Marble-Top Coffee Tables - Min nye besættelse

Marmor er et materiale med stort potentiale. Det ser sofistikeret og elegant ud, men det er selvfølgelig også lidt dyrt. Men hvis du vælger varer som et sofabord med en marmorplade, kommer du til at nyde de store egenskaber af materialet uden at skulle gennemgå kedelige renoveringer og uden at skulle betale en formue. Så tør du udtale dig med et af disse smukke møbler.

Selv om mere ualmindeligt i rum som stuen, kan marmor integrere smukt ind i indretningen. Her for eksempel supplerer den farvepalet perfekt.

En af fordelene ved at have en marmorplade på kaffebordet er, at du kan vælge et enklere design uden at skulle bekymre sig om at det ikke skiller sig ud.

I dette særlige rum er det ligesom vægternes lysstyrke, og indretningens elegance afspejles alle i det elegante sofabord.

Marmor er et meget alsidigt materiale, og det ser lige så godt ud i det traditionelle interiør som det gør i de moderne. Vi kan trygt sige, at det er en tidløs løsning.

Jeg kan især lide kombinationen af ​​geometriske former i denne stue. Sofabordet, tæppet, væggen og alt andet ser ud til at være i perfekt synkronisering.

MoreINSPIRATION
  • Rektangulært sofabord med marmorfødder
  • Top 4 moderne glas kaffeborde
  • Sådan dekoreres med spejlede kaffeborde

Et marmor-top sofabord som denne gør et smukt accent stykke til stuen og imponerer med både design og valg af materialer.

Marmor som materiale kan kombineres med alle mulige andre muligheder. For eksempel har dette sofabord en marmorplade og en træhylde, der passer til nogle af de øvrige møbler i stuen.

Denne særlige type marmor ses normalt i rum som køkkenet eller badeværelset, så det er faktisk forfriskende at se det i et andet miljø.

Afhængigt af hvordan resten af ​​indretningen er organiseret og på farverne brugt i rummet, kan marmoregenskaber have forskellige farver og teksturer.

Enkelt og smukt, dette marmor-top sofabord samler hele rummet. Det supplerer indretningen vidunderligt.

En hvid, rolig og rolig indretning som denne kan helt sikkert gøre god brug af et materiale som marmor. Den er stærk, men delikat og meget stilfuld.

Marmor sofabord tilføjer en frisk stemning til indretningen af ​​denne åbne planløsning. Det har også et usædvanligt design, der passer til en moderne indretning.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 og 9.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar