10 Stain Fighters: At slippe af med det værste

Fra rødvin spild til græs gnider i gangen, er der nogle pletter, der bare aldrig budge. Det kan være på dit tøj eller gulvtæppet, uanset hvad der er tilfældet, når der er en plet, der ødelægger det, kan det også ødelægge hele dagen. Men har ingen frygt, vi har afrundet 10 af de bedste pletfightere det vil hjælpe dig slippe af med det værste omkring huset. Tag noter og prøv dem, når katastrofen rammer.

1. Rødvin på tæppet.

Dette er dit værste mareridt er det ikke? Gæsterne er over til ferien og ned går et glas rødvin, lige ind på dit lyse tæppe. Hvad laver du? Tag nogle papirhåndklæder, club soda, 1 tsk af parabol sæbe, 1/4 kop hydrogenperoxid, noget salt og din støvsuger.

2. Sig farvel til blæk.

Har en blæk eksplosion? Denne nemme opskrift tager det lige ud. Nå, det er ikke engang en opskrift. Hvis du får blæk over hele din hvide bluse, skal du smøre den med en ren håndværn, gnide den lidt og smide den i vaskemaskinen. Alkoholen er nok, hvad der hjælper pletten løs, men hvem vidste det var virkelig så nemt? Det samme gælder for lædersofaer, dab og gnid!

3. Hjemmelavet blegemiddel.

Vil du have noget blegemidler uden nogen af ​​de hårdhed, en almindelig flaske kan gøre? Prøv at lave din egen for at bekæmpe nogen af ​​disse irriterende tøjvasker. Alt hvad du behøver 1 kop hydrogenperoxid, 3 spiseskefulde citronsaft og 15 kopper vand! Voila!

4. Grass Stain Buster.

Uanset om det kommer på gulvtæppet fra kiddos skoene eller det er over deres tøj, vil denne pletfjerner slippe af med kaoset. En kop vand, en kop ammoniak, en kop Era vaskemiddel og en kop eddike hjælper med at fjerne disse forfærdelige gener. {Fundet på webstedet}.

5. så lang kæledyr urin

MoreINSPIRATION
  • Clever Stain-Fjernelse Tricks Lånet af Bedstemor
  • Sådan fjerner rødvin pletter fra gulvtæppet
  • Sådan får du petpletter og duft ud af gulvtæppet

Har du en hvalp, der endnu ikke er hjemmehørende? Forlader han små gaver, så du kan rydde op omkring huset? Slap af urinpletterne hurtigt med dette nemme middel. To kopper hvid destilleret eddike, 2 kopper lunkent vand og 4 spiseskefulde bagepulver vil gøre tricket.

6. Gule armhule nogen?

Har din yndlings hvide tee nogle ubehagelige gule armpit pletter snige sig ud? Nå, med en blanding af parabol såpe og hydrogenperoxid, kan du få dem ud på ingen tid. Lad bare teen sidde i blandingen et stykke tid, før du smutter det i vaskemaskinen.

7. Alt-i-en.

Denne pletfighter siges at fjerne nogle af de værste, fra blodpletter til skærebrættet pletter. Det er alt, hvad den gule armhule fjerner havde PLUS tilføjelsen af ​​et dash bagepulver.

8. Toilet Bowl Rings.

Hårde vand pletter på toilettet kan være super irriterende. De går aldrig væk, og det gør toiletterne se ulækkert. Og alt hvad du virkelig skal gøre er at få noget hvid eddike, spray det og lad det sidde et stykke tid, da det spiser væk pletten!

9. Dreaded Permanent Markers.

Afhængigt af hvor den permanente markør er blevet anbragt, afhænger afhjælpningen af ​​at fjerne den. Brug håndrensning på tøj, tandpasta eller hårspray på væggene, hvid eddike på tæppet, gnidning af alkohol på træ og en tør sletning på et tørt sletbræt.

10. Fedt skal være væk.

Uanset om det er fedt fra mad eller en smeltet chapstick, vil denne pletfjerning få det ud i en snor. Du kan også bruge dette middel på alle farver og ikke kun hvidt tøj eller sengetøj. Hæld babypulver på den friske plet og lad det stå over natten før vask!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar