10 Ting, jeg ønsker, at min ejendomsmægler ville have fortalt mig

At eje dit eget hjem frigør, men det fortrænger dig helt sikkert hurtigt i den voksne verden af ​​regninger, mæglere og banker. Billedkilde: 425-gruppen

Ah, hjem ejerskab - drømmen vi alle jage. At eje dit eget hjem frigør, men det fortrænger dig helt sikkert hurtigt i den voksne verden af ​​regninger, mæglere og banker. Der er så mange ting at vide, før du køber et hjem, og selvom du har ejet og solgt hjem i fortiden, kan der være ting, som din ejendomsmægler aldrig afslørede for dig.

Her forsøger vi at dele handelens tricks og måske hemmeligheder bag kulisserne og afsløre, hvad der virkelig kan ske, når du ansætter din ejendomsmægler. Her er de bedste ting, du vil ønske, at din ejendomsmægler ville have fortalt dig:

Her forsøger vi at dele handelens tricks og måske hemmeligheder bag kulisserne og afsløre, hvad der virkelig kan ske, når du ansætter din ejendomsmægler. Billedkilde: AIA Houston

1) Brug lidt mere end du har planlagt

Selv om dette synes at udfordre logik, er der en vis fortjeneste at bruge en smule lidt mere, end du oprindeligt havde til hensigt. Sig dit budget er $ 250.000 USD. Nå, det vil virkelig ikke bryde banken for at købe det drømmehus til 275.000 dollar. Hvorfor?

Nå, for din - dine månedlige realkreditlån vil virkelig kun være omkring $ 15-20 mere pr. Måned (afhængigt af renten). Måske bare opgive din daglige high-end kaffe? Plus, det drømmehus har alt hvad du vil have; den har granit bordplader; walk-in closets; den færdige kælder. Dette er de ting, du i sidste ende vil tilføje til det billigere hus; Derved bruger de $ 275.000 på lang sigt. (Selvom du altid er sikker på at forblive inden for dine midler, se billedkalkulator nedenfor)

Selv om dette synes at udfordre logik, er der en vis fortjeneste at bruge en smule lidt mere, end du oprindeligt havde til hensigt. Billedkilde: Baud Builders

2) Køb i et voksende nabolag

Måske er du singel og køber dit første hjem. Mest sandsynligt vil dette ikke være det hjem, du rejser børn ind. Vi opfordrer dig stadig til at købe i et voksende familieområde, hvor skolerne er etableret eller er i fasen med at blive bygget.

Dette er det perfekte investeringsscenarie. Et hjem, hvor familier flocker og skoler vokser, vil kun gå op i værdi. Så køb det familiens hjem, selvom du ikke har planer om at opholde dig i det til det lange træk - vil din tegnebog takke til sidst.

Dette er det perfekte investeringsscenarie. Et hjem, hvor familier flocker og skoler vokser, vil kun gå op i værdi. Billedkilde: JB Arkitektur

3) Fortæl mig Sandheden: Fuld Disclosure

Selvfølgelig har ejendomsmæglere og sælgere en juridisk forpligtelse til at afsløre relevante ting, de ved om ejendommen. Ting som tidligere oversvømmelser, restaureringer og fremtidige bygningsforslag i nærheden er alle emner, der bør afsløres for en potentiel køber. Vil vi ikke alle gerne vide, om et baseballfelt er foreslået til konstruktion på tværs af gaden?

Selvom ejendomsmægleren undertiden er i mørket lige så meget som køberen. Måske har sælgeren gemt nogle af de mindre attraktive begivenheder, der er gået i hjemmet - som musinfektioner eller toiletoverflader, der gennemblødt i gipsvæggen. Din bedste chance er at ansætte en troværdig ejendomsmægler. Bed din ejendomsmægler om at gøre noget benarbejde for dig (det er deres job); bede dem om at se på byplaner, fremtidige skoler, veje eller andre byggevirksomheder og tidligere forsikringsanmodninger. En troværdig, velrenommeret agent er afgørende for at opdage den virkelige sandhed bag væggene i dit potentielle drømmehus.

Ejendomsmæglere og sælgere har en juridisk forpligtelse til at afsløre relevante ting, de ved om ejendommen, men afslører de alt? Billedkilde: David Jensen

4) Brug en overkommelig prisberegning

Vi har nævnt det, der strækker dig lidt, når det kommer til pris, kan øge din fortjeneste i det lange løb, men du skal stadig være meget forsigtig med at købe noget, der efterlader penge i dit budget for at købe mad. Undgå rige hus, fattige mand syndrom.

Din ejendomsmægler skal kunne hjælpe dig med at beslutte, om hjemmet er virkelig overkommeligt og inden for dine midler. De kan pege dig i retning af en pålidelig online overkommelige regnemaskine, men de kan også hjælpe ved at notere alle de kendte omkostninger, der følger med huset. Boligejere forsikring, ejendomsskatter, typiske månedlige elektriske regninger af tidligere ejere, boligforeningsgebyrer mv. .. Dette er alle elementer, der skal indgå i dine overkommelige beregninger. Køb smarte og ikke dykke ind i noget, der ender med at drukne dig i gæld.

Køb smarte og ikke dykke ind i noget, der ender med at drukne dig i gæld. Billedkilde: Structures Building Inc.

5) Tilbuddet

Ugh! Tilbuddet. Dette er den mest stressende del af hele købsprocessen. Her er hvor du overleverer det til ejendomsmægleren og forventer, at de forhandler som en haj. Men her er sagen - jo højere salgsprisen er, desto højere er kommission for relatøren. Har din ejendomsmægler fortalt dig dette? Vi tvivler på det; Det er op til dig at kende disse små fakta.

Vægterne er allerede afbalanceret mod at få den bedste pris (medmindre din ejendomsmægler tager et fast gebyr uanset salgsprisen - og ikke mange gør). Hvordan løser du dette? Du skal forblive fast, når det kommer tid til at bytte prisen. Har et nummer i dit hoved, som du er villig til at betale og holde fast ved det.Tillad ikke nogen at forhandle om en pris, som du er ubehagelig med og være villig til at gå væk, hvis du ikke får hvad du vil have. Hold følelser i skak og vide, at der altid er andre huse på markedet, hvis du mister denne.

Hold følelser i skak og vide, at der altid er andre huse på markedet, hvis du mister denne. Billedkilde: Cullum Homes

6) Sælgere skal få en hjemmeinspektion

Selvom hjemmeinspektionen normalt ikke sker, før et tilbud er blevet accepteret (afhængigt af hvad den kommende boliginspektion viser), mener vi, at det ville være klogt for din ejendomsmægler at foreslå, at sælgeren får en hjemmeinspektion, der foretages, før du selv noterer din hjem.

En masse penge, sorg og uplanlagte overraskelser kan undgås ved at ansætte en hjem inspektør, før du noterer dit hjem. Forestil dig, om hjemmeinspektøren finder ukorrekte ledninger? Et vindue, der ikke åbner? En dårligt isoleret loftet? Alt dette er ting, der enten kan vende en potentiel køber væk eller få den potentielle køber til at reducere deres tilbud drastisk. Ved at fastgøre disse varer før hånden kan du spare dig selv for mange penge, da det ofte er billigere for sælgere at gøre reparationerne i stedet for at bytte på forhandlingsbordet.

En masse penge, sorg og uplanlagte overraskelser kan undgås ved at ansætte en hjem inspektør, før du noterer dit hjem. Billedkilde: Planlægning og bygning

7) Dit åbne hus er tid til at få nye kunder

Ja, det lyder kynisk, men det er sandt. Det åbne hus, hvor du kører dig selv, rystede rengøring hvert hjørne af hjemmet har faktisk kun 2% succesrate ifølge National Association of Realtors studie.

Hvad åbent hus gør tillade er mange arbejdsmuligheder for din ejendomsmægler. Bare tænk, de kommer til at blande sig med mange potentielle købere! Måske er dit hjem ikke rigtigt for en bestemt køber, men vi håber, at din ejendomsmægler ved "Bare det rigtige hjem for dem, lad os planlægge en tid til at mødes, så jeg kan vise det til dig. Her er mit visitkort ". Kynisk men sandt. Dette betyder ikke, at du ikke bør have et åbent hus, da dit hjem helt sikkert kan sælge fra en af ​​disse begivenheder; det betyder bare, at du skal være forsigtigt optimistisk og måske ikke føler sig presset til at holde et åbent hus hver weekend.

Det åbne hus, hvor du kører dig selv, rystede rengøring hvert hjørne af hjemmet har faktisk kun 2% succesrate ifølge National Association of Realtors studie. Billedkilde: Susane Brown

8) Din ejendomsmægler snakker til den anden agent

Fortælede du din ejendomsmægler, at din absolutte købsgrænse var $ 300.000, men du instruerede din ejendomsmægler til at stille et tilbud på $ 275.000? Pas på, da din ejendomsmægler vil tale med den sælgende ejendomsmægler. Ja, de kommer i telefon og diskuterer alt. Mens en velrenommeret ejendomsmægler ikke vil afsløre dine ønsker / behov, vil en mindre end anerkendt ejendomsmægler.

En retfærdig ejendomsmægler er svært at finde. Det er en virksomhed, og jo hurtigere handlen lukker, jo hurtigere får ejendomsmægleren deres penge. De vil ikke have længe trukket forhandlinger eller måneder med showings. Igen skal du bare gøre din forskning, følge dine instinkter, når du ansætter en ejendomsmægler, og pas på hvad du afslører for selv den mest betroede ejendomsmægler - de har også en hånd i dette spil.

En retfærdig ejendomsmægler er svært at finde. Det er en virksomhed, og jo hurtigere handlen lukker, jo hurtigere får ejendomsmægleren deres penge. Billedkilde: Osborne Architects

9) Du behøver måske ikke en ejendomsmægler

Selvfølgelig, hvilken ejendomsmægler vil sige, "Lej mig ikke, du behøver virkelig ikke mine tjenester". Det kan dog være sandt. Har du virkelig brug for at ansætte en ejendomsmægler og betale en voldsom provision for at sælge dit hjem? Og har du virkelig brug for en ejendomsmægler for at hjælpe dig med at købe et hjem? Sidstnævnte er lidt hårdere. En ejendomsmægler kan være uvurderlig, når det kommer tid til at få adgang til boliger til salg. Den førstnævnte er lidt mere åben for debat.

Du kan gå alene og sælge dit hus med succes. Bare vær sikker på, at det er noget, du er villig til at gøre, da det indebærer noget arbejde fra din side, og måske ansættelse af en god advokat til at udarbejde juridiske papirer, og en vurderer til at hjælpe dig med at bestemme hjemværdien.

Du kan gå alene og sælge dit hus med succes. Billedkilde: Seamar Construction

10) Du kan ikke være klar til at købe

Efter alt dette tal om boligkøb er det let at blive fanget i drømmen om at eje dit eget hjem. Men måske skal din ejendomsmægler stoppe og spørge dig om du virkelig er klar til at være hjemme?

Er du virkelig økonomisk klar til at påtage sig alle regninger, der kommer med hjem ejerskab? Er du virkelig parat til at klippe en græs hver weekend? Skov snø hver vinter? Har du et reden æg, når taget skal repareres eller tæpper skal udskiftes? Bolig ejerskab er dyrt! Måske skal din ejendomsmægler give dig et vågneopkald, før du underskriver den stiplede linje?

Er du virkelig økonomisk klar til at påtage sig alle regninger, der kommer med hjem ejerskab? Billedkilde: Jodie O Designs

Er du stadig klar til at købe eller sælge dit hjem? Vi foreslår, at du fortsætter med at gennemgå vores ti ejendomsmæglere "hemmeligheder" og ansætte en troværdig ejendomsmægler med mange år under deres bælte i denne virksomhed. Vær ikke genert for at stille spørgsmål, og helt sikkert være villig til at gå væk fra forhandlinger, uanset hvad din ejendomsmægler eller nogen anden siger. På trods af alle de negative ting, der kan foregå bag kulisserne, er boligejendom et spændende perspektiv, når du virkelig er forberedt.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar