Fantastiske Sandhurst Towers af SAOTA og OKHA Interiors

Hvis du vil se et bevis på, hvad der kan betyde udviklingen af ​​byliv i 21st århundrede, her er det et eksempel. Det er et tre niveau penthouse, designet af SAOTA og OKHA Interiors, der ligger i Johannesburg, Sydafrika.

Hvert rum i denne penthouse har sit eget specifikke design, så hvert værelse vil repræsentere et rigtig fantastisk udseende, som vil overraske dig på en vidunderlig måde. Den elegante kontrast i sort og hvid synes at dominere hvert rum, selv om der også anvendes nogle andre farver. Kunstgenstande eller dekorative genstande af glas eller keramik får en vigtig rolle, som vil understrege elegance og raffinement. Udenfor er der en stor indretning, hvor store skulpturer synes at være iøjnefaldende ud over de moderne møbler.

MoreINSPIRATION
  • Classic Penthouse med imponerende interiør
  • Fantastisk renoveret luksus hus nær Paris
  • Fedt interiør fotograferet af Favaro

Køkkenet er en del af rummene domineret af sort og hvid som et af værelserne hvor der er en moderne hvid sofa, der også indeholder en lampe eller kontorlokalet hvor der er et glasbord med vidunderlige hvide stole, ophængt, sfærisk , hvide og sorte lamper, en stor hvid gulvlampe og store hvide gardiner.

Indvendige trapper med glasstøtte eller spejlet væg er elementer, der giver gennemsigtighed og refleksion til rummet. Den åbne balkon repræsenterer en oase af afslapning, hvor du kan nyde en utrolig udsigt over de komfortable møbler.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar