, du vil vise der.

Rådene, der tilbydes på Apartment34, er at blande og matche, og det kan bruges til stort set alt. Du kan f.eks. Bruge to eller flere forskellige typer plader, to forskellige typer kludservietter og endda forskellige typer briller og stolebetræk.

Vær ikke bange for at tilføje et par udsmykkede detaljer til din Halloween-indretning. En inspirerende ide, som vi fandt på Makinglemonadeblog foreslår at byde gæsten velkommen med en venlig besked skrevet på pladen. Du kan bruge en fødevaresikker markør og blot lægge et kort på pladen.

Nogle brugerdefinerede placemats ville også se godt ud. Du kan finde en tutorial om hvordan man laver disse på bugaboocity. Her er hvad du har brug for: noget stof til midten, nogle til grænsen, nogle til bagsiden, tynd batting og matchende tråd.

Midtpunktet er normalt indretningens fokuspunkt, om emnet er Thanksgiving-bordet eller noget andet. Vi kan godt lide udseendet af høst-tema centerpiece på træbordet featured på Thesweetestoccasion. Der er denne flotte farvekontrast og et rigtig flot økologisk udseende til hele ensemblet.

Men lad os også tale lidt om det generelle tema og placering. Det ville helt sikkert være dejligt at sætte bordet udendørs i haven. Du kunne lægge et simpelt træbord og tilføje nogle træstubstole og bænke rundt om det. Der er ingen grund til at være meget fancy, så dekorere bordet med grene, pinecones og andre ting du finder i gården. {fundet på theprettyblog}.

En alfesco Thanksgiving fejring er en god ide, forudsat at vejret også er venligt. Så lad os tale indretning. Hvis du ikke vil forlade bordet, kan du dække det med en duge. Få det bedste ud af det og vælg noget med en fed skrift, der står i kontrast til alt andet på bordet. Du kan få en ide om hvordan dette ville se ud fra eksemplet på Celebrationsathomeblog.

Selvom du planlægger en indendørs Thanksgiving-fest, kan du selvfølgelig også medbringe ting fra haven, ting som faldne blade, små græskar, måske endda nogle friske høstblomster. Du kan supplere disse med nogle tema briller og sølvtøj. Find inspiration på Sweetsomethingdesign.

Du kan lave en masse smukke ting med små græskar, æbler og andre ting, du kan finde i din helt egen baggård. Tjek for eksempel Sophiasdecor for at se, hvordan du kan bruge alle disse ting til at skabe noget rustikt og charmerende, der også har en smule glamour til det.

Det er en god ide at gå lidt rustik, når du indstiller Thanksgiving-bordet. På denne måde kan du bedre oprette den rigtige stemning til fejringen, og du vil bringe alle tættere på den sande betydning bag fejringen. Hollymathisinteriors foreslår at bruge kurvestole rundt om et simpelt træbord dekoreret med græskar og faldgrene.

Naturen er din bedste kilde til inspiration når det kommer til Thanksgiving dekoration ideer. Så prøv at bringe naturlige materialer og teksturer i. Brug for eksempel træskiver i stedet for stedmåtter og læg nogle grønne kranse midt på bordet, med nogle stearinlys inde i dem.

En rustik bordindstilling behøver ikke at være for fancy eller sofistikeret. Alligevel skal du være opmærksom på de små detaljer, især hvis du forsøger at få et autentisk udseende med en stil, som du ikke er vant til. Overdink ikke indretningen. En simpel rosmarin afdeling og et par kanelspidser kan være lige hvad du behøver for en smuk stedindstilling.{fundet på lovegrowswild}.

Hemmeligheden til en stor Thanksgiving borddécor er at vide, hvor man skal kigge efter inspiration og ikke få sammenflettet i unødvendige detaljer. Midterstykkerne behøver ikke at være perfekte. Faktisk giver ufuldkommenheder dem karakter og får dem til at se mere autentiske ud. {fundet på keramikbarn}.

Enkelhed gør det muligt for en at fokusere mere på de små ting og lettere at fremhæve kontraster og interessante funktioner. For eksempel kan en minimalistisk Thanksgiving-bordindretning som den, der er udvalgt på Julieblanner, oprettes ved hjælp af kun fire elementer: et stearinlys, en pinecone, en blomsterstamme eller en gren og en lille orange.

På den anden side, hvis du foretrækker en mere dynamisk og farverig indretning, kan du prøve noget lignende. På Homeyohmy kan du finde ud af, hvordan du laver et faldbordspapir ved hjælp af ting som små græskar, årstidens blomster og votive stearinlys. Brug tape og maling til at dekorere lys og græskar.

Hvis du vil skabe en indretning, der er rustik, men også moderne i sin kerne, kombineres enkle og rene linjer med ru og organiske materialer og teksturer. Se f.eks. Stedindstillingsdesign ideen på Brepurposed.porch. Det er et ret fremadrettet design, der kræver et par enkle ting som et træskive, noget håndværkspapir, garn, en fjer, tørret lavendel og et metalbogstav.

Du kan se inspiration til din Thanksgiving borddécor i design skabt til bohemske fald bryllupper. På 100layercake kan du finde et rigtig stilfuldt eksempel. Indstillingen består af et simpelt bord med en træplade, ingen dug på toppen, enkle hvide tallerkener med matchende servietter på dem, udsmykkede sølvtøj og en lang grøn bordløbere lavet af sæsonbetonede planter og blomster.

Hvad med et design, der er simpelt og lidt dramatisk? Du kan skabe et sådant udseende ved at kombinere sort / hvid plader med gyldne redskaber og en bambus bordløbere dekoreret med grønne grene og blade. Det er den kombination der findes på Sarahshermansamuel.

Hvad siger Thanksgiving bedre end denne flettet Cornucopia? Det er noget vi fandt på Succulentsandsunshine. Du kan fylde dette med mos og succulenter. Brug en varm limpistol til at holde alt på plads og følg fri til at tilføje dit eget personlige twist til designet.

Farvepaletten er vigtig hver gang så lad os se på nogle få muligheder. Hvis du vil skabe en lys og luftig indretning, ville det være en god idé at bruge hvid som din primære farve. Du kunne dække bordet med en hvid runner eller duge, bruge hvide tallerkener, matchende servietter og andre lignende ting. Tilføj lidt kontrast med nogle grønne accenter. {fundet på flickr}.

Hvis du går efter noget muntert og sjovt, måske foretrækker du gul som en accentfarve. Du kan overveje at bruge gule stedmåtter, matchende servietter og et par andre ting som gyldne blade og blomster. Find mere inspiration på Homestoriesatoz.

En gylden tone ville være en mere raffineret version af gul, så betrag det som din accentfarve, hvis du vil oprette en elegant og glamourøs Thanksgiving tablescape. Du kan sprøjte maling nogle græskar, nogle pinecones og måske endda nogle blade og ekko. Det er alle beskrevet mere detaljeret om Apumpkinandaprincess.

Men hvorfor vælge kun en farve, når du kan arbejde med flere på samme tid? Hvis du kan lide kontraster, og du nyder at finde balancen mellem kontrasterende farver og figurer, kan du som inspiration bruge bordindretningen på Porch. Den har en sort og hvid stripet duge med hvid, sort, guld og grøn accenter på toppen.

Vi vil også prøve at fokusere lidt på de enkelte elementer, der går på et bord. For eksempel er Thanksgiving borde normalt dekoreret med stearinlys. Taper stearinlys kan se rigtig elegant og smukt ud. Du kan vise dem på en træ gren holder som den, der er beskrevet på Farmfreshtherapy.

Der er masser af andre interessante Thanksgiving håndværk at fokusere på. For eksempel ringer serviet. Du kan dekorere dem med træmærker i to størrelser. Få dem til at se stilfuld ligesom dem på Storypiece. For det skal du bruge noget tavle maling, træ plet, nogle raffia og kridt. Far de større mærker og male de mindre. Træk nogle raffia gennem to et par to og lad en loop for serviet. Tilføj et monogram på hvert tavle tag.

Stedkortene er også vigtige, hvis du vil have din tablescape til at være perfekt. Du behøver ikke at være for kreativ til denne del. Du kan blot udskrive nogle kort på papir eller på pap, eller du kan selv skrive dem selv. {fundet på themaestady}.

Eller hvad med en skræddersyet bordløbere eller pladsmåtte? Du kunne gøre noget af dette ud af burlap og tilpasse det med en stencil og nogle maling. Tjek dette Give Thanks tabel runner featured på Ispydiy. Det er virkelig nemt at lave og også ret flotte.

Når du har dækket alle de grundlæggende, kan du begynde at fokusere på de endnu mindre detaljer. For eksempel kan du samle nogle ekkerner og male dem, så sørg for ikke at dække deres små hatte. Brug guldblad maling. Se hvordan de ligner på Thehomesteady.

Det er ok, hvis du ikke er den type, der begynder at forberede Thanksgiving-indretningen med en uge i forvejen. Du kan stadig gøre noget meget smukt lige der på stedet. Start med at placere en plade i midten af ​​bordet, tilføj stængler af frøet eukalyptus tilfældigt på et hjørne, læg søjle og votive stearinlys på tallerkenen og tilsæt derefter nogle pærer for at udfylde hullerne. Det beskrives mere detaljeret om Julieblanner.

Du kan lave en masse søde og smukke håndværk til Thanksgiving bordet. Dette omfatter menukort, pladskort, servietringe, centerpieces og endda nogle gaveæsker.Du kan finde sådanne færdige kits, eller du kan lave alt selv. Tjek Sayyyes for lidt inspiration om dette.

Hvis du kan finde et par små træ logfiler, der ville være perfekt til projektet på Hometalk. Tablecape-ideens funktioner indeholder her nogle få enkle ting som nogle logfiler af forskellig længde placeret i opretstående position. De tjener som understøtninger til votive stearinlys og omkring dem er der nogle søde hvide græskar.

Vi opfordrer til at bruge burlap, når du dekorerer dit Thanksgiving bord. Det er sådan et simpelt og praktisk materiale, der er virkelig ikke noget bedre alternativ. Tjek Remodelandolacasa for at se, hvordan du kan dekorere med en burlap duge med dejlige folder og nogle lanterne og efterårsmønstre.

Bliv inspireret af alle de smukke efterårfarver, der omgiver dig. Dekorer med nuancer af orange, lyse gule, levende røde og dybe purples. Bland og match disse farver og lad dem supplere hinanden. Du kan bruge dem i kombination med en brun eller hvid baggrund. (fundet på Redflycreations}.

Det er godt at starte din Thanksgiving-shopping med tid i forvejen for blot at sikre, at du kan finde alt, hvad du har brug for. Der er ingen grund til at gå overbord med bordindretningen. Lad os sige, at du vælger nogle trækornladere. Du kan supplere disse med nogle træpired serviet ringe og en dråbe klud tabel runner. Det er her lige her på Akadesign.

En rigtig stilfuld og smuk idé, vi fandt på HGTV, er at lave en bordrunner ud af kviste. Det er en funktion, der sikkert kunne tage din Thanksgiving-indretning til et helt nyt niveau. Løberen er også ret let at håndtere. Du skal bare bruge kvisterne og enten nogle garn eller noget andet til at klæbe dem på.

Hvem ville have, at en granatæble kunne se så stilfuldt ud? Faktisk blev det valgt i dette tilfælde på grund af sin stamme, mere præcist fordi det holder pladskortet i den rigtige vinkel. Du kunne nemt vedtage ideen til din egen Thanksgiving bordindretning. Du skal bare bruge nogle gyldne spray maling.

Hvilket bedre tema til Thanksgiving middag end efteråret høst? Dette kunne også være temaet for indretningen generelt. Du kunne bruge nogle haven blomster, nogle friske grøntsager og et par andre ting fra gården eller haven. Vis dem i trækasser, på fat eller i murerkrukker. (findes på theglitterguide}.

En kombination af tørrede blomster og hvide græskar gør dette bord ser udsøgt ud. Det er et design, vi fandt på Jojotastic. For at gøre noget lignende har du brug for en række tørrede blomster, naturlig bomuldsgarn, en fodskål, mini hvide græskar og nogle snorlys. Accent belysningen er en rigtig god touch.

Du behøver ikke give dine gæster en menu til Thanksgiving-middagen, men det kan være rart at tilbyde bare for at skabe en mere sofistikeret atmosfære. Du kunne bruge menuen som et stedskort og lægge på toppen af ​​pladerne, sammen med nogle ekorn og en båndbukke. {fundet på snippetsofdesign}.

I stedet for et blomstret midtpunkt kunne du ryge noget anderledes: et spiseligt centerpiece. Saml en flok frugt og måske endda nogle grøntsager og lad dine gæster nyde dem hele middagen. Forhåbentlig vil de afslutte alt på fadet, og det vil gøre rengøringen meget lettere. Det er en ide, vi fandt på Homegoods.

Søgen efter de rigtige opladere kan være en reel smerte og også tidskrævende, så hvorfor laver du ikke noget selv? Du kunne gøre nogle valnødfiner ladere perfekt til Thanksgiving bordet. Du ville have brug for noget tyndt balsa træ eller krydsfiner, en sav, valnødtræ finer, sandpapir, lim, maling og spray lak. Du kan finde den fulde vejledning her.

Her er en ide: Få kreativ dette efterår med nogle spray maling. Du kan bruge en kombination af hvid og guld metallisk spray maling til at gøre nogle virkelig dejlige bord centerpieces. For eksempel maling nogle majs eller nogle græskar. Du kan også bruge en guldmalingspen til at skrive ting på græskar som vist på Letsmingleblog.

Der er masser af gode bord centerpiece ideer at prøve. En af dem findes på Staceyhomemaker. Hvis du vil gøre noget lignende, er det her, du har brug for: En robust bundplade, der kunne være et træskive, en vinrankekran, et stykke lilla bånd, en faux solsikkebuket, to kanelspidser halveret, nogle faux pinecones, et stearinlys og en limpistol.

Så er der også dette cool Thanksgiving centerpiece featured på Knowhowshedoesit. Vi elsker virkelig ideen om at bruge tonede murer krukker i forskellige farver og fylde dem med falde godbidder. Også kork kalkun tag er virkelig sød og sjov. Hav det sjovt at lave dine egne centerpieces og sætte sammen nogle af dine yndlingsstifter.

Vær ikke bange for at eksperimentere, selvom det kan virke som om kombinationen er for fed i starten. Du ved aldrig, hvor harmoni ligger, når du arbejder med så mange ting som forskellige typer af plader, bordløbere, stearinlys og lysestager, centerpieces, blomster og små græskar. De er alle her på Pmqfortwo, og de ser alle sammen smukke sammen.

Vidste du, at du kan slå et græskar i en blomstervase? Det er alt sammen meget simpelt faktisk. Du skar bare ud toppen af ​​græskar og du skærer et hul indeni stort nok til at holde blomsterbuketten du har i tankerne. Det ville være mere praktisk at bruge en faux græskar til dette formål. Find flere detaljer om Sustainmycrafthabit.

Taler om græskar udskæring og alle de seje ting du kan gøre ved hjælp af denne teknik, kan du også tjekke de græskar centerpieces featured på Homemadebycarmona. Her er hvad du har brug for til projektet: faux pumpkins, en X-acto kniv, en blade skabelon, spray maling og stearinlys. Tegn og skær bladskabelonen udad.Dernæst male den nederste del af græskar og sæt et lys inde.

MoreINSPIRATION
  • 9 Thanksgiving kranser, der sætter dit hjem over toppen
  • Færdig til Thanksgiving - Vores Top 10 Favorite Crafts
  • Pass Pumpkins: Thanksgiving Centerpiece Ideas

På gennemsnitsinspireret fandt vi denne ret interessante tutorial for mini bundt kagepandpumper. Hvis du vil prøve det hjemme, skal du bruge mini bundt kagepander, orange og elfenbenskalkmaling, dekorativt scrapbogpapir, dobbeltsidet tape, raffia, billedrammer og en varm limpistol.

Giv dine gæster noget sjovt at gøre, mens de vil til det næste kursus. I stedet for de sædvanlige pladskort og servietringe kan du byde dem velkommen med en ordsøgning. Inkluder ord relateret til Thanksgiving. Det er en ide, vi fandt på Julieblanner.

Er ikke denne pinecone kalkun virkelig sød? Det er helt sikkert noget, som dine gæster vil sætte pris på for ikke at nævne, at det er ret nemt at lave også. Du har brug for noget farvet papir, lim, en pinecone og en saks. Du kan udskrive fjerene eller tegne dem selv. Skær fjerene og også kalkunens hoved og indsæt dem i pineconen som vist på 100directions.

Alt kan tilpasses, herunder coasters. Faktisk er der masser af cool og interessante måder, hvorpå du kan tilpasse coasters, især dem der er lavet af kork. Selv keramiske dem er temmelig store, fordi du bare kan bruge en malingpenke til at dekorere dem. Tjek Rachaeladele til inspiration.

Selvfølgelig er bordet ikke det eneste du skal fokusere på. Hvis du har en pejs, har du held og lykke, fordi der er mange måder, hvorpå du kan dekorere kappen. Hvad med disse søde små græskar på Adiamondinthestuff? De har hver især et brev skrevet på dem og sammen staver de "tak".

Fall mobile

Sæt alle dine yndlingsfarver sammen og vis dem i form af en sød mobil. Det er en dejlig dekoration, som du kan tilpasse på mange forskellige måder. Gør det en del af din Thanksgiving-indretning og nyd det selv efter det. Du kan finde ud af mere om mobilen fra Ajoyfulriot.

DIY serviet ringe

Alle de små ting som servietringe og pladskort bidrager til en harmonisk og komplet indretning og en smuk tablecape med alle mulige quirky detaljer. Lad os se på nogle få metoder, du kan bruge, hvis og når du beslutter dig for at lave dine egne Thanksgiving serviet ringe. De flettede dem på Flaxandtwine og nemme at lave, der kun kræver noget tykt garn, linnedservietter og eukalyptusudklip.

En anden god design ide tilbydes på Petalstopicots. Denne gang omfatter de krævede materialer burlap, noget worsted vægtgarn, en H-krog og en varm limpistol. Tjek instruktionerne for at se hvordan man hækler ringene og derefter skubbe ridsen. Sæt elementerne sammen, og det er helt klart.

Den filt serviet ringe featured på Sayyes er også temmelig cool. Igen er de ret nemme at lave. Tag et stykke filt, nogle saks og en tavle markør og spor et design på. I dette tilfælde blev en bladgren valgt. Du kan først lave en papirskabelon for at være sikker på, at alle ringene vil se ens ud.

Den serviet ringe, vi fandt på Alittleclaireification er både enkle at lave og meget praktisk. Det er fordi de er lavet af tomme toiletpapirruller. Efter at have skåret dem til den ønskede længde, kan du pakke dem i garn og derefter dekorere dem med egern og blade.

Den smukke ting om designerne på Forthemakers er deres enkelhed. Hvis du vil lave noget lignende til dit Thanksgiving-bord, er det her, du har brug for: Udskrivbare tags, noget papir, en printer, en saks og et stykke tape, garn eller et bånd. Du kan også tilføje nogle fine grønne grene eller blade.

Du kan også fokusere lidt mere på servietterne selv. Hvis du vil ændre deres farve, kan du for eksempel dyppe dem i farvestof. Først skal du få alle forsyningerne klar: servietter, noget vand, farvestof, bordssalt, sodavand, plastikboks, målekop og en metalske. Du kan finde de nøjagtige målinger og mængder på Jojotastic.

Gør noget økologisk, inspireret af naturen. Vi fandt den perfekte designide på Themagiconions. Du har brug for kviste, følte blade, nogle basale servietringe, filtede egern, hampstreng og lim. Mål kvistene mod ringene og skær dem, så de har dobbelt længden af ​​ringene. Lim dem derefter til ringene en efter en. Derefter limes nogle garn rundt om midten, lim et filtblad oven på det og så tilsæt en æggel på toppen af ​​bladet.

Det er også muligt at lave dine helt egne servietringe, som du kan genbruge, når du vil. Du kan gøre ringene ud af ler. Her er hvordan projektet ville gå: Du skal bruge polymer ler, noget rundt for at ombryde det rundt, en lerrulle, en kniv, et prikkeværktøj og flydende forgyldning. Alle disse ting er nødvendige, hvis du vælger designet på Sayyes.

Men hvad nu hvis du også gerne vil gøre servietterne? Nå, du kunne vælge at gøre noget meget simpelt som linnedservietterne på Thechillydog. Alt du behøver ville være nogle linned, saks og en symaskine. Du kan også farve servietter i slutningen, hvis du vil.

Hvordan lyder en faux pels og birkepind servet ring? Hvis du kan lide ideen, kan du tjekke Tikkido for at finde ud af, hvordan man laver dem. Her er hvad du skal bruge: nogle faux pels stof, faux birk indpakningspapir, toiletpapir rør og en varm lim pistol.

Her er noget andet, du kan bruge til dine servietringe: hvedestænger. Saml nogle af disse, afskær stammen og lim dem til et stykke wire for at danne en ring. Du kan også tilføje nogle blade eller små klip for at fuldføre udseendet.Dette er en ide, vi fandt på Knowhowshedoesit.

Placer kort og andet tilbehør

Stedkortet er en dejlig detalje, der skal være både praktisk og smuk. Du bør drage fordel af al denne alsidighed for at finde et temaudseende, der passer til resten af ​​din Thanksgiving borddécor. Se for eksempel på de bladeformede kort på Shrimpsaladcircus.

Selve kortet kan være meget enkelt, men du kan vælge at vedhæfte det til noget, så det skiller sig ud. For eksempel kan du bruge små græskar. Giv dem en flot makeover for at få dem til at se lidt mere glamourøse ud. Overvej at dekorere dem med guldbladspapir eller spraymaling. Resultatet bliver et høst-tema-kort, ligesom det på Cupcakesandcashmere.

Og da det er græskar sæson, måske vil du gerne tilføje et par andre tema dekorationer til dit Thanksgiving bord. Decoupage design på Damasklove er rigtig stilfuldt, og de efterårsblade blade er en rigtig god touch. For at gøre noget lignende har du brug for et spraymalet håndværk græskar, decoupage lim og blade udskæringer.

I stedet for et simpelt tag kan du lave en lille bog. Det ville være et dejligt stedskort, som gæsterne så kan tage med dem som favoriserer. Bogomslaget kan udskrives på kort og du kan derefter bruge almindeligt hvidt papir til siderne. Binde dem sammen med tråd. Det er noget, vi fandt på Earnesthomeco.

Nødder er masser om efteråret, og det kan inspirere nogle rigtig flotte Thanksgiving håndværk som de kortkort indehavere, vi fandt på Poshlittledesigns. Disse er valnød, der er delvist malet guld. De har hver et stedskort. Du kan helt sikkert finde nogle gode til et lignende projekt så sjovt at tilpasse dem.

I stedet for valnødder kunne du også bruge æbler som pladskortholdere. Hvis du undrer dig over, hvordan det ser ud, skal du tjekke Fabricpaperglue. Du har også brug for noget guldtråd, hvis du beslutter dig for at gøre noget lignende. Skær nogle stykker wire og sløj en ende omkring en pen to eller tre gange. På denne måde kan du indsætte kortet der. Skub den lige ende af ledningen ind i æblet, og det er stort set alt.

Du kan inspirere dine gæster til at huske og skrive ned de ting, de er taknemmelige for, med et tema-kortdesign. Du kan finde projektet på Uptodateinteriors. De nødvendige forsyninger omfatter nogle sort cardstock, guldklemmer, saks og dette "Jeg er taknemmeligt" printbart design.

Miniature stolen plads kortholder featured på Farmfresherapy er virkelig sød og perfekt til en masse andre lejligheder også. Hvis du kan lide ideen, så tag dig en flok dukkehusstole. Du kan male dem for at give dem en makeover, hvis du vil.

Stearinlys

I stedet for et simpel søjlestearinlys eller en almindelig lysestage, kan du måske gøre noget anderledes. Hvad med en mason jar lys med et mærke knyttet til det? Det er alle beskrevet på Gardentherapy. Disse ting er lavet ved hjælp af wire mund krukker, burlap bånd, spray klæbemiddel, en varm lim pistol, twine, te lys og faldne blade.

Også, hvis du hellere vil være på den sikre side, skal du bruge LED-lys. Du kan dekorere dem med kobberfoliebånd som vist på Designimprovised. Dybest set skar du bare et par stykker tape, og du holder dem på lyset, skaber geometriske mønstre eller tilfældige designs. Hvis du beslutter dig for at bruge disse stearinlys til en anden lejlighed, skal du bare fjerne tape og starte igen.

Thanksgiving tegn

Velkommen denne ferie med et dejligt tegn, som du kan vise foran dit hus eller ved indgangen. Du kunne lave et skive skilt, der vagt ligner et græskar, ligesom dette på Viewfromthefridge. Udover træet kræver projektet også noget orange håndværk maling, noget hvidt maling, en træ dowel, en boremaskine, en pind og et par blade.

Du kan også lave et skilt til at vise på din pejs mantel eller endda på en af ​​væggene i dit hjem. Det kunne være lavet af træ, og det ville ikke være et så svært projekt. Du skal bare bruge lidt tid sammen med nogle brædder, en boremaskine, skruer, sandpapir, træplet, en stencil og visne noget kridt eller hvid maling. Find ud af mere om Humminghomebody.

Et lignende projekt findes på Pitterandglink. Forskellen her er, at tegnet er lavet af palletbrædder. Læg blot nogle brædder side ved side og skær dem så de har samme længde. Sikre dem sammen ved hjælp af negle og et ekstra stykke træ og maler derefter meddelelsen på træet ved hjælp af en stencil.

Selvfølgelig kan du også vælge at lave et lille tegn, der kan vises på bordet eller på en hylde. Du behøver kun et par ting til det. Hvis du f.eks. Vil have tegnet til at ligne den på Storypiece, skal du have en ramme, et lille tavle eller noget tavle vinyl og to kritemarkører, en hvid og en orange.

Vi fandt også dette smukke rustikke tegn på Craftcuts. Den er lavet ved hjælp af træ bogstaver, et håndværk bord, orange, grøn og rød håndværk maling, burlap og en varm lim pistol. Start med at male bogstaverne. Derefter klippe burlap og sørg for at den er lidt større end brættet, så du kan fastgøre til bagsiden med lim. Lim derefter bogstaverne på burlap.

Tema krus makeover

En god idé kan være at lave nogle brugerdefinerede krus til Thanksgiving eller til alle andre fejringer. Der er mange måder, hvorpå du kan gøre dette. En af disse muligheder er beskrevet på Apumpkinandaprincess. De her anvendte materialer omfatter sorte udtryk vinyl, klart overføringsbånd og et krus. Du kan vælge et færdigt design eller oprette din egen.

Thanksgiving kranse

Selvom du kunne finde alle mulige design ideer til en specielt tema krans du kun kunne bruge på Thanksgiving, ville det være lettere for alle at bare vælge et fald krans design og gå med det. En mulighed er at lave en græskar krans ligner den på Savedbylovecreations. Mal alle græskar guld og lim dem derefter på en kransform.

Hvad med en floral krans? For at gøre det længere, kan du bruge silkeblomster i stedet for rigtige. Men lad os se hele listen over forsyninger. Den omfatter en vinrankekran, silkeblomster og silkeblade, et bredt bånd, wirefræsere og en varm limpistol. I bund og grund lim du blot blomsterne på kransen og i slutningen tilføjer du båndet. {fundet på kleinworthco}.

Hvis du har lidt tid på dine hænder, vil du måske gerne prøve den solbrændte krans på Papersource. Banneret kan udskrives, og alt andet kan laves ved hjælp af papirblade, burlap og en kransform. Hvis du vil, kan du bruge rigtige blade. Spray maling dem med metalliske farver. Du kan finde mere ind her om banneret.

Hvis du allerede har en grapevine krans, og du gerne vil vise den, kan du vælge noget rigtig simpelt. Tag nogle snore lys og bare tilfældigt wrap dem rundt om kransen. Dette kan være hele projektet. Hvis du vil, kan du tilføje et par andre ting som et lille græskar eller nogle blomster. {fundet på abubblylife}.

Kransen på Designimprovised er et rigtig godt valg til Thanksgiving, da disse fjer og dets overordnede design. Disse er fasanfjeder, men du kan også vælge andre typer også. Dæk kransformen med hoppepladen og lim derefter græskar og pinecones på den ene halvdel, og sæt et par fjer i enderne.

Hvis alt du vil bruge til din krans er fjer, så tjek det projekt på Makehaus. Start med en lille kransform og lim bare fjerene på den og sørg for, at de sidder jævnt ud. Sæt de små på toppen og diversificer farverne.

Ikke alle kranse skal være cirkulære i form. Du kan for eksempel forlade ideen helt og prøve noget helt anderledes. Vi fandt dette kølige træ tag design på Thatsmyletter og vi finder det virkelig smukt. Sådan kan du lave noget lignende: Skær nogle krydsfiner i størrelse, udskrive de ord, du vil lægge på de to stykker, og spore dem på tags. Dernæst maling over linjerne og hæng etiketterne med garn eller reb.

DIY krans design

Vi starter med et meget simpelt kransdesign, der kan gøres i kun to trin og bruger kun tre ting: fjer, klædepinde og garn. Først skærer du garnet til den ønskede længde, så fastgør du fjerene med tøjspidser. Det er så simpelt. {found on heartherednest}.

I stedet for fjer kan du bruge blade. De kan rigtige blade eller de kan være lavet af papir. Uanset hvad, kan du bare lave to små spalter i hver og køre garnet igennem, så du kan træde dem alle sammen og gøre en krans. Få mere at vide om projektet på Themagiconions.

Høstkranset på Thehousethatlarsbuilt er også lavet ved hjælp af blade. Denne gang blev der imidlertid brugt mange rigtige blade, og de blev alle limet til hinanden og derefter snoet for at lave en streamer. For at gøre det mere holdbart, kan du lim et stykke garn til bagsiden.

Selvfølgelig kan blade bruges på en række andre måder til at lave alle mulige smukke kranser. For eksempel er den på Classicingray Thanksgiving tema. Hvert blad har et brev malet på det og sammen sender de en besked. For at lave en krans som denne skal du have faldne blade, sort maling og noget tråd eller garn.

Hvis du kan lide egern, og du har noget, du kan bruge til et DIY projekt. Hvis du ønsker at lave en acorn-krans til din pejs mantel, skal du bruge et par ekkerner, nogle akryl ædelstene, ruskindslange, en varm limpistol, saks, guld flydende blade maling og en pensel. Alle trin er beskrevet på Diys.

De fleste Thanksgiving-tema kranser er beregnet til at stave en besked. Se for eksempel dette Give Thanks banner på Diys. Du kan lave en ligesom den ved hjælp af burlap, et par træcirkler eller coasters, klistermærker, garn eller reb, lim og mini tøjnåle.

En endnu enklere designtutorial findes her. Alt, hvad du behøver for dette enkle banner, er udskrivbare jernoverførsler, lærredstof, strygejernstape, jern, træhåndtag, læder og sakse. Skær et stofrektangel ud og giv det et spidsagtigt tip. Stryg på båndet langs kanterne og lav derefter stanglommen. I slutningen skal du overføre designet til og afmontere bagsiden.

En anden mulighed er at lave et brev krans som det, der findes på Homeyohmy. Til det skal du bruge nogle blokbogstaver, sort maling, garn og en limpistol. Mal bogstaverne sort og lim dem derefter på garnet, så de er jævnt fordelt.

Brugerdefinerede vinmærker

Har du allerede valgt den vin, du serverer på Thanksgiving-middagen? Hvis det er tilfældet, ville det ikke være rart at dekorere flasken på en eller anden måde? Du kan pakke det i noget burlap og derefter tilføje et brugerdefineret læder tag. Du kan lære at lave tagget fra vejledningen på storypiece.

Brugerdefineret stempling

Stampning er virkelig sjovt, ikke kun for børn, men for voksne, der gerne vil tilpasse og håndtere ting også. Benyt denne lejlighed til at gøre noget smukt til din Thanksgiving-indretning. For eksempel lave nogle søde stedskort eller nogle brugerdefinerede tags. Du behøver kun et brevstempelpakke og en cirkelstans. Du kan bruge brunt kort til et simpelt og rustikt udseende. {fundet på farmfresherapy}.

Stempelpakker er absolut praktiske, men de er ikke din eneste mulighed. Du kan også eksperimentere med andre ting. For eksempel kan du lave bladfri stempler og bruge dem til at dekorere servietterne eller duge.Du skal bruge stofmaling, en pensel og forskellige blade. Få mere at vide om Boxwoodavenue.

Tilpassede krukker

Som du ved, er Mason krukker ekstremt alsidige, og de kan genoprettes på mange forskellige måder, herunder som dekorationer. Lad os se, hvordan du kan gøre noget interessant til Thanksgiving. Det skal være ret nemt, hvis du beslutter dig for at bruge klistermærker eller stencils plus nogle spraymaling. Du kan finde mere inspiration på Littlemissmomma.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar