Small House Harmoniserer Funktioner Gennem Enkelhed

D79 er et lille hus, som holdet fra mode: lina afsluttede i december 2014. Huset var designet til en familie med små børn, og dette var et vigtigt aspekt, der skulle tages i betragtning ved planlægningen af ​​hele projektet.

Mode: lina er et arkitektfirma grundlagt i 2009 af Pawel Garus og Jerzy Wozniak. Holdet består nu af 5 medlemmer og arbejder sammen for at opfylde deres kunders behov. Holdets fokus er på klienten, og hvert projekt starter med en forskningsfase. Dette hjælper dem med at bestemme den retning, der skal følges.

I tilfælde af D79-huset blev det tydeligt, at dette skulle være et børnevenligt miljø. Huset skulle fungere og kombinere en lang række funktioner og funktioner på en harmonisk måde. En af klientens ønsker var for et rummeligt køkkenlayout med en ø og et stort egbord hvor hele familien kunne samle og tilbringe tid sammen.

Disse elementer blev medtaget i designet. Køkkenet er åbent og rummeligt og har hvide møbler. Øen adskiller den fra spisepladsen, hvor hovedstykket er egetabellen, som kunderne har anmodet om.

Muren bag spisebordet blev dækket med tavle maling. Det gjorde det muligt at blive en attraktion for børnene og samtidig blev det et fokuspunkt for hele rummet og en måde at tilføje karakter til rummet.

Vi var nysgerrige efter muren og design generelt, så vi stillede teamet et par spørgsmål.

Er placeringen af ​​tavlevæggen praktisk i dette tilfælde i betragtning af nærheden til spisepladsen og det faktum, at den delvis er dækket af hylder?

Tavlen væg gør det godt i dette interiør. Børn får et gebyr ud af det. Det er åbenlyst indlysende, når de kommer til lejligheden. Tegningerne er lavet med specielt kridt, så vi behøver ikke bekymre os om dem.

Hvad farven og materialepaletten går, er det indlysende, at hvid spiller en meget vigtig rolle, og at træelementerne er lige så vigtige.

MoreINSPIRATION
  • Chalkboard accent vægge - sjov og funktionel, fantastisk til alle typer rum
  • City View Residence House Beliggende i Austin Texas
  • Lille lejlighed udnytter en glidende væg til at skjule dens funktioner

Var hvid et første valg? Hvorfor valgte du denne farve? Var det sådan, at rummet ville virke større og lysere eller af en anden grund?

Det var investorens idé - at få så mange hvide møbler i indretningen som muligt. Vi blandede hvide møbler og træ, hvilket giver hjemlig atmosfære. De hvide møbler lyser op i rummet og gør det visuelt større.

Opholdsstuen er en del af samme åbne grundplan som køkkenet og spisepladsen. Det har hvide vægge, trægulve og vinduesgardiner og en slank og minimalistisk væg enhed med opbevaringsrum til tv og tilhørende elektronik.

Den grå sektionssofa fungerer som en separator mellem de forskellige funktioner i zonen, og dens positionering giver dette særlige område privatlivets fred, samtidig med at det giver det mulighed for at føle sig komfortabelt og hyggeligt.

Soveværelset er også hyggeligt og afslappende. Det har en træpanelmur, der tilføjer varme til rummet og en bogreol som adskiller sengen fra resten af ​​zonen. Dobbelt gardiner kan enten gøre rummet føles blødt og frisk eller intimt og skjult. Dette rum er forældrenes helligdom og er designet efter deres egne specifikke behov og krav.

Møblerne i soveværelset er hvide, minimalistiske, med træ accenter ligesom i køkkenet og stuen. Men på trods af enkelheden blev opmærksomheden på detaljer aldrig overset. Vægspejlet i soveværelset er et rigtig godt eksempel. Det er en meget subtil ad meget smart tilføjelse til værelset.

Når man ser på dette projekt som helhed, er det indlysende, at der er meget harmoni her. Alt er smukt afbalanceret, og huset klarer at være både børnevenligt og funktionelt. Det er et perfekt familie miljø og skaber det var udfordrende, men også virkelig givende.

Hvad var den sværeste funktion at designe eller implementere i dette hus? Sikkert gik alt ikke glat, og du var nødt til at stå over for nogle udfordringer undervejs.

Planlægning af funktionerne i et lille rum var den største udfordring for arkitekterne. Interiøret skal være kompakt. Arkitekterne skulle skabe et åbent rum, hvilket ville være ideelt for børnene og forældrene.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar