De 10 Coolest Tiny Studios, vi nogensinde har set

Den lille levealder bliver bedre og bedre, og vi har en roundup på 10 små studioer for at sikkerhedskopiere vores krav. De er alle under 350 kvadratmeter, men med højt til loftet, der gør det muligt at bygge opad i stedet for udad, har disse små boligarealer nok funktioner og funktionalitet til at lade dig leve små og stilfuldt. De er moderne, minimalistiske og måske endnu køligere end store fancy huse.

Du er dommeren.

1. Abbeville Studios

Billeder: Mc Crum Interior Design

Denne 20-enhed lille studio projekt i Storbritannien har mellemrum centreret omkring en smart, slank bogreol som en rumdeler. Det adskiller soveværelset fra sofaen og køkkenområdet, mens midterpanelet roterer for at vise fladskærms-tv på begge sider.

2. Achille studie projekt

Billeder: Batiik Studio

Batiik Studio, et fransk designfirma, konverterede et 320 kvadratmeter rum til et smukt lille studie for omkring $ 40.000. Masser af opbevaring er gemt under trappen og i skabet enhed, indbygget i den sorte boks ved siden af ​​badeværelset.

3. Chelsea lille studie

Billede: Gult spor

Arkitekt Rick Joy skabte et sexet New York-studie, hvor sengen kan lukkes med linned gardiner. Selv om rummet er lille, er finishene af højeste kvalitet, hvilket giver den lille studio en luksusfaktor.

4. Taipei lille studie

Billede: iCloud Pen Studio

Denne 345 kvadratmeter studio blev oprettet af Cloud Pen Studio. Opholdsstuen er opdelt fra resten af ​​rummet ved et skab / boks enhed. Integreret belysning, højglans gulve og rustfrit stålapparater skaber et let og reflekterende rum.

5. 312 kvadratmeter i Polen

Billede: 3Xa

Arkitekt Ewa Cherny bygget en fantastisk lille studiolejlighed i Wroclaw, Polen. Den fedeste funktion er boghyllen, som dobler som trappe til hems. Det lyse, luftige rum fremhæver en skarp kombination af naturlige trætoner, hvide og sorte.

6. Zoku Hotel Amsterdam

Billede: Concrete Architectural Associates

Concrete Architectural Associates udformede denne plads til Zoku Amsterdams længerevarende opholdssted. Den ovenstående 269 kvadratmeter loft har en fleksibel grundplan og et soveværelse dækket af lameller til privatlivets fred.

7. En lille kærlighed reden for 2

Billede: Ruetemple

Designet til et par og placeret i Moskva, Rusland, formåede arkitekter Ruetemple at passe masser af opbevaringsnøgler ind i det lille rum.

8. Suspended in mid-air

Billede: Home Design

Denne studio i London har et af de fedeste bed ideer nogensinde: et flydende soveværelse suspenderet lige under studiets skylight. Endnu køligere, skylight åbner op til taget til al fresco sove.

9. Pod chic

Billede: Andrew og Alain Timonina

Det kan komme ind på kun 320 kvadratmeter, men det er stort på stil. De modulære møbler er elegante, og den klogt designet centrale pod tjener som et soveværelse på den ene side og køkkenet på den anden.

10. Industrielle, men polerede

Billede: Archilovers

Indretningsdesigneren Tatyana Bobyleva omdannede et lille rårum til et elegant studie, der er en sammensmeltning af østrigsk skihytte stil og industrielt design. Fordi rummet er lille, kan designeren spænde på high-end finish og møbler til kvalitet over kvantitet.

Disse 10 små studier tilbyder masser af ideer om, hvordan man bor i et mindre rum uden at ofre stil eller komfort. Hvilken er din favorit?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar