10 DIY Pendant Light Designs til at prøve denne weekend

I fredags viste vi dig 10 nemme DIY projekter i weekenden, og de var meget inspirerende. Hvis du ikke har prøvet dem endnu, er der stadig tid. Denne uge, selv om vi ville fokusere på noget lidt mere specifikt. Vi samlede for dig 10 dejlige vedhæng lysdesigner du kan gøre dig selv, et perfekt projekt til at besætte dig selv med denne weekend.

Emaljeret Colander.

Lad os starte med dette enkle projekt. Du bruger en emaljeret kolander. I betragtning af dette ville det være et interessant vedhæng lys til køkkenet, men intet stopper dig for at bruge det i nogen af ​​de andre værelser. Gør det meget simpelt. Bore et hul i bunden for ledningen, indsæt det og sæt en lyspære i indersiden. {Found on micasarevista}.

Genbrugspapir.

Hvis du har en papkasse i huset fra noget, du har købt for nylig, kan du bruge til det næste projekt. Et paparkort ville også fungere fint. Start med at lave to 6 × 6 "firkanter med en cirkel i midten. Skær derefter otte 1 ¾ "x 9½" lange strimler og slip dem på alle fire hjørner og fyld siderne med de resterende strimler. Mal på vedhænget og tilsæt lyset gennem cirklen. {Found on sugarandcloth}.

Glorie.

For at gøre dette vedhæng lyst design, skal du først omslutte ledningen omkring toppen af ​​lyssættet og danne en ring rundt om det. Gentag, spray maler ledningen og fastgør derefter halo-ledningerne. Det er et meget simpelt projekt, og du kan eksperimentere med forskellige farver. {Fundet på abeautifulmess}.

Garnlim.

Sådan gør du garn vedhæng lamper: bland ¼ kop vand med ½ kop majsstivelse og en flaske lim. Lad opløsningen dække garnet. Derefter begynder du at pakke den rundt om en ballon. Lad det tørre natten over, pop ballonen og sæt et vedhængslampesæt på lygten ved at binde garnet rundt på toppen. {Fundet på brit}.

Træ.

MoreINSPIRATION
  • 8 DIY vedhæng lamper med meget usædvanlige design
  • Farverig maj dag DIY gave kurv
  • DIY Globe Pendant Light: En hurtig og nem belysning opgradering

Denne træ lysekrone er også ret nem at lave. Tag en hængende plantekurv og spray maling den. Så tag nogle popsicle pinde og skære dem i samme længde som stål håndværk hoop du vil bruge. Lim dem i en X. Lim den 3 "over kurvenes metalkrog. Start tråde perler på klar ledning og lav 25 tråde. Bind den ene ende af hver streng på bøjlen og fastgør den med lim. Tag derefter nogle få tråde og træk dem op. Gentag med resten og sørg for, at de er jævnt mellemrum. {Fundet på brit}.

Glaskrukke.

Sådan kan du lave et vedhæng lys ved hjælp af et glas og nogle ledninger. Bor et hul og kør ledningen gennem det. Træk stikket ud og test det. Træk ledningen til toppen og pakk den med farvet gevind. Det handler om det. {Fundet på patternoflife}.

Bur.

Hvis du vil lave et vedhæng lys med et industrielt udseende, kan du bruge en simpel redskabskrog. Fjern de små runde fødder og skær et hul i bunden til lysstikket. Spray maling det, tilføj sættet og hæng det. {Fundet på webstedet}.

Geometrisk garn.

Geometriske designs er meget populære i moderne hjem, så lad os fortsætte med et passende projekt. Du skal bruge træpinde, garn, målebånd og tape. Start med at tape sammen 4 stykker træ ad gangen for at lave 2 firkanter. Vedhæft et stykke træ i hvert hjørne, og dette bliver rammen. Begynd indpakning garn omkring det. Fastgør ledningen og lysarmaturet. {Fundet på sayyes}.

Wire kurv.

Til dette projekt har du brug for en wire kurv. Afskær håndtagene og den nederste midterledning og spray maling kurven. Fastgør et afgangsdæksel til bundens inderside og lad limen tørre. Spray maling det hele og tilslut det til lysarmaturet. {Fundet på ashleyannphotography}.

Industriel.

Ved dette sidste projekt skal du starte med at skære ledningen til den ønskede længde. Fjern den sorte del i den ene ende og vrid sammen ledningerne med samme farve. Sæt dem i hullerne, stram skruerne på dækslet, og hæng lampen på loftet og sæt den i. {Fundet på tamalikainenparketti}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar