15 måder at rengøre med citroner!

Citroner er naturligvis en lækker behandler og let ingrediens til så mange vidunderlige opskrifter. Men det er også en hård og hurtig naturlig rengøringsløsning. I stedet for at oprette opskrifter til aftenens aftensmad og dessert, skal du begynde at bruge opskrifter til at lave dine egne rensemidler og daglige chorehjælpere. Fra rengøring fugemasse til at gøre huset lugt frisk og nyt, er der masser af måder at rengøre og rense med citroner. Tag et kig!

1. Rengør foderet.

Tag en tandbørste og sug den i citronsaft. Så tag det til flisen for at rense alle den ubehagelige fugl. Det er hurtigt, let og citronen let kan opløse opbygningen.

2. Rengør affaldsbortskaffelsen.

Skræl citroner og hold dem ned i skraldespanden. Tænd det, og voila, det tager straks nogle ubehagelige lugte væk.

3. Rengør vandhanerne.

Skær en citron i halvdelen, og brug det som du lugt eller svamp. Placer det direkte på dine kromhaner for en ren og skinnende finish.

4. Rengør luften.

Sæt nogle citroner i en gryde kogende vand på komfuret. Eller skære noget op og læg dem i en skål med sodavand i hvilket rum du har brug for friskheden.

5. Rengør madbeholdere.

Vi har alle en massiv stash af plast mad beholdere. Sug dem i en skål (eller i vasken) fyldt med vand og citronsaft for at fjerne pletter.

6. Rene bordplader.

Citronsaft og vand i en sprøjteflaske kan gøre underværker for dine laminatbordplader. Uanset om det er i badeværelset eller i køkkenet, sprøjt lidt af dette og tør med et papirhåndklæde!

7. Rens (og lysere) tøj.

Kast blegemiddelet og brug citroner i stedet. Lysere dulling hvide eller fjerne pletter fra tøj ved at bruge en halv kop citronsaft i vaskemaskinen.

8. Rengør skærebræt.

MoreINSPIRATION
  • 15 naturlige måder at rengøre med eddike
  • Naturlige måder at rengøre dit badeværelse og gå grønt
  • DIY Enkel og naturlig mikrobølgeovn

Fjern gunk og bakterier fra din plast og træ skærebræt ved at gnide en citron halvdel direkte på den. Yup, det er virkelig så nemt at desinficere!

9. Rengør form.

Lav en pasta ved at blande citronsaft og bordssalt. Skrub derefter over eventuelle mugne, brutto overflader fra fliser til bordplader og sprækker.

10. Rengør fedt.

Du skal blot tilføje citronsaft til din parabol såpe for at øge dens evne til at skære igennem fedtede gryder og pander.

11.Rør på toilettet.

Brug borax og citronsaft til at skabe en stærk stærk toiletskålrens. Og som altid gør citronerne alt lugte fantastisk!

12.Rør køleskabet.

Hold dit køleskab lugtende frisk og rent ved at holde en halv citron derinde. Læg det frit på en tallerken og skift det en gang om ugen.

13.Ryd dine hænder.

Har du lavet aftensmad i aften med masser af hvidløg? Nå, hvis du har ildelugtende "køkken" hænder ved hjælp af en blanding af vand og citroner (eller sæbe og citroner) for at fortynde duften.

14. Rens afløbene.

Unclog og frisk afløbene ved at hælde kogepulver og derefter citronsaft ned i hullet.

15. Rengør spejle og vinduer.

Alt du behøver er lidt citronsaft for at rense vinduerne og spejle. Og det lugter meget bedre end Windex gør!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar