7 måder at gøre din gård mere privat

Billede: Decoistisk

Privatliv. Det mest eftertragtede emne på alle baggårdens ønskesedler. Fordi det er ligegyldigt hvor fabelagtig din altan eller hvordan du inviterer din chimene, kommer hele sommertiden til en skørhed, når du har lyst til at være på skærmen. Disse 7 yard privatliv ideer-stablet fra let til hårdt - vil hjælpe dig med at slække dit rum og slappe af med lidt mere privatliv.

Billede: Houzz

1. Lav en potteskærm

Vanskelighedsniveau: Let

Hvem elsker ikke en containerhave? Næsten alle slags planter kan dyrkes i en gryde og gryder er ikke permanente, så det er en god mulighed for lejere. Selv et evigt hjem kan drage fordel af denne designidé: Potplanter er en ikke-brainer til at tilføje grønne planter til hårde overflader som balkoner og terrasser. For maksimal beskyttelse af privatlivets fred, plantesorter af bambus, høje græs, frugttræer eller arborvitae (det mest populære stedsegrønne privatlivstræ derude).

Billede: Kroge og gitter

2. Installer en Faux Hedge

Vanskelighedsniveau: Let

Ingen vanding, ingen beskæring og ingen venter på hække til at tage form - dette er en fantastisk mulighed, hvis du ikke har noget imod at betale lidt mere i starten. Hækkepaneler fås i flere størrelser og kan endda udstyres med lydisolerende isolering for at fordoble privatlivsfaktoren.

Billede: Hamptons Have

3. vokse en hæk

Vanskelighedsniveau: Mellemliggende

Foretrækker den rigtige aftale? Ved at installere en hække vil den naturlige vej tage en smule større indsats, herunder at vælge den rigtige plante (hvor høj vil den vokse? Hvilken slags lys har det brug for? Hvor ofte skal det vandes og beskæres?) Og så plantes det. Boxwood og privet er de klassiske valg for hække, men blomstrende buske som rhododendron eller laurbær kan vokse 8 meter høj også.

Billede: West Elm

4. Hang gardiner

Vanskelighedsniveau: Mellemliggende

Strategisk placerede tekstilveje tilføjer privatliv og en flot kyststrækning. Dette er den mest budgetvenlige mulighed på vores liste, især hvis du allerede har en gårdhave eller en arbor. Vi har set gummerede udendørsgardiner til salg, men du kan også bruge dråbeklæder sprøjtet med vandbestandig belægning.

Billede: Greenery NYC

5. Klatre planter på en Trellis

Vanskelighedsniveau: Mellemliggende

Du skal omhyggeligt passe på planterne, når de vokser og kryber opad, men du behøver ikke at vente på, at planterne vokser til at have privatliv - fordi trelliserne vil gøre et godt stykke arbejde med at blokere enhver visning med det samme.

Billede: Deborah Silver

6. vokse en vertikal have

Vanskelighedsniveau: Mellemliggende

To fugle med en sten - Fyld din vertikale have med urter og grøntsager for at høste de spiselige fordele hele sæsonen lang. Byg din egen eller køb et par færdige tårnplantere.

Billede: Studio Dwell

7. Opsæt en Pergola

Vanskelighedsniveau: Avanceret

Tilføjelse af pergola er absolut en investering, men der er ingen bedre måde at opbygge en udendørs stue på. Afslut udseendet med udendørs gardiner og markedslys for at omdanne din ikke-så-hemmelige have til en privat destination for glitrende sommeraftener.

Hvordan planlægger du at personliggøre din terrasse denne sæson?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar