10 geniale måder at skifte mælkekasser ind i møbler

Vi har set, hvordan alsidige vinkasser kan være, for ikke at nævne flasker, der gør store vaser. Men disse er ikke de eneste ting, du kan genanvende. Mælkekasser, for eksempel, kan også være nyttige. De har måske ikke charmen i trævinkasser, men det gør dem ikke mindre funktionelle. Der er mange muligheder at vælge imellem, hvis du vil omdanne mælkekasser til møbler til dit hjem.

En mælkekassebuffet er en af ​​de ting, du kan bruge disse ting til. Et sådant møbelstykke vil give masser af lagerplads, og der er mange måder, hvorpå det kan tilpasses. Der er ingen skuffer i dette tilfælde, bare åbne cubbies. En interessant ide kan være at bruge mælkekasser af forskellige farver, hvis du vil have buffeten til at skille sig ud. På den anden side ville et mere ensartet udseende være bedre, hvis du vil have stykket at blande ind i d√ © cor.

En enkelt mælkekasse kan også være nyttig. Du kan for eksempel gøre det til en osmannisk. Du kan finde en vejledning til en sådan transformation på boligindhold. Du har brug for noget sisal reb, stof, en skumpude, noget træ og selvfølgelig en mælkekasse. Start med at pakke sisal reb rundt om crte. Fastgør det med lim. Skær derefter et stykke træ for at passe ind i kassen. Spor sin form på skumpuden og skær den ud. Skær også et stykke stof ud og gør det større end puden, så du kan hæfte det til bagsiden af ​​træet. Lav et håndtag, så du nemt kan løfte låget af kassen.

En lignende mulighed er at dreje en mælkekasse i en afføring. Dette skal være et ret nemt projekt, som du kan færdiggøre om cirka 2 timer. Start med at male de ydre metaldele af kassen med en farve, du kan lide. Du kan vælge at lade metallet inde som det er for nogle patina. Så lav en pude til toppen. Mål og skær noget stof og lav en pudebetræk. Fyld det og læg det oven på mælkekassen. {fundet på theboondocksblog}.

At dreje en mælkekasse ind i en komfortabel osmannisk er ikke et vanskeligt projekt, og der er mange forskellige tutorials at vælge imellem. Den ene tilbydes på knickoftime. Den polstret sæde i dette tilfælde var dækket af kornsække stil stof. En stencil blev derefter brugt til at tilføje et vintage logo på stoffet. Hvad er godt i dette tilfælde er, at osmannerne også kan bruges som opbevaringsbeholder.

MoreINSPIRATION
  • Ingenious væg lagerenhed lavet af mælkekasser
  • Geniale måder at genoprette vinkasser i DIY-projekter
  • 15 metoder til at vende vinkasser til noget andet

En anden vejledning, der viser, hvordan man omdanner en mælkekasse til en sød ottoman med indbygget opbevaring, findes på hoppykindergarten. Efter at have malet kassen for at få det til at se sød og legesyg, blev der lagt et behageligt sæde. Det har håndtag, så det let kan løftes for at få adgang til lagerpladsen indeni.

Individuelle afføring eller ottomaner er helt sikkert søde og nemme at lave, men de er ikke din eneste mulighed. En flok mælkekasser kan sættes sammen for at lave en bænk, som ville være perfekt til din have eller dæk. Ud over kasserne har du også brug for krydsfiner, spraymaling og skummadrasser eller puder. Skær krydsfiner og lav nogle huller ned langs længden. Strik zip-bånd gennem disse huller, så du senere kan sætte dem fast i kasserne. Derefter lag dit stof, batting, skum og krydsfiner og hæft dem sammen. Nu kan du polstere dine kasser og gøre dem til en behagelig bænk. Tjek delikat konstruktion for flere detaljer.

Hvis du har en masse tomme mælkekasser, og du mangler et skrivebord, er dette den perfekte mulighed for at starte et simpelt DIY-projekt. Du kan stable mælkekasserne og forbinde dem med lynlås. Brug noget træ fra en palle til at lave en top. Dette kan være dit skrivebord. Hvis du vil, kan du også bruge ekstra mælkekasser til at tilføje noget lager til dit skrivebord.

Mælkekasser er meget praktiske og kan bruges i mange projekter. Hvis du f.eks. Ønsker at opbygge en hylde, kan du bruge mælkekasser til at skabe en robust ramme og base til den. Du kan male kasserne, hvis du også vil tilføje noget farve til hylleenheden.

Selvfølgelig er den mest basale anvendelse du kan finde for en mælkekasse, som en opbevaringsbeholder. Du kan bruge disse kasser til at organisere dit skab. Du har kasser placeret på hylder, og du kan mærke dem, så du nemt finder det produkt du har brug for. Du kan bruge disse kasser til små genstande og tilbehør som tørklæder og andre ting. De er også nyttige i pantries. {Found on abeautifulmess}.

Der er også et andet møbel, du kan gøre med stort set enhver type kasse. Hvis du tilføjer nogle caster hjul til det, kan du gøre det til et mobilt sidebord eller i et natbord til soveværelset. Derudover kan du også bruge det som en opbevaringsbeholder. Tilføj et låg til det med et håndtag, så du kan vende for at få adgang til interiøret. Få mere at vide om dette projekt om infarrantcreative.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar