Hvorfor skal du leje et skab organizer

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor skal du leje et skab organizer
Hvorfor skal du leje et skab organizer
Anonim
En professionel closet organizer kunne skabe dette fantastiske moderne skab til dig. Billedkilde: LA Closet Design
En professionel closet organizer kunne skabe dette fantastiske moderne skab til dig. Billedkilde: LA Closet Design

"Jeg kan absolut ikke finde noget at bære!"Lyder dette kendt? Vi står der og stirrer på et klædeskab med tøj, sko, tørklæder, bånd og bælter - men vi har intet at bære. Ville det ikke være fantastisk at bare gå ind i dit skab og let finde dine yndlingssorte bukser og den perfekte skjorte til at matche uden stress og tidssugning med at prøve på tusind forskellige outfits?

Det er muligt at opnå og vedligeholde et organiseret skab ved hjælp af en professionel garderobe arrangør. Mens nogle af os kan rydde ruden i vores skab på egen hånd (måske endda få det til at se organiseret), men vi synes at mangle færdighederne for at få det til at forblive på den måde. Derfor er folk nødt til at ansætte et skab organiserer.

Vi ansætter trods alt professionelle i mange andre aspekter af vores liv (såsom professionelle undervisere). Hvorfor? Fordi de kender deres tips og tricks, er de eksperter.

Professionelle closet arrangører er fulde af tips, unikke metoder og organiseringssystemer, der kan hjælpe os med at blive organiseret og, vigtigere, blive organiseret. De er kreative kræfter, hvis hovedmål er at gøre vores liv bedre funktionsdygtige.

Lad os se på flere grunde til, hvorfor vi skal ansætte en professionel garderobeorganisator, og de ting, vi bør tænke på, inden vi ansætter en:

Dette åbne og luftige skab er meget indbydende og velindrettet. Billedkilde: Craig Alan Homes
Dette åbne og luftige skab er meget indbydende og velindrettet. Billedkilde: Craig Alan Homes

Kan du organisere dit eget skab?

Som nævnt ovenfor er nogle af os i stand til at blive organiseret på egen hånd, men hurtigt fremad et par måneder senere, og endnu engang stirrer vi på et rodet uorganiseret skab og spørger os selv, hvad der skete med vores rene skab og hvordan fik det det måde igen?

Dette scenario sker igen og igen, fordi vi ikke er dygtige i organiseringen. Professionelle arrangører gennemgår mange års træning og erhvervserfaring for at lære at tilpasse vores garderobepladser til noget funktionelt og smukt. De kender de unikke systemer til at indføre for at få os til at organisere, og de kender triggerne, der får os til at samle rod og hvordan vi kan slå disse triggere.

Nogle af os har livsudfordringer, der afskrækker os fra at få og opholde sig organiseret, som dem med ADHD (opmærksomhedsdefektiv hyperaktivitetsforstyrrelse), eller dem der har skæve tendenser, og så er nogle af os bare for optaget og stressede for at gøre det på vores egen. Professionelle arrangører har dygtig træning i disse livsudfordringer. Nogle arrangører har endda grader i psykologi og træning i adfærd af hamstring og ADHD.

Dit første skridt skal være at forsøge at blive organiseret alene. Få tre kasser og marker dem - kast, donér, sælg. Når du føler dig selv på en stille stilling - ansæt en professionel. De vil træde ind i dit skab og straks vide, hvilke systemer og metoder du har brug for at få og blive organiseret. Men først, lad os læse mere om de ting, vi skal overveje, inden vi ansætter …

Dette skab ville være dejligt for dem, der foretrækker moderne design. Billedkilde: Danenberg Design
Dette skab ville være dejligt for dem, der foretrækker moderne design. Billedkilde: Danenberg Design

Hvad vil en professionel closet organizer give dig?

Professionelle closet arrangører er fulde af unikke metoder til at hjælpe dig med at få dit skab fra pakket til uvurderlige. Ansætte en arrangør er som at ansætte en træner. De orkestrere måder at træne dig på og hjælpe dig med at udmærke sig ved at få og blive organiseret.

Den første ting, som et skabs organizer kan give dig, er ro i sindet. Det er meget pacificerende at vide, at nogen er i kontrol med din rodet situation og kan hjælpe med at lindre dit stress. Closet arrangører kan tage vores disorganiserede skab af kaos og gøre det til en drømmende designer walk-in. Dagens moderne skabsarrangører er professionelle indretningsarkitekter, der bogstaveligt talt tænker uden for boksen; de ved, hvordan man bruger plads, som du aldrig havde forestillet dig om at have haft det - med de fantastiske opbevaringsløsninger, der fungerer.

De kan også designe dit skab i et værelse, du vil bruge. I det væsentlige kan de gøre dit skab til en udvidelse af dit hjem og efterligne resten af din interiørstil. En arrangør kan finde plads til at installere den meget nødvendige forfængelighed, eller elegant påklædningsværelse / stue eller et sted at vise alle dine luksussilkebånd og læderposer. Du vil blive overrasket over de geniale, opfindsomme ideer, som disse fagfolk kan komme med.

Vi hører dig, hvor meget koster denne magi? Vi vil komme til det nitty gritty af omkostninger om et minut, men hvis omkostningerne er en bekymring, så overvej at ansætte en professionel arrangør at planlægge designet og derefter lade dig gennemføre det, hvilket sparer dig mange penge, men tilføjer til tid skal du personligt forpligte dig til projektet.

Professionelle garderobeskabere kan gøre dit skab til en udvidelse af dit hjem. Billedkilde: M House Inc
Professionelle garderobeskabere kan gøre dit skab til en udvidelse af dit hjem. Billedkilde: M House Inc

Hvor meget koster en professionel closet organizer?

Som med alle erhverv varierer omkostningerne. Der er mange måder at gebyrer / omkostninger kan struktureres på. Nogle professionelle arrangører opkræver timebasis, mens andre opkræver en fast sats baseret på projektets uensartethed. Med skabsorganisation er der mange faktorer at overveje: tid, indsats, omkostninger, materialer osv. …

Det er bedst at etablere konsultationer med et par arrangører for at give dig et omkostningsoverslag over dit projekt.Start din søgning ved at gå til NAPOs katalog, hvor du kan søge efter fagfolk i dit lokale område (NAPO-biblioteket dækker 24 forskellige lande).

Mens de fleste arrangører har en fast sats på $ 55- $ 85 pr. Time, skal du også overveje de ekstra omkostninger for de materialer, der er nødvendige for at afslutte projektet og eventuelt udlejning af eksterne entreprenører. Før du begynder et skab til ombygning, skal du være sikker på at kende alle omkostningerne foran.

En ægte professionel arrangør skal kunne give dig et ret præcist prisklasse, inden du går ind i projektet. Ja, der vil være nogle uventede omkostninger, der opstår (som med alle hjemmeprojekter), så få et lille wiggle-værelse i dit budget. Glem ikke-et skab organiserer kan hjælpe med ikke kun dit soveværelse closet, men alle skabene i dit hjem.

Skabsarrangører kan vende dit ubrugte skabsplads til et kontor. Billedkilde: Cathy Schwabear Architecture
Skabsarrangører kan vende dit ubrugte skabsplads til et kontor. Billedkilde: Cathy Schwabear Architecture

Sådan vælger du den rigtige professionelle arrangør

At tillade en komplet fremmed i et af de mest personlige værelser i dit hjem kan være skræmmende, og det kræver en smuk speciel person at kunne komme ind i dit hjem og fortælle dig, hvad du gør forkert - uden at fornærme dig.

Arrangøren du ansætter bør have mange års erfaring under deres bælte. De skal kunne levere talrige referencer og billeder af gennemførte projekter. Vigtigst bør du ansætte den person, der passer bedst til din personlighed. Det kan lyde dumt, men du bør ansætte den person, du kan lide mest - fordi ærligt, uanset hvor meget du måske kan lide dem i starten, når de begynder at fortælle dig at kaste ting, vil du begynde at lide dem.

Der er mange spørgsmål at spørge (se nedenfor for eksempler), men der er nogle grundlæggende spørgsmål, som når du bliver spurgt, vil give dig en ide, hvis du ansætter den rigtige person. Grundlæggende er skabsorganisation en meget personlig proces - du vil ikke bare have nogen grave gennem dine personlige ejendele, så gør mange henvendelser før du ansætter.

Den ultimative skabet arrangør er professionel, venlig, veluddannet og der for at uddanne dig om hvordan man opnår et mere funktionelt skabsrum.

Spørg mange spørgsmål for at være sikker på at du ansætter det bedste. Billedkilde: Planlægning og bygning
Spørg mange spørgsmål for at være sikker på at du ansætter det bedste. Billedkilde: Planlægning og bygning

Her er nogle spørgsmål, som du bør spørge om din potentielle skabsorganisator:

  • Hvad er dine ekspertområder?
  • Er du certificeret?
  • Hvilken træning har du gennemgået?
  • Hvilke forsyninger forudser du dette projekt?
  • Vil dette projekt kræve en udenfor entreprenør?
  • Hvad er din gebyrstruktur?
  • Hvor længe vil dette projekt tage?
  • Hvad skal jeg gøre med dette projekt?
  • Har du referencer og billeder af tidligere projekter?
Leje et skab organiserer, der har mange års erfaring og gode referencer. Billedkilde: Murphy Co Design
Leje et skab organiserer, der har mange års erfaring og gode referencer. Billedkilde: Murphy Co Design

Står du stadig der og stirrer på alle tøj i dit skab og undrer hvad du skal have på? Nå, kom og begynd søgningen efter et professionelt skabsskab.

Begynd ved at allokere dine varer i tre kasser - kaste, donere, sælge. Når dette er opnået, start søgningen efter den ultimative arrangør i din hjemby.

Husk at vælge en professionel, der har mange års erfaring, mange tidligere projekter, der viser dig, glødende referencer, og vigtigst af alt, en person, som du føler at du kan komme sammen med. For yderligere closet inspiration læs dette Top 30 Walk-In Closet Ideas post.

Er du klar til at dykke ind og blive organiseret? Hvilket værelse i dit hjem har brug for hjælp fra en professionel arrangør?

Populært emne.