Skræddersyet Design Concept Inspireret af Catwalk Trends: Residences Kuala Lumpur

Residences Kuala Lumpur af Blu Water Studio introducerer dig til haute couture af helligdommen - høj mode inspirerede nye livstrends fra de mest prestigefyldte catwalks. Den ukonventionelle stil af Heider Ackermann repræsenterer den nye designers generation, og afspejles perfekt i den mindre lejlighed (Type A-første billeder af posten). Ifølge sine modeshows blev de levende farver suppleret med subtile og monokrome nuancer.

De beroligende nuancer af grå blev valgt til at interagere med den rigelige eksponering af turkis og gul. Tonede spejle intensiverer farveindtrykket og fordobler rummets følelse. Inspirationen fra silkeetten af ​​Ackermans tøj bestemmer de vertikalt skårne vægge, som forlænger pladsens højde. Selvom boligarealet var meget begrænset, hjælper gennemsigtige borde og stole med at åbne den op. De utallige refleksioner fra de bløde formede metalliske vedhæng afsluttede den endelige stil. Det endelige tryk kommer fra den skulpturelle gule lænestol inspireret af de diagonale linjer af maskulin Ackermann design.

Den tidløse Dior definerede visionen om den større lejlighed (Type B). Den franske designers ånd udtrykkes både med silhuetter og nuancer. Feminin chicness påvirker former og teksturer. Kære kvinders pletter, fremhævet i forårssommersamlingen 2012, blev oversat fra catwalken til lejligheden som designelementet. Pleatlignende brændvidde i opholdsstuen, selvom den var lavet af vinyltræ, tog den grundlæggende inspiration fra stoffets fleksibilitet. Layering inspireret design i hele lejligheden blev brugt til at skabe et mysterium, hvilket præcist præger det rimelige køn.

For at fremhæve de økologiske detaljer blev monokrome farver med den dominerende sorte sidestillet med levende grøn og kraftig magenta. I tråd med Dior's princip, som han er citeret for at sige, "Jeg har designet blomsterkvinder", står blomstolen ud i midten af ​​boligarealet. Dette høje designerstykke i form af overdimensioneret grøn blomst tilføjer en subtil tekstural føler til indretningen og spiller sammen med tæppets rigdom. [Billeder og oplysninger leveret via e-mail af Blu Water Studio]

  

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar