Naturlige måder at rengøre dit badeværelse og gå grønt

Vi kan ikke benægte, at der er mange rengøringsmidler, som er effektive og attraktive. Men samtidig er der også masser af naturlige rengøringsløsninger, som kan være lige så gode, hvis ikke engang bedre på grund af deres grønne natur. For eksempel er der mange naturlige måder, hvorpå du kan rengøre dit badeværelse.

Skær en citron i halvdelen, og brug den til at rense de hårde vandfletter på dit brusebad. Faktisk kan du bruge citronen til at skrubbe pletter fra stort set alle andre armaturer. Det kan endda fjerne rustfletter.

Rengør karret med hvid eddike og bagepulver. Drys sodavand på karret og sprøjt eddike over det, indtil det begynder at skumme. Skrub derefter hele karret. Når du er færdig, skyll skummet væk med varmt vand.

Brug den samme kombination til at vaske vasken. Drys bagepulver overalt, sprøjt eddike over det og skrubbe. Skyl med varmt vand og sørg for, at der ikke er nogen overskyede hvide pletter tilbage af bagepulver.

Når du rengør toilettet, skal du først sprøjte indersiden af ​​skålen med bagepulver og derefter sprøjte den med eddike. Lad skummet arbejde i et par minutter og skrub med en toiletbørste. Sprøjt hele toilettet med eddike og tør det rent.

MoreINSPIRATION
  • Sådan rengøres fuger med naturlige ingredienser
  • 15 naturlige måder at rengøre med eddike
  • Clever Stain-Fjernelse Tricks Lånet af Bedstemor

Kombiner 1 2/3 kop bagepulver med ½ kop vegetabilsk flydende sæbe, ½ kop vand og 2 spsk eddike. Ryst og brug denne blanding til at rense karret og fliserne på badeværelset.

Rens glas med en blanding af eddike og varmt vand (¼ kop eddike og 1 kop vand). Sæt den i en sprøjteflaske og brug den til at rense glas eller spejle med en tør klud eller et stykke avis.

For at rense drænet kan du hælde en halv kop bagepulver og derefter en kop eddike. Lad det sidde i 15 minutter og skyll derefter med varmt vand.

Bland borax og varmt vand i en spand og brug dette til at rengøre gulvet. Påfør blandingen med en moppe eller en svamp. Der er ingen skylning til at skylle overfladen.

For at fjerne skimmel eller meldug blandes en halv kop borax og en halv kop eddike. Lav en pasta og skrub med en pensel eller en svamp. Skyl med vand. Lad omsætningen sidde i en time før skylning.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar