Transparent Loft Unveiling Ukrainsk Håndværk

Designet af MARTINarchitects gør dette gennemsigtige loft i Kiev dig til at stille spørgsmålstegn ved dit behov for privatlivets fred. Hvad betyder privatliv for dig, og hvordan kan du spille med det for at forme inspirerende opholdsrum? En usædvanlig følelse følger gennemsigtigheden mellem boligarealer, spisestue og soveværelset. Ikke mange mennesker kan se sig selv bor i et hjem, der favner manglende interesse for overensstemmelse.

Arkitekter Igor Martin og Olga Novikova fra MARTINarchitects vidste, hvordan man skabte et rum, der både er beroligende og engagerende.

En iøjnefaldende grøn mur bringer en side af spisepladsen, mens den anden væg er lavet af mursten. Mellemliggende, gulv til loft vinduer udsætter gæster ved bordet til fantastiske panoramaer i byen. Den gennemsigtige hems har 115 kvadratmeter. Med udsigt over byen Kiev gennem ekspansive vinduer flyder de sofistikerede loftrum fra den ene til den anden. Tilhørende en dynamisk ung advokat blev denne bachelor-pude designet med hans ejer livsstil i tankerne. En gang om ugen kommer ejeren og hans venner sammen til at spille bordspil.

Dette er, hvad gæsterne oplever: et moderne loft design infunderet med ukrainsk håndværk. Bortset fra at være et smart hus, der overholder ejerens personlige telefonanmodninger, viser den gennemsigtige loft en klar fed bachelor stil. Igor Martins møbler fra HIS (Home Ideas Supply) er en debut i dette eksemplariske loftdesign. For eksempel kan de fascinerende lys, der udgør soveværelsens hyggelige atmosfære findes i Igor Martins samling. Fotografier af Igor Karpenko hjælper os med at forestille os at være der, spise på det indbydende spisebord og sove i det elegante soveværelse.

Hvordan ville du gå om din dag, hvis denne gennemsigtige hems var dit hjem?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar