10 mest populære projekter præsenteret i april 2011

Kære læsere, tiden er kommet for at tegne en linje og se hvad der skete på Freshome i april måned. Vi er glade for at se, at hvert indlæg får din påskønnelse udtrykt ved afstemning, deling, kommentarer og relevant rådgivning. Uden yderligere ado er her de 10 mest populære indlæg, der præsenteres i april 2011, ifølge dine Facebook-aktier. Husk at ved at klikke på billederne, kan du se flere billeder og detaljer om hvert projekt.

#1. At dømme efter dine stemmer, det bedste projekt, der blev forelagt af Freshome i april, kommer fra Juliana Santacruz Herrera, der besluttede på gaderne i Paris, var for dystert og havde brug for et lidt frisk touch. Med disse i tankerne kom hun op på begrebet udsmykning af byens huler ved hjælp af farverige strimler af stof. Kreativ, sjov og lidt skør, men vi elskede denne ide lige så meget som du gjorde.

#2. Her er et projekt og et sted, der vil holde dig i overvejelse. Grace Santorini er designet af det græske studie Divercity Architects i samarbejde med mplusm. Det er et smukt 20-værelse hotel med forbløffende udsigt. Kombinerer luksus med fantastiske tjenester, er hotellet meget indbydende, især hvis du tager hensyn til sine smukke swimmingpools og indbydende interiør.

#3. Ejet af arkitekt Charles Sieger fra Sieger Suarez, synes dette imponerende slot med voldgravet udløst af en fantasifuld historie. Omgivet af en stor, sølignende vige, har den usædvanlige konstruktion en afbalanceret symmetri, der styrer designlinierne. Ved at komme ind i ejendommen byder elegante sorte porte gæsterne velkommen og tager dem til en smuk vej mod boligen, flankeret af afskårne hegn og træer. Krydsning af broen åbner udsigten til det storslåede slot. En flod løber lige ved kanten af ​​ejendommen, hvilket gør flybilledet endnu mere spektakulært.

#4. Jade Mountain i St. Lucia er en udvej, hvor hvert værelse har sin egen infinity pool. Indlejret i et naturskønne skøn, kaldes uendelighedsbasserne her "helligdomme" og er opdelt i "stjerne", "måne", "sol" og "galakse" puljer i henhold til deres størrelse. Prisen for at opleve en nat i dette tropiske feriested? Omkostningerne pr. Værelse spænder fra $ 950 til $ 2.700 US.

#5. Lavet af over 100.000 tandstikker i løbet af 35 år, "Rolling through the Bay" tandstikker skulptur blev skabt af Scott Weaver, en kunstner, der har bygget tandstikskulpturer siden han var 8 år gammel tilbage i 1968. Skulpturen har fire pingpongkugler, der tager dig på en tur over tandstikkerne. Klik på billedet for en fantastisk video af projektet!

#6. Sikkert hus"Blev tegnet af Kwk Promes Architects og er placeret i Warszawa, Polen. Formålet med projektet var at skabe en to-niveau "fæstning", der ville give et højt sikkerhedsniveau for ejerne. Derfor har huset bevægelige betonvægge, som stort set kan isolere hele bopælen, når ejerne er væk for eksempel. Huset kan bogstaveligt talt være "lukket" og "åbnet" efter indbyggernes behov.

#7. Ricardo Bofill er den stolte indbygger og skaberen af ​​en af ​​de bedste arkitektoniske konverteringer. En gammel cementfabrik blev legepladsen for et fabelagtigt udvalg af kunst og kultur. På en overflade på over 3.100 kvadratmeter, der plejede at fungere som en industribygning, skabte arkitekten et rum af underværker, der grupperede forskellige rum med forskellige kunstneriske og boligmæssige formål: kontorer, arkiver, et modellaboratorium, et udstillingsrum, Bofills lejlighed, værelser og haver. Udsøgt i alle detaljer, denne gamle Cementfabrik bconnects to forskellige aldre og fusionerer stilarter gennem et fabelagtigt design.

#8. Selvom den portugisiske kunstner Alexandre Farto aka Vhils også arbejder med billboards, print, metal og andre blandede medier, har vi i dag besluttet at vise dig disse fantastiske portrætter skåret ind i vægge. Der er ikke meget man kan sige, når man ser på disse fantastiske værker, der har evnen til at forlade en åndedræt. Som vi fremhævede i første indlæg, ville vi elske at se denne type gadekunst blive populæriseret og tage store proportioner i byområder over hele kloden.

#9. Beliggende i Budapest, den luksuriøst penthouse Lejligheden nedenfor blev designet af Archikron Interior Design Studio. Den dybe chokoladebrun, der bruges med et kunstnerisk udfald i hele lejligheden, giver en komfortabel og majestætisk følelse til hele designet. Accentueret af lyse moderne møbler, er hovedfarven også forbundet med mørke nuancer og levende grønne planter.

#10. Vi er glade for at se et "grønt" koncept i denne fantastiske nedtælling. London firma Cyclehoop kom med en oprindelig ide at fremme brugen af ​​cykler over køretøjer. Dette geniale projekt blev bestilt til London Festival of Architecture og består af bilformede cykelholdere malet i levende farver. Konceptet bag dette initiativ er, at ti cykler tager plads til en bil, hvorfor folk bør tage de tohjulede køretøjers rolle op til fornyet overvejelse.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar