Den osmanniske: En stor lille ting

Alle ved at købe en sofa er en big deal. Det er en stor investering, og som den primære siddeplads i et opholds- eller alrumslokale kræver der ofte en masse tanker. (Nogle gange, hvis du er som mig, er der så meget pres at vælge lige den rigtige, det er næsten lammende ... og et år senere har jeg stadig ikke en sofa.) Jeg bestrider ikke betydningen af ​​en sofa ved at indstille tonen til et rum, men jeg vil gerne foreslå, at den mindre stressede ottomanske spiller en central rolle i både rummets æstetik og funktion.

Så, den osmanniske er en lille ting i forhold til mange andre møbler. Men det er en stor lille ting. Bemærk, hvor effektive følgende ottomaner er i deres respektive rum:

Alle synes at have brug for mere opbevaring, og hvilken bedre måde at snige sig i lidt ekstra opbevaringsplads end inden for nogle ottomaner? Polstret i et grafisk mønster, der supplerer rummets farvepalette, pakker dette osmanniske par en big-time punch, både visuelt og funktionelt.

Her er den osmanniske ment at være en dominerende faktor i et ellers lyst og lyst rum, hvad med dens mørkere polstring, neglehovedbeklædning og detaljerede ben. Ved at strække næsten sofaens længde er denne ottoman virkelig et stykke for alle i rummet. En flad, hård overflade (bakke) maksimerer osmannens "bordplade" brugbarhed på en elegant og undervurderet måde.

MoreINSPIRATION
  • Osmanniske runde bord til små rum
  • Lille sofabord med 4 integrerede ottomaner
  • Læder osmannisk siddende med opbevaring og bakke

I et rum, hvor faste farver og traditionelle mønstre (fx plaid) er overflødige, er den osmanniske et perfekt køretøj til infusion af nogle personligheder. Denne osmanniske uventede, men smagfuld zebrabeklædning, parret modent med mørkebrunt læder, tilføjer lige den rigtige mængde pop.

En rund ottomansk infuses et iøjnefaldende modpunkt til de hjørner, der findes i en stue. Denne ottoman passer perfekt ind i rummet med dets neutrale geometriske stof og sofistikeret plisseret nederdel ... et nederdel, der giver en interessant og dejlig kontrast til de øvrige møbler.

Hvem sagde ottomaner skal være et sofabord? Overvej dette matchende par kortere ottomaner, trukket op i nærheden af ​​sofabordet, ligesom to klubstole måtte være. Dette alternativ af funktion (sammen med de charmerende provinsielle stoffer på den osmanske og hele) giver en afslappet og behagelig stemning til rummet.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4 og 5.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar