Vintage Battani pouf med striber

Poufs er nogle af de mest alsidige ting til hjemmet. De gør vidunderlige lejlighedspladser pladser til gæster eller til enhver, der simpelthen ønsker at være hyggelige. De kommer også i alle slags modeller i forskellige former, størrelser, design og farver. Dette er Battani pouf, et hyggeligt og smukt stykke.

Battani pouf har et design med en vintage følelse. Denne særlige model har striber i forskellige farver og kombinationer. Det er en måde at sætte din signatur på i designet uden at gøre det synligt. Hver pouf er udformet og syet af et marokkansk Battani tæppe. Dette gør hver pouf unik og også et autentisk emne til dit hjem.

MoreINSPIRATION
  • Moderne Zigzag Floor Pouf
  • Sumo pouf af Simon Legald
  • Resirkuleret lærred nummer Pouf

Dette er typen af ​​en-of-a-kind varer, som folk normalt bringer tilbage i deres rejser. Pufferne er håndvævede af uld og bomuld yams og deres overordnede dimensioner er 24 '' sq x 7''h. de har lynlås kabinet og de er lavet i marokko. Dækslerne kan fjernes og rengøres. Battani pufferne er søde, afslappede, farverige og hyggelige. De ville se dejlige ud i ethvert rum i huset. På grund af deres dobbelte funktion kan de også bruges som ekstra pladser og som farverige tilbehør til hjemmet. Prisen for en Battani pouf er 241,35 euro.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar